1 användarbild
X-Hair

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 28 betyg
8
2
3
6
9
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Sjukt bra!! Sinnes 😍

  Hatar små fjun i ansiktet så brukar alltid gå och tråda ( sjukt ont ) men beställde hem denna och testade.. sjukt bra gör inte alls ont och man blir baby len!! Allt försvinner verkligen. Testa även på benen.. allt försvann! Denna kommer jag köra på hädanefter.
  Rekommenderar denna starkt!!
  8 gillar
 • för 2 månader sedan

  Funkar

  Även jag köpte denna för mina fjun i ansiktet. Den funkar jättebra och allt hår försvinner verkligen och huden känns babylen efteråt.

  #tävling
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Är produkten djurtestad?

  Är produkten testad på djur/säljs den på den kinesiska marknaden?
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej Johanna! Inga produkter vi säljer är testade på djur. Om denna produkt säljs i Kina har vi tyvärr ingen information om. Då måste du kontakta tillverkaren för svar på din fråga.
   1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Värdelös 0 stjärnor av 5

  Den fungerade inte på armhålor eller ben håret blev kvar.. på de intima området rekommenderar jag absolut inte då jag fick tvätta bort allt omgående så fort de kom på huden och sen blev de och kontakta läkare direkt, för fick som frätskador och de såg och kändes värre än vad de va men blev inge bra
  1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Sååå bra

  Fungerar bäst på mindre områden så som bikinilinje eller intim överlag samt armhålor, man får dessutom inte snåla, följer man måtten för intim så blir de tom över. Sjukt bra!
  1 gillar
 • för 11 månader sedan

  Bra produkt!! Över förväntan

  Okej, måste säga att detta är en sjukt bra produkt. Den tar bort bikinilinjen utan problem. Älskar att man kan ha den i ansiktet och tabort fjun. Men dock är den ganska dyr med tanke på att hur mycket pulver man behöver till en gång. Men så värt det om man ska utomlands och inte vill ha några rakplitor där nere :)
  3 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Noras. Jag är ledsen, men det är jättesvårt att svara på hur mycket denna räcker till, för det beror helt på vilka/vilken kroppsdel du skall använda den på.
   Om du har psoriasis skulle jag verkligen rekommendera dig att konsultera med din läkare innan du testar, för att inte riskera att det blommar upp eller blir sämre. ⭐
   Gilla

X-Hair
Hårborttagningspulver 70g 70 ml

28 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
X-Hair är ett effektivt och smärtfritt hårborttagningspulver. De flesta hårborttagningsmetoder kan vara väldigt smärtsamma och medföra komplikationer såsom irritation och uppkomst av finnar eller inåtväxande hårstrån. Hårborttagningspulvret X-Hair är en unik metod som inte kräver så mycket av dig, du stryker enkelt på blandningen på det hårbevuxna området, väntar några minuter och sköljer sedan av med ljummet vatten. X-Hair löser effektivt upp allt hår ovanför hudytan på kortare tid jämfört med andra produkter såsom skum, krämer och gel, och efter 3-4 ggr användande kommer du att märka en betydligt mindre och mjukare utväxt än du hade tidigare.

Det är en utmärkt metod för dig med låg smärttröskel eftersom smärtan uteblir helt. En annan fördel med användandet av denna unika produkt är att huden blir alldeles slät och mjuk eftersom den förhindrar tillväxten av bakterier, svamp och mikroorganismer. Det gör att huden kan andas lättare och obehaglig kroppslukt elimineras.

Produkten är godkänd genom "Läkemedelsverkets register över godkända ämnen".

Kan användas över hela kroppen: ansikte, rygg, bröst, intimområde, ben, tår och armar!

Användning:
- Blanda pulvret med en liten mängd hett vatten tills blandningen blir som en tjock trögflytande lera. OBS! Ej lös. (skål, spatel och handske medföljer)
- Stryk ett täckande lager på området där du vill ta bort hår ex.vis intimområdet, benen, armhålorna, rygg, bröst och t o m i ansiktet. (dock ej huvudhåret). Använd produkten på torr hud, före dusch.
- Låt sitta i 5-7 minuter på kroppen, ansikte 3 minuter. Max 10 min totalt på kroppen. Grova hårstrån kräver lite längre tid, tunna hårstrån kortare tid.
-Testa om hårstråna lossnar lätt från kroppen innan du sköljer av.
- Skölj av med ljummet vatten.

70g
 • Kategori:Vaxning
 • Artikelnummer:
  1967-100-0070

Köps ofta tillsammans

110:75
297:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019