Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Matrix

So Silver Purple Duo
Bli först med att betygsätta produkten
279 kr*Utan paketpris: 303,20 kr
Bara fossilfria leveranser. Gratis fraktalternativ finns, kan skickas omgående.
* Kan ej kombineras med rabattkoder

Matrix Purple Shampoo
Matrix So Silver Purple Shampoo rengör och börjar neutralisera från första appliceringen och neutraliserar oönskade gula undertoner samt tillför näring till blont hår. Det lyser upp blonda slingor och tillför glans till färgbehandlat och naturligt hår från gråa till vita nyanser. *När det används som ett system av So Silver schampo och balsam eller So Silver schampo och So Silver neutraliserande hårinpackning

Användning:
Använd lämpliga handskar och applicera i vått hår, löddra och skölj noggrant. För maximal effekt, låt det andra löddret verka i 3-5 minuter. Fortsätt med So Silver balsam.

300 ml

Matrix Conditioner
Matrix So Silver Conditioner återfuktar torrt och skört hår och lämnar håret med en silkeslen känsla. Detta balsam hjälper att återfukta och lämnar håret med en närande känsla.

Användning:
Applicera i vått hår och löddra med en masserande rörelse. Skölj noggrant. Matrix rekommenderar att du kombinerar So Silver schampo med So Silver balsam för att bibehålla ditt lysande blonda eller gråa hår.

300 ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1008-959-0600

Köps ofta tillsammans

678 kr
1 187,45 kr

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024