Askungekräm, glödande juvelnaglar och robotparfym

Vilka är de hetaste skönhetsnyheterna just nu? Läs allt om de nya lanseringarna från Paco Rabanne, Dewtopia, Maria Nila och Depend.

06 okt, 2022
7 gillar

Tänk att med ett klick av ditt finger få upp en nyhetssida som berättar om de coolaste, skönaste och trevligaste skönhetslanseringarna senaste veckan…men vänta? Du är ju här!? Weekly Wantsies är din nyhetsbulletin på vad som trillat in på Lykos lagerhyllor senaste veckan! Fräscha nyheter comming at ya, så håll i dig hårt!

 

Vekans absoluta wantsies är:

 

  1. Nyhet från Ole Henriksen: Nattvårda huden med nya nattkrämen från Dewtopia!
  2. En flakong med solbrillor och designerklänning till ny parfym Paco Rabannes Fame
  3. På bara 3 minuter: Ladda ditt hår med Maria Nilas nya multifunktionella Boosters
  4. Depend klonar juveler och ädelstenar till nagellack
  5. Härma solens eller månens glöd med nya Shaping Light från LH Cosmetics

 

 

Dewtopia 5% Acid Firming Night Créme, Ole Henriksen

 

Bara ordet “Dewtopia” gör ju att klickfingret hovrar över köpknappen! Här kommer den efterföljande NATTKRÄMEN till succé-serumet Dewtopia™ 20% Acid Night Treatment. Dewtopia 5% Acid Firming Night Créme är en riktig stjärnprodukt som ger dig en helt otrolig lyster, mjukhet och läckert plumpad hy. Och allt det på bara en natt! Du behöver absolut inte kombinera de två Dewtopiaprodukterna, but if you do… herrejissus. Glowet syns runt världen! Dewtopia 5% Acid Firming Night Créme är i sig själv en HEJDUNDRANDE nattkräm som verkligen ger återfuktning, men också öser på med härlig AHA som jämnar ut hudtonen, förbättrar texturen och minskar pigmentfläckar. I innehållsförteckningen finns även uppstramande röd alg OCH härlig bakuchiol som minskar synliga fina linjer. Den mysiga krämen inte bara är, utan ser också ut som ett riktigt energipiller. Formulan är knallgul och lite syrligt doftande. Dessutom bara gliiiiider den på fejset. Hurra!

 

Fame, Paco Rabanne

 

Paco Rabanne är en riktigt banbrytande parfymör och designer som redan 1964 skapade provocerande kläder i plast, klädde Jane Fonda i sexiga rymddräkter och kreerade dofter som gick emot precis allt som redan fanns på marknaden. Detta gjorde såklart att Paco Rabanne fick en stor plats i våra hjärtan. Everyone likes a rebel! Nu har ännu en HELT unik doft sett dagens ljus på marknaden. Fame är en tropisk parfym sammanvävd av mango, jasmin och krämig rökelse instoppad i den mest MAGISKA flakongen någonsin: En guldpläterad robot med högklackat, solglasögon och designerklänning! Denna parfym är magi på så många nivåer, men framför allt är det en OTROLIGT trevlig doft som passar många. Perfekt present till någon finis, och såklart bästa gåvan till dig själv!




Booster Masque, Maria Nila

Om du kan unna ditt hår ynka tre minuter så kan du ge det en ny superkraft! Nåja, nästan i alla fall! Nu lanserar Svenska Maria Nila sina nya Booster Masques. Det är en serie supersnabba inpackningar med EXTREMT mycket aktiva ingredienser. Hemligheten är att produkternas pH-värde är så pass lågt att dessa boosters ÄVEN fungerar som balsam! Du behöver alltså inte avsluta med balsam-steget i duschen! Yey, tidsbesparing! I dessa pärlor får du multifunktionella produkter med en högpresterande formula som ger omedelbara resultat – what’s not to love? Det finns sex Booster Masques att välja på, alla med olika syften och dofter: Structure Repair Booster, True Soft Booster, Sheer Silver Booster, Pure Volume Booster, Luminous Colour Booster och Head & Hair Heal Booster. Well done Maria Nila!


Rock My World, Depend

 

“Diamonds are a girls best friend” sade en klok kvinna en gång i tiden, och det har Depend tagit fasta på i sina nya nagellack! Kollektionen ”Rock My World” släpper igenom 30 procent mer syre till nageln och består av åtta juvelskimrande lack. Naturligtvis kan du köpa alla lacken separat här på Lyko – men vi älskar ju kit. Oavsett om du tror på ädelstenars skyddande aura, om du gillar lyxiga lack eller bara tycker att nyanserna är snygga så är detta verkligen en prisvärd kollektion som sätter guldkant på vardagen. Eller snarare juvelkant! Nyanserna heter Jade, Sapphire, Ruby, Back Obsidian, Amethyst, Spinel, Emererald och Moonstone. Lykos skönhetsredaktion ÄLSKAR denna splash of flärd på naglarna! 




Shaping Light Desert Glow och Shaping Light warm Glow, LH Cosmetics

 

Makeupartisten Linda Hallberg hade ett konkret mål när hon startade sitt varumärke LH Cosmetics: att alla produkter skulle vara multifunktionella! Tidigare i år lanserade hon därför den krämiga highlightern Shaping Light – en riktig pangprodukt som var berikad med återfuktande ingredienser, antioxidanter och vitaminer. Denna kräm får inte bara huden att SE bra ut, den får huden att MÅ bra också! Tanken är att du använder Shaping Light direkt som en highlighter, blandar i din dagkräm, i din foundation eller som en primer. Och så till nyheten: Nu lanserar Linda nämligen TVÅ ytterligare nyanser till Shaping Light-succén, Desert Glow och Warm Glow! Desert Glow kan antingen användas som en flytande highlighter eller som en glowig bronzer beroende på din hudton. Och Shaping Light Warm Glow kan såklart användas som allt ovan, och kör du den som en primer ger det perfekta, gyllene glowet som får det att se ut som att din hy alltid är upplyst av varmt eftermiddagsljus. Välkommen till Lyko!



06 okt, 2022
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

7 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024