1 användarbild
X-Hair

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 38 betyg
10
3
4
9
12
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Sjukt bra!! Sinnes 😍

  Hatar små fjun i ansiktet så brukar alltid gå och tråda ( sjukt ont ) men beställde hem denna och testade.. sjukt bra gör inte alls ont och man blir baby len!! Allt försvinner verkligen. Testa även på benen.. allt försvann! Denna kommer jag köra på hädanefter.
  Rekommenderar denna starkt!!
  8 gillar
 • för 5 dagar sedan

  Aj

  Trots allergitest på liten yta så sved de av bara tusan när jag skulle tvätta av det och fick utslag ochocmen böev super röd men det fungerade bra mot håret.
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Hårborttagning

  Finns denna butiken i Linköping??
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Lill!
   Den här produkten säljer vi inte i våra butiker utan den kan endast beställas via hemsidan :)
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  perfect överallt

  Finns inte så mycket i Paketet men denna är verkligen perfekt att använda ÖVERALLT
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  NÖJD!!

  Alltså utan att överdriva så är detta nog den bästa produkten jag använt hittills till hårborttagning! Har tidigare gått till salong för vaxa överläpp, haka m.m för ljusa hår som jag stört mig på men alltså...: 3-5minuter med denna .. du sköljer bort och alla håren är borta!!!! Nu kan man sparar både tid och pengar på att använda denna hemma!!! ( Fick aldrig tagit en före/ efter bild på mitt ansikte) men lägger upp nästa gång!!!

  Ett +++
  Ansiktet blir helt baby lent och fräsch också!!
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Smidigt!

  Otroligt smidig att använda! Härligt med något som faktiskt funkar!
  Gilla

X-Hair
Hårborttagningspulver 70 g

38 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
X-Hair är ett effektivt och smärtfritt hårborttagningspulver. De flesta hårborttagningsmetoder kan vara väldigt smärtsamma och medföra komplikationer såsom irritation och uppkomst av finnar eller inåtväxande hårstrån. Hårborttagningspulvret X-Hair är en unik metod som inte kräver så mycket av dig, du stryker enkelt på blandningen på det hårbevuxna området, väntar några minuter och sköljer sedan av med ljummet vatten. X-Hair löser effektivt upp allt hår ovanför hudytan på kortare tid jämfört med andra produkter såsom skum, krämer och gel, och efter 3-4 ggr användande kommer du att märka en betydligt mindre och mjukare utväxt än du hade tidigare.

Det är en utmärkt metod för dig med låg smärttröskel eftersom smärtan uteblir helt. En annan fördel med användandet av denna unika produkt är att huden blir alldeles slät och mjuk eftersom den förhindrar tillväxten av bakterier, svamp och mikroorganismer. Det gör att huden kan andas lättare och obehaglig kroppslukt elimineras.

Produkten är godkänd genom "Läkemedelsverkets register över godkända ämnen".

Kan användas över hela kroppen: ansikte, rygg, bröst, intimområde, ben, tår och armar!

Användning:
- Blanda pulvret med en liten mängd hett vatten tills blandningen blir som en tjock trögflytande lera. OBS! Ej lös. (skål, spatel och handske medföljer)
- Stryk ett täckande lager på området där du vill ta bort hår ex.vis intimområdet, benen, armhålorna, rygg, bröst och t o m i ansiktet. (dock ej huvudhåret). Använd produkten på torr hud, före dusch.
- Låt sitta i 5-7 minuter på kroppen, ansikte 3 minuter. Max 10 min totalt på kroppen. Grova hårstrån kräver lite längre tid, tunna hårstrån kortare tid.
-Testa om hårstråna lossnar lätt från kroppen innan du sköljer av.
- Skölj av med ljummet vatten.

70g
 • Kategori:Vaxning
 • Artikelnummer:
  1967-100-0070

Köps ofta tillsammans

158:-
427:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019