1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 10 betyg
1
2
0
3
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 32 månader sedan

  Smooth

  Denna ögonkräm gör underverk för mitt ansikte. Använder den runt ögon, i trötthetsfårorna vid näsan och runt munnen. De blir på några dagars användning betydligt slätare. Det rent av syns då man smort in sig hur det blir resultat. Har aldrig haft något bättre hittills!!
  7 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 24 månader sedan

  Färgad?

  Överraskning att den var färgad! Mjukar inte alls upp och känns mer som en uttorkande concealer än närande ögonkräm. Möjligen bra om du redan har fet hy och vill tona bort lite av det mörka under ögonen.
  3 gillar
 • för 10 månader sedan

  Nöjd 🙂

  Gör underverk om man har torr & stramande hud 😀
  1 gillar
 • för 18 månader sedan

  Märklig produkt

  Jag blev väldigt förvånad över att den är färgad. Som någon annan skrev så känns det mest som att den torkar ut huden och mina rynkor syns mer. Jag har tidigare använt Marine Algae Smoothing Eye Cream från Ziaja och den är fantastiskt bra. Snälla Lyko ta in den i ert sortiment.
  #tävling
  1 gillar
 • för 18 månader sedan

  Fine cream

  It feels nice on the eyes and it is not too oily. It depuffs my eyes if I use it at night. One tip: keep it in the fridge so it is cold when you put it on your under eyes, the feeling is very soothing!
  1 gillar
 • för 28 månader sedan

  Rekommenderar den inte.

  Funkade inte för mig. Jag upplevde att det krävdes mycket produkt för att området runt ögonen skulle kännas ens lite återfuktat. Effekten höll inte i sig särskilt länge, efter bara en liten stund kändes huden stram och torr. Då jag inte har mogen, 50+ hy kan jag inte kommenter utslätande effekt av rynkor. Någon sådan märkte jag inte av.
  Gilla

Ziaja
Jasmine
Eye Cream Anti-wrinkle 15 ml

10 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

En ögonkräm speciellt anpassad för mogen hud och för 50+ som slätar ut rynkorna under ögat. Innehåller jasminsmör med antirynkegenskaper. Jasminsmör stimulerar skapandet av kollagen, elastin samt hyaluronsyra och är dessutom rikt på fleromättat fett som har höga näringsmässiga värden. Jasminsmöret ger tillsammans med andra ämnen i krämen även effekter mot bland annat torrhet och grov hy. 

15ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter