ZOIRAK

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.7

Baserat på 9 betyg
5
0
0
1
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  älskar

  jag har plattat färgat mitt här i ca 22 års tid, så mitt hår var har varit så sjukt från torrt å slitet å fett å platt, gjorde en keratin behandling för 3 månadersen och fick ett bra resultat, köpte schampo hos frisören som gjorde håret fett fett å fett platt, så googlade på Sulfat frit - Paraben frit shampo och hittade detta som dessutom är Sulfat fritt - Paraben fritt - Parfym fri - Sillikon fritt, asså det bästa schampot och balsam jag någonsin haft :) bara plus, rekomenderas
  3 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 23 månader sedan

  ....

  funkar inte heller på mitt hår. blev mer torrt och fick mjäll. flaskan var ju katastrof, det rann ut nästan allt schampoo fast man ha skruvat ordentligt.
  4 gillar
 • för 6 månader sedan

  Köp inte

  Letade efter ett schampoo och balsam för mitt asiatiska hår, förväntade mig samma resultat som när man köper schampoo och balsam i Thailand. Inte ens i närheten. För helt enkelt leta vidare 😪
  Gilla
 • för 36 månader sedan

  .....

  Detta shampoo funkade tyvärr inte alls i mitt hår (blond skandinaviskt), blev tort och livlöst. Synd för gillar iden bakom produkten.
  Gilla

ZOIRAK
Sesame Oil Shampoo 100 ml

9 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Zoirak schampo har en vacker och exotisk spa-doft av jasmin blomma, vanilj och honung.

Produkterna är giftfria och fokuserar främst på att alltid göra dem så naturliga som möjligt. Vi bryr oss om miljön kring produktionen av våra produkter hela vägen från odlingsprocessen av råvaror till tillverkningen och fram till butiken.

I vissa fall har våra produkter en liten mängd av kemikalier (inga farliga sådana naturligtvis) för att det ska löddra vid användning. Såsom schampo, tvålar o.s.v. Men dessa kemikalier är mindre än 5% och ni kan känna er trygga när ni använder våra produkter. Tänkt på att det inte kommer att vara så mycket lödder som ni är vana vid eftersom vi har skurit ned på alla onödiga kemikalier som exempelvis sulfat m.m. men vi kan garantera er att våra produkter gör sitt jobb.

I långa loppet om ni vill ha friskare och hälsosammare hår är det våra produkter som gäller. Gör din hår-detox med oss idag!

Sulfat fri - Paraben fri - Parfym fri - Sillikon fri - 100% Vegan

Användning: Skölj håret och se till att det är genom vått. Använd så mycket schampo som behövs beroende på din hårlängd. Massera in schampot i håret. Vänta 2-3 minuter, Skölj med vatten. Upprepa en gång till.

Varför ska man upprepa en gång till? Våra hårexperter rekommenderar att man ska tvätta håret i minst två omgångar innan man sätter balsam i håret för att man ska vara säker på att man har tvättat bort allt dåligt fett och smuts i håret.

100ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1997-100-0100

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter