Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.5

Baserat på 2 betyg
1
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Korrigerar rodnad, men kanske inte för alla!

  Jag valde denna produkt, dels för att det uppfyllde mitt krav om att vara cruelty free, men också för att den är ljusare än de flesta andra produkter som ska korrigera rödhet.

  Om jag säger såhär; jag är redan extremt blek (vi snackar blekare än de ljusaste nyanserna av koreansk foundation i vissa märken!) och är jag inte väldigt försiktig blir jag näst intill vit som papper! Använder jag puffen så blir jag direkt 3 nyanser ljusare och jag kan nästan komma undan med en helt vit foundation utan problem!

  Är du inte halvt likblek som jag är detta inget för dig, men om du ligger närmare papper än den ljusaste nyansen av foundations i de flesta västerländska märken är det bara att vara försiktig med mängden!

  Är extremt bra på att neutralisera dessutom, använder du en aning för mycket blir du verkligen "död" på området du applicerar detta på, så blush är nästan ett måste om du använder det över en större yta och inte exempelvis bara på en finne. Om du inte ska klä ut dig till halloween såklart, då är detta helt perfekt, även om du råkar ta för mycket! ;)
  #Tävling
  4 gillar
 • för 16 månader sedan

  Täcker ej ringar under ögonen

  Har försökt använda den gula för att neutralisera mina ringar under ögonen då gul ska neutralisera lila. Har inte alls fungerat
  Gilla
  • för 3 månader sedan
   Jag önskar gärna att ni tar in cushion foundation av denna. Den har fått toppen betyg på Youtube och jag har nog väntat ett år på att någon butik i sverige ska ta on den.
   1 gillar

Wet n Wild
Megalast
™ Color Corrector - yellow Megacushion

2 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Modernisera din skönhetsrutin med denna innovativa färgkorrigering i ”cushion”-format! Formulan tillsammans med kudden ger ett lätt och naturligt resultat som du kan bygga upp till önskad täckning.

MegaCushion Color Corrector finns i två nyanser:
Grön som neutraliserar rött/rodnad
Gul som neutraliserar glåmighet
 • Kategori:Concealer
 • Artikelnummer:
  1449-185-0002

Köps ofta tillsammans

168:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter