33 användarbilder
1 look

Looks

Slipp fransförlängning

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 195 betyg
48
10
15
29
93
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 33 månader sedan

  Super bra! 👍🏻

  Funkar verkligen! 👍🏻
  Recomend 👌🏻
  21 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Ingen skillnad alls! Det är samma serum, bara att PRO är en större flaska
   (6ml) 😍🙌
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 24 månader sedan

  Gör ont i ögonen

  Den här är inte alls bra! Tyvärr.. Svider och mina ögon blev så svullna/röda av den här produkten så var tvungen att sluta.
  5 gillar
  • för 6 dagar sedan
   Samma för mig.. röda ögonlock och svidande ögon! Blev tvungen att sluta med produkten, supertrist och bortkastade pengar!
   Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Nöjd!

  Såg tydligt resultat efter ca 3-4veckor. Är så nöjd!
  Gilla
 • för 3 dagar sedan

  säljs denna i butik?

  säljer ni xlash i butik?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 dagar sedan
   Hallå 🎀 Det är lite olika från butik till butik, men kolla gärna med den butik som är närmast dig lyko.se/butiker eller testa något av våra snabba leveranssätt från hemsidan. Ha en din sommar 🌺
   Gilla
 • för 6 dagar sedan

  WOW

  Säger bara WOW!
  Var lite skeptiskt till en början men efter använt denna produkt i 2 månader så ser man otrolig skillnad!! Inga lösögonfransar här längre :)
  5 gillar
  • för 6 dagar sedan
   Nej, inga lösögonfransar behövs inte med dina fina lååånga fransar 🙏 Vilken otrolig effekt du fick och vilken tydlig bra recension 👏
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Funkar men ingen wow effekt

  Använt fransförlängning under lång tid som gjort mina egna fransar väldigt svaga.
  Testa denna och jag kan faktiskt säga att den funkar. Mina fransar har blivit längre och det syns väldigt bra är jag har mascara. De har även blivit lite mörkare.
  Men jag tror att det är viktigt att man har realistiska förväntningar. Skulle inte säga att det blir något ”wow resultat”, så om du förväntar dig att få lösfranseffekt skulle jag inte rekommendera denna.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Hej

  Jag är snart 15 år och har korta och raka fransar. Borde jag verkligen köpa den, funkar den verkligen? Om man använder den i 6 veckor och slutar att använda därefter kommer fransarna att gå tillbacks till hur dem var först? Kommer dem falla av och bli glesare?
  Är tacksam för svar vill verkligen inte slösa mycket på något som inte funkar.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Camilla🌷 Denna produkt brukar fungera bra och ge fina resultat. Dock finns inga garantier och det är olika från person till person. Det som oftast händer att att effekten avtar och till slut går i princip tillbaka.
   Gilla

Xlash
Ögonfransnäring 3 ml

195 Betyg
479:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Peptider, antioxidanter och aminosyror hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare.

Bruksanvisning:
Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker.

Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Obs! Rådgör med läkare innan användning om du är gravid eller ammar. 

3 ml

Köps ofta tillsammans

568:-
907:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter