4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 22 betyg
2
1
3
3
13
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 13 månader sedan

  Lätt fuktande till bra pris

  Vi har ju lärt oss med åren att det kommer roliga ingredienser inom hudvård hela tiden. Snigelslem, bigift, ormgift, moderkaka (placenta) och nu: Getmjölkscomplex!

  Ziaja är ett Polskt hudvårdsföretag som koncentrerar sig på att använda naturliga ingredienser. Sedan 1989 har Ziaja utvecklat hudvårdsprodukter tillsammans med farmaceuter och all produktion och utveckling sker i samma hus, därför kan kostnaderna på hudvården hållas på en låg nivå utan att kvalitén påverkas.

  Ziajas Goat´s Milk serie är prorukter för torr hy. Getmjölksserien är väldigt återfuktande tack vare getmjölksproteinet. Den ska även vara lugnande för huden.

  Med getmjölksprotein som innehåller närande mjölkproteiner, vegetabiliska lipider och kolhydrater, samt A & D vitamin & kalcium.

  Ziaja Goat’s Milk moisturising day cream är väldigt fuktgivande för en normalhud. Kombinera med ett serum och du har en ypperligt bra dagkräm för liten peng.

  + 1

  7 gillar
  • för 9 månader sedan
   Jag ÄLSKAR ziaja!! Sprang på det första gången på en semester i Turkiet och köpte med mig produkter hem. När de väl tog slut så började jag leta för att få tag i det men det var omöjligt. Gick inte att hitta någonstans. Sedan för något år sedan gick jag ut på nätet igen och letade döm om lyckan då lyko börjat sälja detta!! Förvånad att inte fler insett hur bra dessa saker är. Förmodligen för att det är så billigt... 😜
   3 gillar
 • för 5 månader sedan

  Bra nattkräm fast det är dagkräm

  Gillar ziayas produkter ihop med ordinarys produkter som verkar lira ihop med min mycket knepiga hud.Eftersom jag har acne och inte vill reta min typ läkt rosacea har jag introducerat den här till natten försiktigt från någon få till varannan var tredje kväll i veckan och det syns på huden att den gillar getmjölk!! Den verkar faktiskt läkande för min hud!
  Upplever ziayas produkter väldigt dryga för jag kan inte ta så mycket produkt för då känns
  inte min hud fräsch och jag blir och ser fet ut i huden.Har inte fått någon extra acne av den än heller ,vilket typ är dessa märken som klarat hittills !
  Känns skönt att även jag kan ha lite burkar med olika krämer i skåpet nu och välja på 👏

  Uppdatering efter 1 vecka till :

  Använder den mer och mer ofta även dagtid och verkar som huden läker av den på något sätt !!
  De här använder jag nu dagligen men inte alla krämerna samtidigt 😉, varierar ... Sensitive krämen med solskydd 20 och cuccumber dagcreme och cuccumber ansiktsvatten de är ju också från ziaja och sen niazimiden 10%+zink (ordinary ).

  #tävling
  2 gillar
 • för 5 månader sedan

  Mycket bra

  Fet produkt som återfuktar min hud bra. Doftar tvål , underbart.
  2 gillar
 • för 5 månader sedan

  Billig och bra!

  Bara älskar denna produkt! Fick med en sådan som test och när denna va slut va jag bara tvungen att köpa en ny! Billig och fantastiskt bra! #tävling
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Bra och billig!

  Provat några dagkrämer men älskat någon som jag gör med den här. Känner mig fräschare i ansiktet och ser piggare ut 🌸
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Bra och dåligt!

  Lite för tunn dagkräm för min smak, föredrar lite tyngre dagkräm eftersom att jag vill ha en bra bas under mitt smink på morgonen. Det positiva med krämen är att den snabbt sjunker in i huden och att det är en söt liten smidig burk som är lätt att ha med sig i necessären, priset är ju även fantastiskt! Det negativa tycker jag som sagt är att den är tunn, väldigt parfymerad och att den inte känns så fuktgivande såsom jag önskade!
  1 gillar

Ziaja
Goat´s Milk Day Cream 50 ml

22 Betyg
45:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Fuktgivande. Intensivt fuktar epidermis och djupare lager av huden. Kompletterar underskott av naturliga närande ämnen. ökar hudens vitalisering och slätar mindre rynkor. Effektivt lugnar irritationer.

HuvudIngredienser: Getmjölkscomplex, provitamin B5 (d-pantenol), vitamin A, E-vitamin.

50ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1835-104-0050

Köps ofta tillsammans

110:-
179:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019