9 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 6 betyg
i
0
2
3
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
  • Mest hjälpsamma positiva
    för 3 månader sedan

    1944 Paris L'Imperméable -Waterproof mascara

    #lykotestpilot #1944paris
    Fått prova mascaran i tre veckor! Har korta fransar utan böj. Efter jag böjt dom och applicerar ett lager tycker jag de bli långa och fylliga! Borsten är tjock men inget problem att applicera på fransarna. Själva förpackningen känns lyxig. Kommer fortsätta använda den med glädje :)
    Efter en heldag kan den lägga sig på huden under fransarna, har inte använt den i samband med svett eller värme men kan tänka mig att den lägger sig snabbare då. Enda minus.
    4 gillar
    914 visningar
  • Mest hjälpsamma negativa
    för 3 månader sedan

    Bra mascara men Inte så vattenfast

    Jag använder alltid vattenfast mascara och fick möjlighet att testa denna från #1944 som #lykotestpilot

    Hylsan är STOR men snygg. Väldigt snygg till och med. Stor borste och det där är ju en smaksak vad man gillar.

    Jag tycker mascaran är trevlig att applicera. Den ger volym, lite längd och bra svärta!

    Efter en dag inomhus på jobbet kommer jag hem med lite svart på huden mellan globlinjen och ögonbrynet. Den har då svärtat av sig mot slutet av dagen. Då jag varit utomhus i dåligt väder är det smudge både över och under. Det hade säkert varit mycket mer om det varit en vanlig mascara men nu går ju den här som vattenfast så det är det jag utgår från.

    Köper jag en vattenfast mascara är nästan hållbarheten prio 1 för mig. Jag har inte vattenfast mascara för att få böjda fransar utan det är för att veta att jag kommer inte se ut som en panda oavsett om jag jobbar, dansar eller är i varmt väder. De flesta mascaror kan byggas på till något trivsamt resultat, men att vara vara vattenfast är en stor sak att påstå.

    Mascaran får 2 för att jag inte känner att jag kan släppa oron över mörka fläckar runt ögonen

    +1

    12 gillar
    925 visningar
    • för 3 månader sedan
      Jag har redan en så det går ingen nöd på mig @ 😘 Ha det gott!
      1 gillar
  • för 4 månader sedan

    Testpilot

    Jag känner mig redo att recensera denna lyxiga mascara som jag fått äran att testa.

    Förpackningen känns lyxig. Den väger en del vilket tyder på kvalitet. Idén med hela ”1944” och kvinnors rösträtt är en väldigt fin idé.

    Produkten i sig håller vad den lovar när det kommer till att vara vattenfast. Den är otroligt svår att få bort om man inte har sminkborttagning som är anpassat till vattenfast smink. Produkten är inte alls kladdig eller vattnig vilket gör att fransarna håller sig i form redan från början. Den sitter på plats hela dagen och lämnar inga fläckar runt ögonen. Den har också en fantastisk bläcksvart färg.

    Men… borsten var helt fruktansvärd enligt mig. Det gick nästan inte att applicera mascaran på ögonfransarna. Borsten är så stor och klumpig. Jag kommer inte alls åt överallt. För att få ett bra resultat där alla fransar blir svarta så behöver man gå in med en annan mindre borste. Det blev massor med svarta fläckar runt om ögonen under application eftersom borsten var så stor. Jag upplever också att fransarna blir korta och tjocka. De får inte alls den formen jag vill och upplever de mycket kortare än vad de är. Men de håller formen hela dagen.

    Produkten skulle funka för mig när jag verkligen behöver en vattenfast mascara. Den tiden jag la ned på att tvätta bort den är inte en tid jag vill lägga varje dag. Produkten i sig, konstisens osv var riktigt bra. Kanske skulle jag använda den om borsten var mindre!

    #1944PARIS #LYKOTESTPILOT
    1 gillar
    43 visningar
  • för 4 månader sedan

    Testpilot

    Jag har fått äran över att vara testpilot för denna mascara
    Jag tycker att den håller sig bra under hela dagen, smetar inte ut sig. Men jag upplever den att den blir klumpig på mina fransar som man ser på bilden.
    Förpackningen är så snygg och lyxig men tyvärr är själva borsten inte något jag uppskattar eller föredrar till mina fransar då de är väldigt ”busiga” och jag behöver tunnare borste för att kunna reda mina fransar.
    Men det har varit snökaos här idag och bilden på mina fransar är efter en hel dag. Så hållbarheten är toppen.

    Jag kommer använda slut på denna men ha den mer till vardags.
    Det var super roligt att få testa denna produkt och jag hoppas verkligen att denna recension hjälper folk. För gillar du denna typ av borste rekommenderar jag verkligen denna mascara!

    #1944PARIS #LYKOTESTPILOT
    4 gillar
    1497 visningar

1944 Paris

L'Imperméable -Waterproof mascara
6 Betyg
192 krOrd. pris 240 kr20
Erbjudandet gäller t.o.m.
Fri frakt vid köp från 200 kr, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Mascaran är framtagen med vårdade ingredienser som förbättrar mjukheten och jämnheten i appliceringen samt vårdar och återfuktar varje frans.

Användning:
Ett lager av denna mascara ger kraftiga och definierade fransar på ett fantastiskt sätt. Två lager gör att dina fransar ser mer spektakulära ut. Tre lager ger dig otroligt tjocka vattentäta fransar med en mer intensiv svart färg.

13,5 ml

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024