Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

BABOR

GWP Kit
Bli först med att betygsätta produkten
Värde 648 kr
Köp produkter från Babor för minst 800 kr och få denna gåva på köpet!
Beskrivning
Ingredienser

BABOR Doctor Collagen Booster Cream GWP
Collagen Booster Cream
24-timmars kräm som fyller ut huden inifrån, minskar linjer och rynkor samt förbättrar hudens elasticitet.
Nyckelingrediensen är en högteknologisk tripeptid lösning stärker strukturen av kollagen och elastin och förbättrar hudens elasticitet och flexibilitet. Det är just peptider som kan påverka och stimulera kollagenproduktionen, de kommunicerar ner till dermis där allt händer. Kollagenet är nyckeln till en välfylld hud då den ger huden volym inifrån! Maximalt återfuktande och fuktbindande effekt med hyaluronsyra och marint kollagen. Resultatet är fylld, fast och spänstig hud.

Användning:
Applicera på ansikte, hals och dekolletage efter rengöring morgon och/eller kväll.

BABOR Refining Enzyme & Vitamin C Cleanser GWP
Enzymatiskt rengöringspulver med C-vitamin, som fungerar som rengöring och enzympeeling 2 i 1. Mild djuprengöring med exfolierande effekt som avlägsnar döda hudceller, minskar överflödig talg och ökar hudens förmåga att ta till sig efterföljande hudvård mycket bättre. Gråglåmig hud försvinner och hudförnyelsen stimuleras. Huden skyddas samtidigt mot negativ miljörelaterad stress med ett proteinextrakt från moringafrön och så får den fräsch lyster tack vare sin dos C-vitamin. Passar alla hudtyper.

Användning:
Ta en liten mängd pulver och tillsätt lite varmt vatten. Arbeta till ett löddrande skum direkt i handen. Applicera på ansikte, hals och dekolletage, massera med små cirklande rörelser. Skölj med rikligt med vatten.
Tips: Kan användas som daglig rengöring till fet/acnebenägen hud eller som mild peeling veckovis till känslig/torr hud. Önskas den användas till kroppen går det jättebra!

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024