4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 32 betyg
2
2
7
4
17
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 24 månader sedan

  Lätt fuktande till bra pris

  Vi har ju lärt oss med åren att det kommer roliga ingredienser inom hudvård hela tiden. Snigelslem, bigift, ormgift, moderkaka (placenta) och nu: Getmjölkscomplex!

  Ziaja är ett Polskt hudvårdsföretag som koncentrerar sig på att använda naturliga ingredienser. Sedan 1989 har Ziaja utvecklat hudvårdsprodukter tillsammans med farmaceuter och all produktion och utveckling sker i samma hus, därför kan kostnaderna på hudvården hållas på en låg nivå utan att kvalitén påverkas.

  Ziajas Goat´s Milk serie är prorukter för torr hy. Getmjölksserien är väldigt återfuktande tack vare getmjölksproteinet. Den ska även vara lugnande för huden.

  Med getmjölksprotein som innehåller närande mjölkproteiner, vegetabiliska lipider och kolhydrater, samt A & D vitamin & kalcium.

  Ziaja Goat’s Milk moisturising day cream är väldigt fuktgivande för en normalhud. Kombinera med ett serum och du har en ypperligt bra dagkräm för liten peng.

  + 1

  8 gillar
  • för 20 månader sedan
   Jag ÄLSKAR ziaja!! Sprang på det första gången på en semester i Turkiet och köpte med mig produkter hem. När de väl tog slut så började jag leta för att få tag i det men det var omöjligt. Gick inte att hitta någonstans. Sedan för något år sedan gick jag ut på nätet igen och letade döm om lyckan då lyko börjat sälja detta!! Förvånad att inte fler insett hur bra dessa saker är. Förmodligen för att det är så billigt... 😜
   4 gillar
 • för 8 månader sedan

  Ziaja kroppsvård

  Hej Lyko!
  Testat Ziajas fantastiska bodylotion under en semester i Polen. Fanns flera sorter bla en sort som förbättrade spänstigheten i huden.
  Önskar att ni kunnat åtminstone testa dessa produkter. Var väldigt nöjd men fick inte ta med i handbagaget på flyget.
  1 gillar
  • för 4 månader sedan
   Älskar deras produkter och använder dag- och nattkräm, serum, BB-kräm samt bodylotion. Nackdelen är att lyko inte har alla sorter och även inte har denna kräm på tub så man slipper pilla med fingrar i burken. Köper mina produkter Notino 👌 och gjort i 1 år nu.
   Gilla
 • för 8 månader sedan

  Hjälp

  Vilken dagkräm rekommenderas för fet eller kombinerad hud?
  1 gillar
  • för 6 månader sedan
   Fast jo, det har de väl? Ziaja Manuka Tree Day Cream. Det står ju på både förpackningen till produkten och i produktbeskrivningen här på Lyko. :)
   Gilla
 • för 8 månader sedan

  Bra

  Älskar denna. Perfekt konsistens, bra återfuktande och underbar doft
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  🥰

  👍👍👍👍super bra kräm
  2 gillar
 • för 9 månader sedan

  Lättapplicerad och skön.

  Bra dagkräm som fort går in i huden, lätt att smörja på och känns fräsch. Enda nackdelen är väl att det är en ganska stark doft som sitter i länge.
  1 gillar

Ziaja
Goat´s Milk Day Cream 50 ml

32 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
Fuktgivande. Intensivt fuktar epidermis och djupare lager av huden. Kompletterar underskott av naturliga närande ämnen. ökar hudens vitalisering och slätar mindre rynkor. Effektivt lugnar irritationer.

HuvudIngredienser: Getmjölkscomplex, provitamin B5 (d-pantenol), vitamin A, E-vitamin.

50ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1835-104-0050

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter