Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Womanizer
Starlet Pink

3 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Womanizer Starlet är en mini-version av Womanizer som är smidig och enkel att ha med dig när du är på språng. Låt inte den mindre storleken lura dig dock, den intensiva klitorisstimulansen som ger de otroligt kraftiga orgasmerna kan du finna även här, bara i en mindre förpackning. Womanizer har tagit världen med storm sen den kom ut på markanden tack vare sin helt enastående förmåga att få kvinnor att njuta.

Womanizer är otroligt mild och ändå en av de mest kraftfulla klitorisstimulatorer som finns på världsmarknaden idag. Den revolutionerande tekniken i Womanizer gör det möjligt för dig att stimulera klitoris utan direktkontakt, Womanizer använder istället tryckvågs-impulser som suger och stimulerar din klitoris. Impulserna har 4 intensitetsnivåer som justeras genom ett enkelt knapptryck.

Med Womanizer får du orgasmer som fram tills nu har varit svårt att uppnå på samma sätt, så tätt inpå varandra och så kraftfulla. Många kvinnor får en helt ny slags orgasm tack vare den intensiva stimulationen, det är inte ovanligt att orgasmerna får en helt ny nivå, håller längre och kommer snabbare. Med Womanizer till hands har du aldrig långt till multipla orgasmer.
  • 4 olika intensiteter
  • Patenterad Pleasure Air-teknologi

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter