21 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 141 betyg
40
10
13
18
60
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 29 månader sedan

  Super bra! 👍🏻

  Funkar verkligen! 👍🏻
  Recomend 👌🏻
  21 gillar
  • för 2 månader sedan
   Natalie , Killar har också ögonfransar som
   tjejer ? Det ska väl inte vara någon skillnad att använda kille som tjej eller ?? Det tror inte jag ...
   13 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 20 månader sedan

  Gör ont i ögonen

  Den här är inte alls bra! Tyvärr.. Svider och mina ögon blev så svullna/röda av den här produkten så var tvungen att sluta.
  3 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Linda!
   Vad tråkigt och höra att du har fått en reaktion på produkten. Återkom gärna till oss på fraga@lyko.se så ska vi kika vidare på det 😊👍
   Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Kan inte leva utan

  Använt denna till och från under flera års tid nu, och mina fransar blir så böjda, långa och super fina. Jag har väldigt korta fransar från början, men de va flera årsen ja såg dem sist. Skulle aldrig klara mig utan denna.

  #tävling
  5 gillar
  • idag 01:02
   Så perfekta ögonfransar. Den är värd att prova bara genom att se din bild👍 På mitt nästa köp är det här på topplistan så tack till dig. Rekommenderar gärna din bild och recension vidare 😁
   Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Kanon till en början

  Fick helt fantastiska fransar, har långa och fina från början men blev helt otroliga efter någon vecka - precis som för många andra här. MEN efter typ fyra månaders användning blev ögonen röda, dom kliade och kändes som det var grus i dom. Gjorde ett uppehåll och provade igen men efter tre dagar samma sak.
  Nu känner jag mig så naken utan mina fransar och undrar om någon varit med om en reaktion och kan tipsa om något annat märke?
  Tycker inte jag har speciellt känsliga ögon men blir lite torra vintertid.
  Gilla
 • för 5 dagar sedan

  X-lash ögonfransnäring

  Lätt att använda. Redan efter en vecka syns förbättring. Kommer absolut att fortsätta använda denna produkt. Super
  Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Rekommenderas

  Efter att ha använt produkten i fem dagar så märks det skillnad
  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Toppen!

  Ger verkligen långa fransar! På bilden ser ni skillnaden mellan de längre fransarna (med X-lash) och de kortare (efter att inte ha använt X-lash på 4 veckor).
  3 gillar

Xlash
Ögonfransnäring 3 ml

141 Betyg
399:-Rek. pris 479:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare.

Bruksanvisning:
Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker.

Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Obs! Rådgör med läkare innan användning om du är gravid eller ammar. 

3 ml

Köps ofta tillsammans

468:-
557:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020