Nytt från Xlash, grön Valentino-parfym & chockladbrun vattenfast mascara

Gör dig redo för våren med de senaste skönhetsnyheterna. Får vi fresta med ett fransserum för känsliga ögon, eller kanske en trendigt brun mascara?

26 apr, 2024
5 gillar

Maj är runt hörnet och vi kan knappt vänta med att ta fram våra allra vårigaste outfits. Ja, och till det behövs såklart en matchande doft! Lykos redaktion har lagt vantarna på Valentinos senaste nyhet och fyra andra hett rykande skönhetsnyheter.

 

 

Veckans nyheter
 

 

Born In Roma Donna Green Stravaganza, Valentino

 

Kan det här vara vårens bästa parfymsläpp? Ja, det kan faktiskt vara så! Donna Green Stravaganza är det nyaste tillskottet i Born i Roma-familjen. Damparfymen tar inspiration från Roms blomstrande trädgårdar och ger våra trötta vinterhjärnor ny livslust. Det coola är att doften enbart innehåller tre noter, men samtidigt känns otroligt komplex. Precis som i resten av Born in Roma-serien innehåller den jasmin i hjärtat, men i stället för att ta över och bli ”huvudvärkig” så är den otroooligt mjuk. Sedan binder vanilj ihop den rökiga noten lapsang souchong tee med jasminen, för att skapa en doft som är grön, vaniljig och aromatisk. När timmarna sedan går värms doften till en mysig, krämig vaniljdröm som på något sätt fortfarande behåller den luftiga vårkänslan. Finns såklart en gudomlig herrvariant också!
 

 

Sensitive Eyelash & Eyebrow Serum, Xlash

 

Typ hela Lyko har någon gång testar Xlash fransserum eller brynserum. Men, det är också ett par som slutat använda serumet just för att det irriterade deras känsliga ögon. De har sedan gått hem och gråtit för att denna världssensation inte passade just dem… men nu gråter de av glädje i stället. Nu släpps nämligen en helt ny variant för känsliga ögon! Den nya formulan är framtagen speciellt för att vara skonsam och allergivänlig utan att tumma på resultatet! Den innehåller multi peptidkomplex för att milt främja långvarig tillväxt av fransarna, bioaktiva alger som verkar stärkande samt veganskt keratin som stimulerar hårsäckarna. Allt detta leder till uppemot 39 procent längre fransar samt tjockare och friskare bryn! Det bästa av allt? De på redaktionen som tidigare tyckt att Xlash fransserum svidit lite känner inte av denna ett dugg. Perfekt släpp inför sommarens alla fester och högtidliga tillfällen!
 

 

Hair Reborn Express Glow Potion, Addmino 18

 

Vill du ha glans och vill du ha det NU? Addmino 18 got your back!  Hair Reborn Express Glow Potion är ett glansvatten som på några sekunder ger tillbaka glansen till trött hår. Flaskan kanske ser blygsam ut, men gömmer flera aktiva ingredienser som en mix av fruktsyror, aminosyror och jojabaolja som tillsammans förebygger skador och skyddar håret. Samtidigt blir svallet alldeles spegelblankt, mjukt och frisslöst! Det bästa är dock att glansvattnet har noll verkningstid. Det är bara att skruva av korken, hälla det i dina handukstorkade längder och kamma igenom det med fingrarna. Först märker du en lätt värmande känsla och då är det bara att skölja ut och kliva ur duschen! Har du riktigt skadat eller extremt torrt hår kan du låta det sitta i ett par minuter, så att det verkligen får verka. En riktig dunderprodukt när du vill kunna blända astronauter på månen med ditt hår!
 

 

Mascara Vatn Volume 38°C Brown, IDUN Minerals

 

Brun mascara is the new black och Idun Minerals har hakat på trenden. Nu lanserar de en brun version av deras underbara Vatn Volume 38°C! Det är alltså en 38-gradig mascara, vilket innebär att när du tröttnat på dina snygga, bruna fransar så kan du enkelt tvätta bort den med enbart vatten som är varmare än 38 grader. Mascaran är dessutom vattenfast (om du inte utsätter den för varmvatten då) och ger längd, volym och separation som håller hela dagen. De på Lykos redaktion med oljiga ögonlock är imponerade – den varken kladdar av sig eller smular! Passar perfekt JUST NU också, när brun mascara är hett hett hett!
 

 

Sparkl Blink, LH cosmetics

 

Åh, denna underbaring från LH Cosmetics får oss att känna oss som skator som samlar allt som glittrar i sitt bo! Sparkl i nyansen Blink är den underbaraste tänkbara flytande ögonskuggan när du vill ha lite extra KAPAOW. Perfekt för galor, midsommarfester, klubben eller bara extra festliga vardagar! Nyansen skiftar konstant beroende på ljus och kommer från veganska pärlor. Inget sådant där plastglitter här inte! Lägg ett försiktigt lager för att känna dig vardagssnygg, eller bygg upp den för MASSIVT gnistrande! Bra att veta är att det är bra att arbeta ganska fort vid applicering, då den torkar snabbt. Tips är att göra ett öga i taget! Resultatet är tooo die for.
 

26 apr, 2024
Av: Skönhetsredaktör Linn Eliasson

Tyck till om artikeln

5 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
  • för 1 vecka sedan

    Addmino 18

    Åh denna Hair Reborn Express Glow Potion från Addmino 18 blev jag riktigt sugen på att testa!😍
    3 gillar
    • Medarbetare på Lyko
      för 6 dagar sedan
      Jag med! *klickar hem*😍

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024