Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Kérastase

Genesis Fine Hair Trio
Bli först med att betygsätta produkten
1 109 kr*Utan paketpris: 1 307 kr
Bara fossilfria leveranser. Gratis fraktalternativ finns, kan skickas omgående.
* Kan ej kombineras med rabattkoder

Kérastase Bain Hydra-Fortifiant shampoo
Stärkande schampo som motverkar håravfall i försvagat hår som lätt drabbas av håravfall på grund av brutna hårstrån. Stärker hårfibern och gör hårytan försiktigt klarare för att minska risken för håravfall på grund av brutna hårstrån. Den otroligt milda formulan för fint till normalt hår är utvecklad för att avlägsna sebum och föroreningspartiklar från hårstrået och hårbotten. Den milt rengörande produkten från Kérastase lugnar och återfuktar håret från rot till topp och ger håret en lätt känsla. Formulan är berikad med en kombination av edelweiss,celler och ingefärsrot och stärker hårstrået för att göra det mer motståndskraftigt och minska risken för håravfall som beror på brutna hårstrån. Håret förbereds inför behandling och har blivit starkare med en fylligare look.

Applicera hårbadet på fuktigt hår, emulgera igenom, massera upp ett lödder och skölj noggrant.

250 ml

Kérastase Fondant Renforcateur conditioner
Stärkande Conditioner för försvagat hår som lätt drabbas av håravfall på grund av brutna hårstrån. Den krämiga formulan motverkar att hårstråna bryts av och gör håret otroligt lätt. Den hjälper till att göra hårstrået starkare och förbättra den naturliga motståndskraften för att minska risken för håravfall på grund av att hårstråna har brutits av. Balsamet från Kérastase innehåller en kombination av edelweiss,celler och ingefärsrot och jämnar ut, stärker och mjukgör hårstrået samtidigt som det får näring utan att håret tyngs ner. Hårstrået blir jämnare, glansigare och starkare.

Applicera en mängd motsvarande en valnöt i tvättat och handdukstorkat hår. Massera från mitten av längderna och ut i topparna. Undvik rötterna för att skapa en lätt volym. Låt verka 2–3 minuter. Massera upp ett lödder och skölj sedan noggrant

200 ml

Kérastase Masque Reconstituant hair mask
Anti Hair,fall Intense Fortifying Masque från Kérastase för försvagat hår som lätt drabbas av håravfall på grund av brutna hårstrån. Den fylliga formulan tillför intensiv näring, stärker håret och gör det lättare att reda ut för att minska risken för håravfall som beror på brutna hårstrån. Inpackningen innehåller en kombination av edelweiss,celler och ingefärsrot och tillgodoser hårets behov genom att stärka de försvagade delarna i hårstrået. Den höga koncentrationen av vårdande ingredienser gör håret lätt att reda ut och tillför samtidigt näring och mjukhet. Håret stärks på djupet och blir mjukt och härligt glänsande.

Applicera en mängd motsvarande en valnöt i tvättat och handdukstorkat hår. Massera från mitten av längderna och ut i topparna. Undvik rötterna för att skapa en lätt volym. Låt verka 2–3 minuter. Massera upp ett lödder och skölj sedan noggrant

200 ml

Köps ofta tillsammans

1 688 kr
1 767 kr

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024