Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  jättebra penna - reviderad recension 18-09-13

  Jag använder denna både under ögonbryn samt i vattenlinjen och är mkt nöjd. Lite väl krämig för vattenlinjen men är man lätt på hand så funkar den super för det är en bra färg för ex helvitt blir inte snyggt.
  2018-09-13: Reviderad recension: Denna penna är väldigt krämig och om man har den i vattenlinjen så kan den "ramla" ut till franskanten och det syns, tyvärr. Iom att det varit varmt så har jag trott att det berodde på det men nej. Även om du målar under brynet så smetas den inte ut bra utan lämnar kvar färg på ett fult sätt.. Jag skulle istället rekommendera Isa Doras Inliner kajal i blond för vattenlinjen. den sitter mkt bättre och är riktigt fin och det ser naturligt ut. Den verkar verkligen vara vattenfast för jag behöver sällan fylla på.
  #tävling
  4 gillar

Wet n Wild
Ultimate Brow Highlighter Highlight of my life

1 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Ultimate Brow Highlighter från wet n wild är en krämig ögonbrynshighlighter i form av en penna som gör det enkelt att applicera den lystergivande formulan precis under ögonbrynet för att framhäva och definiera dina ögonbryn och ge dig en piggare look.

3g
 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1449-158-0001

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019