8 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 103 betyg
34
10
11
11
37
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  Super bra! 👍🏻

  Funkar verkligen! 👍🏻
  Recomend 👌🏻
  19 gillar
  • för 23 månader sedan
   Fungerar inte alls.
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 4 månader sedan

  Dålig

  Funkar inte för mig tyvärr..
  2 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Förvånad!

  Började kvädna produkten för 1,5-2 månader sedan, tänkte inte direkt på skillnaden förrän jag idag sminkade mig och insåg att mina fransar är helt fantastiska och ser så bra ut med mascara. Här är en bild från innan och en från idag. Wow, trodde inte att denna produkt skulle fungera men det har den och jag är överlycklig / tjej med fd. korta fransar
  Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Xlash/xbrow

  Har använt xlash och xbrow i 9 veckor nu varje kväll och ser liten skillnad när det kommer till xlash. Däremot ser jag tyvärr ingen som helst skillnad med xbrow. Ska använda upp produkterna och sen får vi se vad som händer. Hittills skulle jag nog inte 100% rekommendera produkterna.
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Helt fantastiskt!!

  Ett helt fantastiskt serum, har gett mig helt otroligt resultat. Man bör veta att det går olika fort för att få effekten, jag har använt serumet VARJE kväll, inte slarvat under en hel månad. Jag köpte det stora serumet på en gång så man kan köra det helt fullt ut för att se om det fungerar eller ej.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  På alla fransar?

  Hej! Jag undrar ifall man kan applicera det här serumet på underfransarna. Om man kan det hur ska man då applicera?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Julia!
   Javisst kan du ha x-lash även på underfransarna, då lägger du en tunn linje längs ögonkanten :)
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Funkar!

  Denna produkt fungerar verkligen. Till en början var jag något skeptisk men det visade sig att det bara tog lite tid. Jag bifogar en bild på mina fransar förr och mina fransar idag efter ca 2 månaders användning av xlash.
  3 gillar

Xlash
Ögonfransnäring 3 ml

103 Betyg
399:-Rek. pris 499:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare.

Bruksanvisning:
Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker.

Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Obs! Rådgör med läkare innan användning om du är gravid eller ammar. 

3 ml

Köps ofta tillsammans

468:-
977:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019