Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
i
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
  • för 1 dag sedan

    Kombinera dem?

    Jag har använt denna duon ett tag nu som jag fick rekommenderat men nu märker jag att mitt hår mår bättre och kanske inte behöver alla dessa proteiner osv som finns i denna duo. Så jag funderar på att köpa redken all soft. Hade jag kunnat kombinera extreme schampot för att ändå behålla friskheten och köra med all soft balsamet istället eller hade det blivit fel?
    26 visningar
  • för 2 veckor sedan

    Vilken?

    Jag undrar vilken serie jag ska köpa. Har tappat hår pga stress och försöker få tillbaka mitt hår jag haft innan.
    Har hört att redken är bra vårdande och vill så gärna testa.
    Mitt hår är som sagt tunt och använt värme en del, som gjort håret frissigt och lite torrt?
    1 gillar
    409 visningar
    • Kundtjänst på Lyko
      för 2 veckor sedan
      Halloj Tilda Susanne❣️

      Det kan vara en djungel att hitta rätt hårvård och mitt tips till dig är att du gör vårt kostnadsfria hårvårdstest så att våra duktiga frisörer och experter kan rekommendera produkter som passar dig. 😍🙌🏼

      Du hittar det här👇🏼
      lyko.com/sv/hartestet

      Hoppas du hittar nått som passar dig!!

      Ha det BÄST❤️
  • för 3 veckor sedan

    ?

    Vad doftar dessa? :)
    1 gillar
    398 visningar
    • Kundtjänst på Lyko
      för 2 veckor sedan
      Halloj Jessica 😇👋🏼

      Jag har inte doftat på dessa och vågar inte svara på frågan. Men kanske finns det någon som läser detta som har testat/ använder denna härliga doun, som vill beskriva doften? 🙏🏼🤞🏼

      Allt gott!
      1 gillar
  • för 1 månad sedan

    Hej! Vad är skillnaden mellan denna serien och acidic bonding? Jag har skadat hår av att jag bränt sönder håret och pågrund av blekning! Vilken serie hade ni rekommenderat mig att använda ?

    Hej! Vad är skillnaden mellan denna serien och acidic bonding? Jag har skadat hår av att jag bränt sönder håret och pågrund av blekning! Vilken serie hade ni rekommenderat mig att använda ?
    627 visningar
    • Kundtjänst på Lyko
      för 1 månad sedan
      Hej 👋😇

      Redken Extreme Big Duo: Denna serie fokuserar på att stärka och reparera skadat hår. Produkterna innehåller ceramider och proteiner som hjälper till att återställa och stärka hårfibern, vilket är särskilt fördelaktigt för skadat hår till följd av blekning och andra kemiska behandlingar.

      Redken Acidic Bonding serien: Denna serie är utformad för att ge intensiv vård och stödja hårets struktur samtidigt som den ger en pH-balanserad behandling. Produkterna innehåller aminosyror och syrabaserade ingredienser som hjälper till att återställa hårets naturliga pH-nivå och stärka bindningarna i håret.

      Om du har skadat hår på grund av blekning och andra kemiska behandlingar skulle jag rekommendera Redken Extreme Big Duo serien eftersom dess fokus ligger på att stärka och reparera skadat hår. Detta kan hjälpa till att återställa hårets hälsa och styrka efter skadliga behandlingar.

      Jag önskar dig lycka till och allt gott 🩷

Redken

Extreme Big Duo BIG PACK
1 Betyg
519 kr*Utan paketpris: 650 kr
Bara fossilfria leveranser. Gratis fraktalternativ finns, kan skickas omgående.

Välj storlek

BIG PACKSTANDARD
* Kan ej kombineras med rabattkoder

Redken Shampoo
Redken Extreme schampo rengör, stärker och revitaliserar skadat hår samt hjälper till att förebygga att håret går av. Det innehåller Redkens Strength Complex, som innehåller aminosyra (arginin), vilket hjälper till att återhämta hårets styrka, samt citronsyra för att vårda och tillföra mjukhet.

Redken fokuserar på hållbarhet och inkludering. Redkens hårvårdsförpackningar är återvinningsbara och består av upp till 93 % återvunnen plast.

Applicera i vått hår, massera in tills det löddrar Skölj ur. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen. För bästa resultat, följ upp schamponeringen med balsam och leave-in behandling.

500 ml

Redken Conditioner
Extreme balsam reder ut, stärker och skyddar skadat och slitet hår. Det reparerar hårets skadade områden med proteiner och ceramider, återuppbygger hårets styrka, skyddande yta och glans. Håret lämnas fräscht och motståndskraftigt.
* Mjukgör, reder ut och hjälper till att återuppbygga skadat och slitet hår.
* Efterlämnar håret smidigt, blankt och medgörligt.

Redken fokuserar på hållbarhet och inkludering. Redkens hårvårdsförpackningar är återvinningsbara och består av upp till 93 % återvunnen plast.

Använd som ett komplett system med Extreme Shampoo och Anti-Snap Treatment. Applicera efter schamponering och fördela det jämnt genom håret. Skölj ur. Avsluta med Anti-Snap Treatment. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart.

500 ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1261-90C-1000

Köps ofta tillsammans

829 kr
1 110,40 kr

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024