Australisk beach-spf, bus:ig Ole & supermodellserum

Sugen på nya godsaker till badrumsskåpet? Här är veckans handplockade munsbitar bland alla hundratals nyheter på Lyko.

19 maj, 2022
4 gillar

Du kan tänka på vår artikelserie Weekly Wantsies som en Gott & Blandatpåse av BARA bra godisar, helt utan sötlakritsen som ingen äter (förlåt alla lakritslovers). Denna vecka gottar vi oss extra i dessa smarriga favoriter:

 

 

Veckans nyheter

 

Hydra UV Protect SPF50+ Body Lotion, Bondi Sands

 

Man får inte riktigt kalla sig skönhetsnörd förrän man blivit besatt av solskydd. That’s the tea! Här kommer en nyhet som passar alla solkrämsberoende. Bondi Sands är varumärket som döpts efter en av Sydneys mest kända stränder. Hydra UV Protect SPF50+ Body Lotion är solkrämen du bör ta med dig dit. Här får du skydd mot både UVA- och UVB-strålning (för visst känner du till att alla solkrämer inte skyddar mot UVA). Den är dessutom vattenresistent i upp till fyra timmar och påverkas inte om du svettas. Det allra bästa är dock att den kommer på en megastor förpackning som räcker en hel evighet. Nej, vänta… det allra, allra bästa är att den passar alla hudtyper – även den känsliga. Eller NEJ, det som faktiskt är allra, allra, allra bäst är att formuleringen är helt osynlig och inte känns fet på huden. Sjukt bra!

Stor förpackning som är fylld till bredden!
Jättehärlig och lätt konsistens!


The Whip, Mantle

 

Det finns body creams och så finns det BODY CREAMS. Detta är en av de senare! The Whip har precis samma konsistens och färg som ordentligt vispad grädde. När du skruvar av locket kommer du garanterat hinna tänka att detta måste vara sambon som gjort någon sorts hemlig gömma med marängsviss, och inte ditt nya kroppssmörj! Konsistensen är nämligen hur härligt gräddig som helst och krämen doftar gott av citronmaräng. Innehållet i produkten är dock desto nyttigare än efterrätten den liknar. Här hittar du bland annat sheasmör, E-vitamin och hyaluronsyra – självklart toppad med Mantles signaturingrediens, CBD. En gosigt mjukgörande och återfuktande hudkräm som passas alla hudtyper!

Fint och framför allt clean burk.
En konsistens som inte kan beskrivas på annat sätt än "hårt vispad grädde".

 

Truth Banana Bright Sun Kissed Face Primer, Ole Henriksen

 

Makeup utan en bra primer är som sommar utan sol – fortfarande ganska nice, men inte ens i närheten av hur NICE det skulle kunna vara! Här levererar allas vår favoritdansk en sprillans ny primer att fästa sminket med. Truth Banana Bright Sun Kissed Face Primer är många grejer i ett: För det första förlänger den förstås hållbarheten på sminket, för det andra funkar den som en BUS och ger en fräsch, solkysst effekt! För det tredje har den hudvårdande egenskaper tack vare bland annat C-vitamin. Resultatet är en magisk makeup och en hy som gradvis blir både glowigare och piggare! Ge oss!

 

Bara förpackningen är ju en liten pick me up!
En ljust kolafärgad primer som tillför glow.


Hyaluronic Filler+, Swiss Clinic

 

Oavsett årstid är de flesta fejjor i behov lite återfuktande produkter. In träder Swiss Clinic till din räddning! Tillsammans med supermodellen Caroline Wiberg har hudvårdsvarumärket just gett hela sortimentet ett makeover. Nya design, nya formuleringar, bättre produkter! Vår favorit är fuktserumet Hyaluronic Filler+. Här samspelar hyaluronsyra, PCA, sockerbeta-extrakt och betain för att återfukta och sedan binda fukten kvar i huden. Vid regelbunden användning ger det en mjukare, lenare och mer motståndskraftig hy. Vi älskar den särskilt för den härligt sega konsistensen som får serumet att glida på huden som en dröm!

 

Smidig liten flaska med pipett i korken.
Jätteseg och härlig konsistens!


Self Tanning Drops, All I Am Beauty

 

Vill du få glow snabbt utan att behöva vändsteka ansiktet i solen är BUS-droppar alltid ett hett tips! Nu släpper Amanda Schulmans märke All I Am Beauty sin egen variant. Self Tanning Drops består av en seg och kolafärgad gel som gravid bygger upp en fin ”bränna”. Du applicerar den smidigt tack vare en smart pumpflaska som gör det BUS-enkelt att dosera i din vanliga dagkräm. Det bästa med tanning drops överlag är ju att de stör din vanliga hudvårdsrutin väldigt lite – ja, du har ju bara använt din vanliga dagkräm, fast lite utspädd med BUS. Det bästa med just DESSA tanning drops är att de är av gel och inte olja så som det brukar vara. Det gör det betydligt enklare att blanda dropparna med dagkrämen. BUS-droppar med oljeformulering separerar sig gärna!

Smidig dosering med pumplösning.
Bara vispa runt tillsammans med din dagkräm och applicera i ansiktet som vanligt!



19 maj, 2022
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024