8 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 100 betyg
20
7
7
15
51
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Svinnöjd

  Har fått drömfransar och så måbga tror att jag har fransförlängning!
  Använder aldrig lösfransar när jag ska ut längre 😍
  / Michaela
  19 gillar
  • för 2 månader sedan
   Nästan 8 veckor för nedersta resultatet. Så himla värt tålamodet!
   2 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 31 månader sedan

  Matolja är bättre

  När jag köpte denna produkt, så kunde jag inte se något tydligt resultat ärligt talat. Jag har alltid använt mig utav olika oljor på fransar och ögonbryn vilket jag tycker är både mer naturligt, och enda "Produkten" som kunnat visa tydligt resultat och väldigt snabbt för att tillägga. Jag tycker denna produkt sved kring ögonen också.

  Tycker man hellre kan använda sig utav matolja, kokosolja och kallpressad ricinolja som exempel. Och Xlash som nedan, innehåller ju någon olja.
  4 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Beställa

  När finns denna att beställa igen?

  Vet att det går att trycka på "Bevaka" men det ger mig ingen tidsram för hur länge jag behöver vänta.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 6 dagar sedan
   Hej Marie 🐨 Denna tog slut i helgen, men vi har en stor leverans på gång in. Gissar att den är på plats inom en vecka om inget konstigt händer 👍 Ha en riktigt bra dag 🥳
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Wow!

  Efter inte sett något resultat så plötsligt efter ca 6 v började fransarna rejält rejält! Är så otroligt nöjd. Så ha tålamod ni som testar ☺️
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Använda denna om man har känsliga ögon?

  Hej!

  Kan man använda denna produkt om man har något känsliga ögon? :)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Elin 💐 Dom flesta som använder denna får ingen negativ reaktion. Men som det står i produkttexten "Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash." Tipsar att du kan börja med den lilla flaskan lyko.se/xlash/xlash-ogonfransnaring-3ml-16f6e238 Ha en riktigt fin dag 🐨
   1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Superbra

  Har använt serumet i snart 3 månader och är jättenöjd! Har inte reagerat på det än, som jag gjort med andra märken. Så hoppas jag klarar mig för jag vill inte behöva sluta🥰
  6 gillar
  • för 3 veckor sedan
   Oj ,vilka ögonfransar 🙏 Jätte fint och vilket lyft det blir till hela ansiktet 👌
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  WOW - vilken effekt

  Om man säger så här, appliveras på kvällen ca 30 min innan läggdags. Annars hamnar de på de undre fransarna och de blir långa (ser skumt ut). Användes i ett par månader och tag sedan en paus på en månad. Fransarna blir verkligen längre - mycket längre och kanske lite tjockare med. Man vänjer sig fort. Det som tyvärr händer efter ett tag är att fransarna går av och de som växer ut är korta. Chock. men så är det bara. Har läst flera som haft samma effekt. Men det är det värt för att ha de långa fransarna!
  Gilla

Xlash
PRO Ögonfransnäring 6 ml

100 Betyg
699:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare.

Bruksanvisning:
Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta med anpassad ansiktsrengöring innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker.

Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Rådgör med läkare innan användning om du är gravid. 

6 ml

Köps ofta tillsammans

788:-
1067:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter