Ny frissfighter, rakgel från Estrid & sizzlande liquid rouge

Veckans weekly wantsies bjuder på en överdos av rosa! Här är nyheterna som väcker både vårkänslor och starka ha-begär. Spana in dem tillsammans med oss!

15 maj, 2024
4 gillar

Fågelsång, vårskrik och den där ofrånkomliga cravingen efter att byta ut allt vad matta baser heter till förmån för glitter och skimmer… aaaah, våren är HÄR. Passande nog har i alla fall Maybelline gått all in för temat. I denna veckas weekly wantsies kikar vi närmre på dessa lanseringar:

 

 

Veckans nyheter

 

Sunkisser Blush, Maybelline

 

Först ut i den här sammanställningen av goa nyheter är THE produkt att äga i sommar – och den är inte ens dyr. Sunkisser Blush från Maybelline är faktiskt (ja, vi är helt allvarliga) det som kommer tillföra the it-factor till varenda look du skapar från och med att ordern är lagd till och med ett halvår framåt. Denna goding är en liquid blush med en precis lagom mängd guldigt glitter i. Resultatet är smickrande rosiga kinder som skimrar likt vingarna på en trollslända när solen speglas mot din hud! Finns i nyanserna: Shades On, Sol Search, Blazing Blush, Summer In The City, City Sizzle och Electric Bronze. Vår redaktör har testat Summer In The City!

 

Cloud Pink EdP, Ariana Grande

 

Alla Ariana Grandes parfymer är söta som sockervadden du smäller i dig på Gröna Lund – men priset för den sötaste av dem alla går nog till sommarens lansering. Cloud Pink ser ut som att den hämtats från Kalle och Chokladfabriken (versionen med Johnny Depp, inte Timothée Chalamet). Man vill bara ta en tugga och luta sig tillbaka medan en kör Oompa Loompas hittar på ett personligt soundtrack åt en! Ja, och även själva doften bjuder dina sinnen med till sagornas värld. I Ariana Grande Cloud Pink hittar du noter från bland annat drakfrukt, vanilj, mysk, ananas, pralin och trä!

 

The Ultimate Shave Gel, Estrid

 

Är det bara vi eller dök Estrid en dag upp i våra liv och bara förändrade rak-gamet för all framtid? Om du inte redan är frälst av deras rakhyvlar så ta två steg tillbaka och börja där. Du är inte redo för denna nyhet än, men så fort du tagit det steget kommer du skrika efter mer, mer, MER. The Ultimate Shave Gel (du hörde rätt – ULTIMATE Shave Gel) är en vårdande, skyddande och återfuktande rakgel som är framtagen för känslig hud. I kombination med rakhyveln från märket (som samtliga i redaktionen föredrar framför konkurrenterna) blir dina ben lenare än två sälar! Därefter stiger ditt självförtroende till oanade höjer och ja… sedan är WORLD DOMINATION den enda framtid vi kan se i dina kort!  

 

Smooth Over Frizz Fighting Treatment, Amika

 

Om du är en av många vars hår skrattar dig rakt i fejset så fort det blir det minsta lilla fuktigt utomhus, skiter i stylingen du lagt massa tid på och burrar upp sig som en manlig fågel tagen på bar gärning med att ragga på en hona – japp, då är denna nyhet för dig. Smooth Over Frizz Fighting Treatment från Amika låter dig svettas felfritt i sommar, utan att sabba frisyren. Med glykolsyra bildar denna leave in en glansig, skyddande yta över hårstråna, som i sin tur håller friss borta. Köp nu, tacka oss sen!

 

Coconut Body Duo, Estelle & Thild Organic Beauty

 

Lämnar din plånbok inte utrymme för dig att ta dig till en paradisö i sommar? Låt paradiset komma till dig! Det kostar faktiskt bara 329 kronor (om du köper duo-kitet)! Estelle & Thild är ett ekologiskt, organiskt märke som är experter på kroppsvård. I sommar släpper de två nya puddingar – Coconut Swirl Body Wash och Coconut Silk Body Lotion. Yay! Så, boka in dig själv på en everything shower ikväll och addera dessa två produkter till rutinen. När du är klar med den ritualen kommer du kanske inte dricka piña colada – men du doftar som en! Och återfuktad är du också. Vilken drink kan skryta om att kunna åstadkomma det?  

15 maj, 2024
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024