Beautytech från Geske, Rituals tvättmedel & handgjorda Love Claw

Visste du att Rituals nu gör tvättmedel? Magiskt! Dessutom har massa ny beautytech trillat in hos Lyko. Läs om det och FLER nyheter i veckans Weekly Wantsies.

24 nov, 2023
4 gillar

Ja! Veckans skönhetsspaning efter nyheter är äntligen här! Du läser den as we speak – och kära någon vad vi har nyheter till dig! Så, har du kvar några pengar inför Black Friday är det bara att lägga allt från denna artikel i varukorgen när du läst klart. Veckans weekly wantsies är så bra att de till och med kan blinga upp en trist novemberdag! Trevlig läsning!

  

Denna vecka har vi tagit reda på allt om:

 

  • Det högteknologiska beautytechmärket Geske som tagit över världen (och nu även Lyko)!
  • Sugen på ny tubmascara? Denna nyhet från Butter London är suverän!
  • Rituals har skapat otroliga, väldoftande tvätt- och sköljmedel som doftar SÅ gott.
  • Nästa trendiga håraccessoar, Love Claw!
  • Supertrenden heatless curls håller i sig och finska Ibero Heatless Curl Kit levererar!


Nytt beautytech-varumärke, Geske

Älskar du salongsbehandlingar men önskar att du kunde göra dem betydligt billigare och hemma? Ja, då ska du hålla hårt i hatten nu, för här kommer (trumvirvel spelas) Geske!! Detta tyska skönhetsföretag har väckt en helt otrolig uppmärksamhet världen över genom sin massiva debut på marknaden. BOOM lät det när femtiotvå hypertekniska, funktionella, smarta, AI- och appstyrda skönhetslösningar landade på Lykos hyllor. Geske erbjuder ungefär 250 traditionella skönhetsapparater med över 150 olika teknologier! Nämnde vi priset? Du betalar en bråkdel (nåja, kanske aningens mer) än vad liknande produkter vanligtvis kostar idag! Appen som används till produkterna laddar du ner gratis. Genom den skannar du ditt ansikte, och får sedan förslag på vilka behandlingar och produkter du behöver.


Är du nyfiken på en apparat som kan massera, rengöra, lyfta, boosta eller ge ditt ansikte lite ny spänst? Då ska du sikta på en Geske Sonic Thermo Facial Brush & Face-Lifter 8 in 1. Är du kanske i stället sugen på att snabbt bli av med pormaskar eller pigmenteringar? Då ska du titta på Geske Microcurrent Skin Scrubber & Blackhead Remover 9 in 1. Vill du däremot ha skön, värmande massage, supermycket glow och en djuprengöring? Då är det multitaskaren Geske Sonic Thermo Facial Brush 6 in 1 som gäller. Yay! Och just ja, alla apparater finns i en mängd nyanser att välja på. OCH! Det ryktas redan om att det är ungefär 200 NYA uppfinningar på väg. Vi gör genast mer plats på hyllorna!


När du laddar ner Geskes gratisapp får du tips om vilka behandlingar, knapptryckningar och rörelse du bör göra för bästa resultat. Och vilket resultat det blir! SmartSonic Pulsation Technology som finns innuti apparaten skakade loss smuts, porutfyllnad och gammalt groll på några sekunder! 

 

Soho Show Lengthening Tube Mascara, Butter London


Det nygamla fenomenet "tube mascara" har kommit tillbaka på mascarahimlen! HURRA! En tubformula fungerar så att den skapar små rör runt varje frans. Det längd, definition och ofta vattenresistens. Suverän uppfinning. Det bästa av allt? Nu lanserar proffsen på Butter London sin första tubmaskara under namnet Soho Show Lengthening Tube Mascara! Här omsluts varje individuell frans av viktlösa fibrer som ger långa, definierade och flexibla fransar och en icke-klumpig look. Formulan är ultrasvart och borsten består att en massa korta, tätt packade strån som enkelt når från rot till topp på fransen. Förutom det är formuleringen även BRA för fransarna, berikad med bland annat sheasmör!

 

The Ritual of Jing Scent Booster & Softener in 1, Rituals


Hallå! Visste du att Rituals gör tvättmedel och sköljmedel också!? Ja! Det finns tvättmedel, sköljmedel och härligt uppfräschande textilsprayer från flera av Rituals populära serier. Vår favorit är The Ritual of Jing! ”För dig som vill ha lite lugn och ro”, borde sloganen vara. Att använda sköljmedlet The Ritual of Jing Scent Booster & Softener in 1 är som att ge en lyxig spabehandling till dina kläder. De tackar dig sedan med extra mjukhet och en touch av relax! Ingen behöver veta att du inte har duschat på två dagar, eftersom dina kläder doftar som att du just kom ut från en hemlig blomsterträdgård! Det skonsamma, väldoftande sköljmedlet räcker i upp till trettio tvättar och kan användas tillsammans med alla tvättmedel och för alla typer av materia. När du känner att vardagens press och ångest drar i dig som en obetald räkning, släng in lite The Ritual of Jing Scent Booster & Softener in 1 i tvättmaskinen och låt lite Jing-magi sudda, sudda, sudda, sudda bort din dumma stress.

Love Claw, Bon Dep

Från företaget som gav oss de ikoniska kknekkisarna, Bon Dep, kommer en TILL ursnygg håraccessoar som vi också vill samla ALLA färger av! Detta är inte bara hårklämmor – de är verkligen små konstverk! Så, bam-bara-baaaamm: förbered ditt hår på Love Claw hårklämmor! Ja, för du ser väl att det står ”LOVE” sådär snyggt och snirkligt i själva klämman? Varje hårklämma är dessutom handgjord med kärlek i Frankrike. Très exotique! Det bästa av allt är dock att hårklämmorna ger ett ett rejält grepp om håret, men trots det inte luggar dig. De stora klämmorna är åtta centimeter och de små mäter fem centimeter. Materialet är dessutom reptåligt och är byggt för att hålla länge. Känner du de starka köpvibbarna? De gör i alla fall oss darriga i knäna!

 

Heatless Curl Kit, Ibero

Ett nytt, spännande heatless curl-kit från exotiska Finland har landat på Lykos hyllor! Just det här med att lockar håret under natten har ju blivit en megagrej på senaste. Iberos Heatless Curl Kit består av en låååång böjbar ”lockstång” i siden, och två scrunchies. Vid första anblick ser det oerhört knepigt ut, men det är det INTE! Du behöver bara en hårklämma som hjälp att hålla fast den lite stela lockstången ungefär mitt på huvudet. Den lite stela, fylliga formen hjälper till att skapa sådana där perfekta Tiktok-lockar. Dela håret i två delar och börja snurra en slinga runt stången och bort från ansiktet. Varje gång du kommer runt ett varv med slingan så hämtar du upp mer hår, som att du gör en fiskbensfläta. När du har lindat upp allt hår sätter du fast det längst ner med din scrunchie. Gör likadant på andra sidan och fäst ändarna i nacken för komfort. Eller låt delarna hänga fritt. Smaksak! Det går OERHÖRT bra att sova på stången och på morgonen behöver du bara pilla av snoddarna och skaka ut håret. Preppar du håret innan med rätt produkter så håller lockarna lätt hela dagen också. FANTASTISKT SMIDIGT och inte ett DUGG slitande på håret!




24 nov, 2023
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024