3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 11 betyg
1
1
1
1
7
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 16 månader sedan

  Perfekta sommarfärgen

  Det här läppstiftet sitter som berget utan att torka ut läpparna (vilket andra liquid listicks kan göra). Den perfekta orange-röda färgen som gör sig extra bra på sommaren. Lyxig hylsa och enkel att applicera då spateln är "vinklad" vilket gör att man kan måla en exakt linje. Ingen läppenna behövs. Man kan också bygga upp intensiteten i färgen utan att det blir kakigt. En favorit i läppstifthyllan!
  18 gillar
  • för 16 månader sedan
   Snyggt 👍. Ser dock rött ut på bild.
   1 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Kyss-säker

  Den tunna konsistensen gör att det knappt känns på läpparna, samtidigt som det ger en intensiv färg som varar längre. Lätt att applicera tack vare den vinklade applikatorn. Bonus: sambon låter mig kyssa honom på kinden eftersom det inte färgar av sig. #LykoInflutester
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Inte värt 380 kr

  Köpte 3 olika färger. Fina färger men de var inte heltäckande. De höll inte heller länge. Inte alls i närheten av ABH flytande läppstift.
  Gilla
 • för 18 månader sedan

  Riktigt bra liquid lipstick!

  Ett av de bästa liquid lipsticks som jag har provat. Hållbart, lätt att applicera, snygg förpackning som känns lyxig. Känns bra på läpparna, blir inte torrt eller kakigt. Färgen rosewood gang är djupt rosa, går att bygga upp med fler lager för starkare färg.
  6 gillar
  • för 11 månader sedan
   Härligt att du gillar det lika mycket som vi!
   Gilla

Yves Saint Laurent
Tatouage Couture
Grenat No Rules

11 Betyg
380:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Rikligt pigmenterat och ultramatt lip stain. YSL:s nya flytande, matta lip stain. Tatouage Couture En revolutionerande formula för ultramatt, effektfull färg med en lätt, ”naturliga läppar”-känsla.

"Tatuera" Tatouage Couture från YSL på dina läppar för en härlig ultramatt look. Formulan glider lätt på dina läppar, och den är knappt märkbar eftersom den torkar snabbt och inte färgar av sig. Skäm bort dina läppar med perfekta nude nyanser, fina rosa färger eller plommonläppstift att dö för. Den spatel-liknande applikatorn ger precision som en läppenna och kontroll som en borste, för perfekt definierade läppar i varje applicering.

Användning:
Skapa perfekt definierade läppar med YSL:s exklusiva applikator. Använd den högsta punkten på applikatorns spets för skapa en kontur runt dina läppar med effektfull Tatouage Couture-färg, precis som om det varit en penna. Vinkla sedan applikatorn för att fylla i läpparna med den ultramatta Tatouage-formulan.

Gåva på köpet

Handla två produkter från Yves Saint Laurent - få gåva på köpet!

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019