Coola krämsticks, plumpande gloss och höstig signaturparfym

Hotta upp badrumsskåpet med dessa, nya, smarriga skönhetsnyheter! Vi tar en titt på nyheter från MAC, svenska All I Am och parfymkreatören Rabanne. Häng med!

06 sep, 2023
4 gillar

Hösten är runt hörnet, men suget efter att känna sig höstfräsch med nya outfits, snajdiga läppstift och väldoftande parfymer är definitivt redan här! Tur att Weekly Wantsies ligger steget före och har plockat fram tre nya, heta höst-essentials som slungar dig rakt in i myset!

 

 

 

Veckans nya heta
 

Psst! I bilden syns även ALL I AM BEAUTY Supreme Creme Stick i nyanserna Romantic Plum och Medium Baked.

 

Fame Parfum, Rabanne

 

Med en ny, coolare och ÄNNU mer edgy version av deras redan ikoniska robotflaska gör Rabanne det igen! Vid första anblick är det lätt att tro att denna guldiga och svarta robot förmodligen bara är en kvällsparfym, men vi måste ändå påstå att detta kan vara årets bästa dag- till kvällsparfym! Denna spexiga kameleontegenskap beror på den extremt fräscha och kryddiga inledningen med mango, rosépeppar och bergamot. Så najs! Och när fräschheten lagt sig något, det är DÅ den krämiga rökigheten får kliva fram i rampljuset. Hjärtat i doften består nämligen av frankincense, som också kallas rökelseolja, patchouli och jasmine. Basen rundar av och bär upp doften med hjälp av sadelträ, benzoin och mjuk mysk. Sammanfattningsvis är Fame Parfum en mjukt rökig, lite blommig och något kryddig doft. Alla dessa spännande noter tillsammans gör att doften känns väldigt personlig och nästan lite intim. Och så spännande! Är detta din nya signaturdoft?!
 

Supreme Creme Stick i nyanserna Romantic Plum och Medium Baked.

 

Supreme Creme Stick, All I Am Beauty

 

Oh la la! Det nya heta måste ändå vara smink i krämform! Mer specifikt blush-, highlighter- och countorsticks. Ingen sminklåda eller necessär är helt kompletta utan dessa mjuka färggivare som är så oerhört lätta och snygga att använda. Och nu har våra favoriter på All I Am tagit på sig uppdraget att ta din make up-rutin till nya höjder. Med fem megasnygga nyanser på deras älskade Supreme Creme Sticks är det lätt att hitta en ny favorit!

Inför höstsäsongen var det framför allt två nyanser som stack ut i mängden för oss och som snabbt gled in i badrumsskåpet: bronziga Medium Baked och rosiga Romantic Plum! Tillsammans skapar de ett magiskt solkysst glow som ger den där fräscha, alerta touchen till din makeup. Sådär ”jag har både sovit gott och motionerat idag-fräsch”. Vi vill bara påpeka att countor-nyanserna definitivt drar åt det varma hållet så om du är en bronzer-girl, ja då är dessa definitivt för dig!
 

Squirt Plumping Gloss Stick i nyanserna Jet och Heat Sensor.

 

Squirt Plumping Gloss Stick, Mac Cosmetics

 

Får vi säga att ÄNTLIGEN har dessa godbitar landat på Lyko! Vi snackar såklart om de redan SÅÅÅÅ hypade MAC Cosmetics Squirt Plumping Gloss Stick! Ett saftigt plumpande och vårdande läppglans med supernajsa nyanser. Tack vare kylande mentol, värmande ingefära och paprikaextrakt så ger glanset BÅDE en svalkande och värmande effekt (SÅ häftigt?), vilket resulterar i fylliga och megaglansiga läppar! De ser typ helt polerade och mjuka ut. Sen får du själva vården från en härlig kombination av kokosolja, sheasmör och avokadoolja – varning för EXTREM mumsighet. Färgerna kan se en ANING läskiga ut, liksom svart och grönt vem vill ha det? Men de är i verkligheten otroligt skira och är sjukt coola att använda ovanpå din favorit-lip liner för att ge den en hint av till exempel blått, svart eller rött. Du måste bara testa dessa!
 

06 sep, 2023

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024