Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Kérastase

Elixir Ultime Trio
Bli först med att betygsätta produkten
1 139 kr*Utan paketpris: 1 347 kr
Bara fossilfria leveranser. Gratis fraktalternativ finns, kan skickas omgående.
* Kan ej kombineras med rabattkoder

Kérastase Le Bain shampoo
Kérastase Elixir Ultime Le Bain Shampoo renande oljeschampo för matt hår som saknar glans.Detta schampo med marulaolja innehåller en glansförbättrande formula som är utmärkt för matt eller glanslöst hår. Det luftiga och fylliga schampot rengör och avlägsnar produktrester, föroreningar samt avlägsnar mattgörande ämnen och återupplivar hårets yttre. Håret blir glansigare och känns mer välmående efter användning.

Välgörande och renande hårbad med marulaolja som ger livlöst hår en fin lyster. / Applicera i vått hår, massera och skölj ur.

250 ml

Kérastase Le Fondant conditioner
Kérastase Elixir Ultime Le Fondant Conditioner beskyddar och ger intensiv näring åt hårfiberna. Detta krämiga oljebalsam jämnar ut hårfiberna för att främja glans. En blandning av 4 olika oljor; amla, majsgrodd, kamelia och arganolja för tunt till normalt livlöst hår för en fin glans som omedelbart slätar ut och mjukar upp håret samtidigt som den ger näring.

Applicera i våta längder och toppar efter schamponering. Låt verka i 1-2 minuter och skölj. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

200 ml

Kérastase Le Masque hair mask
Perfekt till livlöst hår i behov av glans, tränger denna intenstivt vårdande hårinpackning in i håret för att vårda och stärka hårfibern för en silkeslent resultat. Livlöst hår får näring, blir mjukare med märkbart mera glans. Marulaoljan som naturligt innehåller vitamin-C och -D, samt Oméga 9 hjälper till att stärka hårfibern. Håret blir glansigare och mera sunt. Kombinerat med Kérastase Bain Elixir Ultime motverkas hårets livlöshet och håret får ny lyster. Denna inpackning kan användas vid behov, som en djupare behandling för fint hår eller som en regelbunden behandling efter hårbad för normalt till grovt hår.

Applicera på nytvättat handdukstorkat hår. Massera in i längder och toppar. Låt verka 2 till 3 minuter. Emulgera och skölj därefter noggrant.

200 ml

Köps ofta tillsammans

1 718 kr

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024