Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Xlash Ögonfransnäring 3ml

74 Betyg
399:-Rek. pris 499:-

Xlash Ögonfransnäring
Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare.

3ml

Bruksanvisning:
Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker.

Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Obs! Rådgör med läkare innan användning om du är gravid eller ammar. 

1 användarbild

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2.8

Baserat på 74 betyg
30
6
10
8
20
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Super bra! 👍🏻

  Funkar verkligen! 👍🏻
  Recomend 👌🏻
  gillar
  • therese
   för 16 månader sedan
   Ajaj denna svider i mina ögon
   gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  • torbjörn
   för 13 månader sedan
   Fungerar inte alls.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Fantastiskt resultat

  Märkte resultat redan efter 3 veckor och funkar verkligen!!!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 veckor sedan

  Fantastisk

  Fungerar verkligen! Märkte redan skillnad efter 3 veckor. Efter 4 veckor var fransarna långa och vackra. Har fått många berömande kommentarer.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Frisör på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Kan inte leva utan Xlash!

  Den hjälper verkligen, har använt den länge och kommer aldrig sluta med den. Den ger mig fina långa fransar!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Kanon!!

  När jag först testade denna visste jag inte vad jag hade att förvänta mig, men gud vilken bra produkt!! Såg verkligen skillnad efter endast två veckor!!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Fransarna växer inte men faller heller inte av

  Skön oljebaserad produkt som jag faktiskt trots avrådan använt med fransförlängningar utan problem. Känns skön på fransarna om de är torra efter en ansiktstvätt/dopp i saltvatten. Ingen märkbar växteffekt men visst märkte jag effekten av denna då jag glömde den på en 2 veckorssemester och då började tappa fransar efter 1 vecka utan användning. Kom hem med luckor i fransarna och kollade upp att fler varit med om samma (se youtube bl a). Det xlash gör är att fransarna inte faller av lika fort utan sitter kvar längre i cykeln. För mer märkbar utväxt av fransarna rekommenderar jag däremot Depend Growth Serum eller castor oil. Osäker på om Depends innehåller olja. Tänk på innan ni börjar med serum att ni kommer märka när ni slutar. Dock återhämtar sig fransarna inom en cykel dvs 3 veckor. Jag tycker bara att detta bör nämnas innan man börjar för jag blev chockad och trodde det var fel på mina förlängningar tills jag såg att andra haft samma upplevelse. Tycker absolut ni ska pröva om ni vill men som sagt vill ni verkligen se utväxt tycker jag Depends är bäst.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019