Barriärkräm från Korea, puder med hyaluronsyra & ny naturlig bas

Lykos skönhetsredaktion rullar ut röda mattan för nyheterna från bland annat Shiseido, Dr.Jart, Narciso Rodriguez och fler. Upptäck lanseringarna här!

20 nov, 2023
3 gillar

Årets presentsäsong är precis runt hörnet och julklappshoppingen närmar sig med stormsteg. Kanske hittar du dina första gåvor att ge bort bland veckans weekly wantsies, men vi har faktiskt en ännu bättre idé: behåll allt själv! Här är måste ha-lanseringarna som väcker sådana ha-begär att de aldrig kommer hitta fram till under granen:

 

  • En barriärkräm som gör att huden står pall för vintermånaderna från Dr.Jart.
  • Romantiska damparfymen All of Me från Narciso Rodriguez.
  • Portabelt settingpuder som också återfuktar, signerat By Terry.
  • Glowig foundation från Shiseido – för alla lätta baser-girlies där ute.
  • Prisvärt retinolserum från omåttligt hajpade Cerave.

 

Veckans nyheter

 

Ceramidin Skin Barrier Moisturizing Cream, Dr.Jart

 

Skönhetsgudarna ska veta att vi gör vårt BÄSTA för att hålla huden i topptrim. När höstens väta tränger på, tätt följt av vintern kyla, är det dock inte så himla enkelt! Men frukta inte, för koreanska Dr.Jart kommer till din (men främst din huds) undsättning. Ceramidian Skin Barrier Moisturizing Cream är, som namnet antyder, en barriärkräm som jobbar med att stärka huden så den står pall mot allt du kastar i dess riktning. När Lykos redaktion lägger vantarna på den nya godingen blir vi genast besatta av den kolafärgade, nästan helt doftfria, krämen som lägger sig som en öm kram över huden – nästan med en lätt blurrande effekt. Köp nu och slipp torr hud! Sug på den, december och januari! 

 

All of Me, Narciso Rodriguez

 

Parfymörerna på Narciso Rodriquez är främst kända för hur de trollar med doftnoten mysk i ALLA sina parfymer… och vi älskar det. Om du som vi är helt frälst av noten kan du vilja sätta dig ned för detta. Här dyker mysken nämligen upp eskorterad av bland annat ros, pelargon och geranium burbon (som ofta används i herrdofter). All of Me utmanar traditionella damparfymer med sin underbara komposition som inspirerats av individualitet och ”färgstarka ljusreflektioner”. Lykos redaktioner hittar dock så mycket mer än så att förälska sig i med den nya parfymen. Kolla flaskan också! Så modern, men samtidigt romantisk.

 

Hyaluronic Pressed Hydra-Powder 8HA, By Terry

 

Om du som vi (och resten av världen) upplever att sminket sitter som en smäck fram till lunch ungefär – sedan börjar det bli glansigt – så ska du spana in denna nyhet. By Terry har just försett våra redaktörer med ett pressat puder som får oönskad glans att försvinna snabbare än du hinner säga ”settingpuder”. Tack vare en transparent formulering passar det precis alla hudtoner och tack vare både spegel i locket och medföljande puff applicerar du busenkelt on the go. Det bästa av allt är dock att pudret innehåller hyaluronsyra. Wait whaaaat? Jo, du hörde rätt! Pudret håller alltså oönskad glans borta vart du än befinner dig, passar alla OCH återfuktar bättre varannan vatten-taktiken en utekväll. Perfekt under hösten när huden blir extra torr och tråkig!

 

Revitalessence Glow Foundation, Shiseido

 

Appropå torr och tråkig… här kommer nästa lansering som fått våra redaktörer ned på knä. Ikväll ber vi i riktning mot Shiseidos fabriker tack vare denna glowgivande pärla. Revitalessence Glow Foundation är alla lätta baser-girlies nya bästis! Den bjuder på en lätt täckning som får din naturliga skönhet att skina igenom, en helt otroligt glowig finish och (yes, yes, YES) solskyddsfaktor 30. Denna foundation är ett hett tips för dig som vanligtvis går för CC- eller BB-creams men saknar hållbarheten från en RIKTIG basprodukt. Den är också GALET grym för dig som är 40+ och letar en lätt bas som ändå ger dig den snygga finish du vill ha! Här slipper du se din makeup creasa sig efter halva dagen och dyka rakt ned i fina linjer. Varning dock: hög risk för livslång besatthet tillkommer vid köp.

 

Resurfacing Retinol Serum, Cerave

 

Den heliga treenigheten i lågkonjunkturstiderna heter The Ordinary, Lumene och Cerave – idag ska vi snacka om den sistnämnda budgetfavoriten! Cerave har måhända sina största fans i en något yngre målgrupp, men det blir det snart ändring på. Deras väg in med alla 25-plusare? Anti age-hudvård, förstås! Detta retinolserum från Cerave har gått hett i sociala medier en bra tid, och nu finns det ÄNTLIGEN hos Lyko. Det som gör det så otroligt populärt är givetvis den skyhöga kvaliteten i kombination med ett klart överkomligt pris. Vi på redaktionen diggar dock förstås flera egenskaper än så. Bland annat sjunker serumet in i huden otroligt snabbt, vilket gör att vi kan smacka på med nattkrämen direkt efter. Dessutom kommer denna pingla till produkt på pumpförpackning. Superrinniga, flytande serum i all ära – men tjocka krämer som verkligen låter oss jobba in produkten har något visst! Men du? Glöm inte att vänja in produkten försiktigt i hudvårdsrutinen.


20 nov, 2023
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024