Äpplig parfym, pulserande hårborste & stenhårda nya lack!

Frossa bland metall och glitter i Lykos lacknyheter! Dessutom: Clean-parfymen, vibrerande borstar och feta panoramafransar.

02 mar, 2023
8 gillar

Weekly Wantsies heter nyhetstabloiden som varsamt men bestämt guidar dig till det som är senast lanserat, hetaste hett och de fräschaste färskingarna på Lyko. Idag ska vi testa oss igenom dessa snygga nykomlingar:

 

Lykos nya lackkollektioner i METALL och blingiga Pretty Bright Collection!

Superäppliga och krispigt gröna Clean Classic Apple Blossom Eau de Parfum

Snajdiga Pusher har släppt en av årets härligaste produkter: ett sprayvax!

Power Up Mascara från Butter London utlovar PANORAMAFRANSAR!

Manta Pulse Brush från Manta tar hårvård till helt nya, vibrerande sköna höjder!

 

Matt Metal Collection och Pretty Bright Collection, By Lyko

 

Nej men nu vet vi inte hur vi ska sortera intrycken här! By Lyko har alltså släppt TIO nya nagellack i två kollektioner: Matt Metal och Pretty Bright. Varje kollektion består av fem lack i hög kvalitet. Och namnen på lacken är så ofattbart roliga så vi spiller nästan när vi målar.

 

Lyssna här: kollektionen Matt Metal är den PERFEKTA kollektionen för dig som gillar matta metaller och/eller hårdrock. Vad sägs om att testa ett matt, guldskimrande Met-AU-llica-lack? Eller välj glamrockigt blå Mötley Blue! Eller så kör du Pink Joyed, Iron Grayden eller Pearl Bam för att visa din råa styrka och hårdhet… eller bara att du är sjukt trendig och cool.

 

Men sen har vi den andra sidan av spektrat. Kollektionen Pretty Bright By Lyko – för en glittrande manikyr! Här har du härligheter som knallrosa Acid Pixie, neonturkosa McBling, eller ljusrosa Angelcore för att få en extra dos av bling på dina naglar. Och om du letar efter något mer subtilt men ändå glammigt, välj Yume Kawaii - som betyder "söt dröm" på japanska. Och missa inte Boujee Blue, med sin känsla av lyx och extravagans. Oavsett om du föredrar en mer dämpad metallisk finish eller livfulla färger, har By Lyko precis vad du behöver för att få dina naglar att skina. Hämta fram din inre nagellacksnörd och förbered dig på att bli kär! Pssst! Alla lack går såklart att köpa som singlar också!


Classic Apple Blossom EdP, Clean

Äppel, päppel, pirum, parum – nu finns Clean med äppeldoft! Och Clean Classic Apple Blossom EdP är inte bara en vanlig parfym, det är faktiskt som att ha en bit av våren i en flaska. Utan alla irriterande pollenallergier förstås. Redaktionen baxnar faktiskt lite över denna härliga fräsching. Det är den mest äkta äppeldoftande äppelparfym vi har stött på, någonsin! Toppnoterna innehåller saftigt äpple, päron och grapefrukt. Tillsammans med de lätta blomnoterna, lite amberträ och mysk blir denna kombination som en doft som verkligen fångar känslan av våren! Clean har lyckats skapa en parfym som är både fruktig och blommig, vilket ger dig det bästa av båda världar. Dessutom har den en subtil ton av citrus, som ger den en extra uppfriskande känsla. Här är en doft som verkligen fångar essensen av våren på en flaska. Du MÅSTE verkligen testa!

 

  

Power Up Mascara, Butter London

 

Butter London är kanske kända för sina högkvalitativa och supersnygga nagellack. Men de gör också mascaror. Den tidigare ”Double Decker-mascaran” har vunnit ungefär 38 skönhetspriser världen över plus att den är självaste Oprahs favoritmascara. Och NU kommer en NY goding! Välkommen säger vi till Power Up mascara! En massiv mascarahylsa döljer en av de knasigaste borstar redaktionen någonsin har sett. Den är skruvad, konkav, böjd samt har större och mindre borst blandat med mikrokammar. Den ser… galen ut. Men vilken FRÖJD att applicera med! Inte bara kommer den åt alla minifransar, den liksom böjer ihop och definierar alla ögonfransar samt sprider ut dem snyggt i en solfjäderform! Formulan är berikad med jojobaextrakt som är återfuktande trots att mascaran är helt oljefri. OCH den sitter som en smäck längre än de åtta timmar som är utlovat, inga ofrivilliga pandaögon här inte. Det är verkligen en Power up på fransarna!

 

Manta Pulse Brush, Manta


Håll i er nu, för här kommer en SVINCOOL uppfinning! Nu är det ju så mycket snack om scalp care och att hårbotten bara är en förlängning av ditt ansikte. Men hur lätt är det att komma ihåg massage, skrubbar och serum? Tills NU! Manta Pulse Brush kan vara borsten som förändrar spelet! Ja, om nu ”att kamma sig” är ett spel? I så fall kommer du att vinna! Med en helt unik teknologi, snygg och skön ergonomiska design ger den en helt ny upplevelse av hårborstning. Hemligheten är en liten manick inuti borsten som skapar mikropulser. Dessa små vibrationer ger en 360-gradig massage av din hårbotten, exfolierar, stimulerar och ökar blodcirkulationen vilket faktiskt boostar hårväxten! Det vibrerar verkligen! Vi skojar inte ens, du kommer att känna skillnad redan efter första användningen. Borsten är liten, lätt och vattentät och trots den mängd teknologi som får plats i borsten är den ändå otroligt smidig och mjuk och den formar sig efter ditt huvud. Perfekt för duschen! Borsten passar också alla hårtyper, även dig med hårförlängningar. Från och med ett köp av Manta Pulse Brush kommer du inte bara få ett otroligt välborstat hår, du kommer få en garanterat avkopplande stund varje gång du borstar håret. SÅNT MYS!

Så smart borste! Du laddar upp den och sedan är det bara att köra! Det finns dessutom TVÅ hastigheter på vibrationerna! 
Självklart Lykos nya lack på! Läckra och matta Pearl Bam har ett topplager med glittriga Yumee Kawaii! Supercool effekt! 



Converge Liquid Wax – Pusher

Nu jäklar, hörrni! Nu är väntan över! Låt oss presentera: Pusher Converge Liquid Wax: den ultimata stylingprodukten för ditt hår. Jo, men vi lovar! Denna grabb har allt: stadga, textur och en naturlig finish – alltså en otroligt mångsidig produkt! Ett flytande vax är alltså en produkt som ger dig textur, kontroll och form MEN utan att håret blir kladdigt eller fett. Kontentan är alltså att ett sprayvax funkar kanon oavsett om du vill ha en elegant och polerad look eller något mer rufsigt och avslappnat. Just det! Pusher Converge Liquid Wax doftar diskret men suveränt och fungerar både på korta och långa hår! Vi sa ju det, MULTIPRODUKT!

02 mar, 2023
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

8 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
  • för 1 år sedan

    Vill ha 😍

    Nacgellacken skapar ha-begär! Måste nog klicka hem några nu till våren 😀
    4 gillar

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024