Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 4 betyg
0
0
0
0
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Älskar denna foundation !

  Denna foundation stanna bra och smälter i huden och ser ut som en naturligt glow. Den är byggande och täcker över alla ojämna delar på mitt ansikte medans det känner lätt och len. Tack ! Jag är nöjd .
  2 gillar
 • för 22 månader sedan

  Värt varenda krona!

  Fantastiskt bra-att köpa kvalitet lönar sig inlängden, håller länge. Fick ständigt komplimanger för min hud när jag firade jubileum i Dubai och precist köpt produkten.
  2 gillar
 • för 22 månader sedan

  Magisk

  Har använt den fantastiska Encre de peau foundation br30 (cool almond) ett tag nu. Den är underbart magisk på alla sätt och är alla foundations moder! Den har allt, smälter in i huden och ser så naturlig ut hela dagen, dryg och lätt att arbeta med.Rekomnenderas alla dar!
  2 gillar

Yves Saint Laurent
Encre De Peau Foundation Sand B40

4 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Yves Saint Laurent Encre de Peau Fusion Ink Foundation. En revolutionerande foundation lika tunn som bläck med bredspektrigt SPF 18, för en perfekt hudton med lätt finish i 24 timmar.

Du får en behaglig hud hela dagen, bredspektrigt skydd mot solen och en mjuk, matt finish med denna fjäderlätta foundation som passar alla hudtyper. Den innovativa hybridteknologin ger en lätt formula som ändå har hög täckningsförmåga, och dess exklusiva tänjbara polymerer skapar uppbyggbar täckning som håller länge, för en felfri finish.

Innehåller ingredienser som kontrollerar svett och sebum, vilket ger täckning i 24 timmar – också i fuktiga och varma miljöer, och dess sensoriska, flyktiga torroljor gör att den torkar på bara några sekunder. Formulan är berikad med rena mikropigment och ger strålande, hållbar färg, och med den specialutvecklade applikatorn fördelar du den enkelt i ansiktet, för precis och enkel applicering som aldrig blir kakig eller tung.

25 ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter