1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 3 betyg
0
0
0
1
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Bra men hypead mascara

  Jag splurgade på denna för ett par månader sedan och mascaran var top notch och Så. Himla. Bra. de första 1-2månaderna. Därefter gick det snabbt tills den var torr och smulig i konsistensen. Får inte s.k. raccoon eyes men viss produkt faller under dagen.
  Kommer förmodligen att köpa den igen, men hålla mig till 1gång per år kanske och använda andra mascaror däremellan.
  5 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 14 månader sedan

  Bästa mascaran

  Vill du ha en mascara som sitter som en smäck och inte gör att dina fransar står rakt ut efter att du har använt en ögonfransböjare, så är YSL alla mascaror som är waterproof det du ska satsa på!! Finns inga bättre mascaror, dessa torkar inte ut heller så fort du öppnat förpackningen som en del andra high end mascaror gärna gör. Den är svindyr men jag hade kunnat betala mer för den är verkligen så bra.
  3 gillar
 • för 19 månader sedan

  Håller för allt!

  Lättapplicerad mascara som ger lååånga fina fransar. Håller för allt en hel arbetsdag, både regn, snö och slask. En favorit som är alltid finns i min sminkgarderob!
  Värd varje krona. #tävling
  4 gillar

Yves Saint Laurent
MVEFC WP Black

3 Betyg
335:-
Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils Waterproof Mascara. En mascara som ger maximal volym och en dramatisk ”falsk ögonfrans”-effekt. Finns nu i en vattenfast formula.

Vattenfast formula som inte torkar ut och är berikad med provitamin B5. Fördjupar, ger mörkare fransar och får fransarna att omedelbart se tjockare ut. Borsten av nylonfibrer bygger upp härlig volym och täcker fransarna från rot till topp med en djärv ”falsk ögonfrans”-effekt.

Gåva på köpet

Yves Saint Laurent
Rek. pris 235:-
Handla två produkter från Yves Saint Laurent - få gåva på köpet!

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019