Bli rynkfri med retinolserum, rosa ögonkräm och CBD

Dags för ny hudvårdsrutin! Här hittar du fyra spännande hudvårdsnyheter som du bara mååste testa.

09 nov, 2021
6 gillar

Hundratals produkter rullar in på Lyko – varje vecka (ja, det ÄR sant)! För att göra det enkelt för dig att plocka russinen ur kakan har Lyko Magazine därför skapat artikelserien Weekly Wantsies. Här går vi igenom veckans mest spännande skönhetsnykomlingar!

 

Veckans nyheter:

  1. The Rich Cream från Mantle – en barriärkräm med CBD.
  2. Hydro2 Infusion Cream från Reviderm – en ansiktskräm för törstig hy.
  3. Retinol Daily Micro-Dose Treatment från Kiehl’s – fina linjers värsta fiende.
  4. Berry Bright Vitamin C Eye Cream från Kora – en C-vitaminberikad ögonkräm.
The Rich Cream är en barriärkräm med CBD. Perfekt för dig med torr hy, men passar de flesta!

The Rich Cream, Mantle


Här kommer ansiktskrämen som du kommer köpa en gång och sedan aldrig mer vill leva utan. Det nya stjärnskottet Rich Cream är en rik barriärkräm som särskilt passar torr hy. Det som främst utmärker den är att den innehåller CBD – en lugnande ingrediens som utvinns ur cannabisplantan. I innehållsförteckningen hittar du dessutom ceramider som bland annat hjälper till att minska porer och sheasmör som stärker hudens skyddbarriär. Inte illa!


När redaktionen äntligen lägger vantarna på The Rich Cream (sooom vi längtat efter denna) konstateras direkt att den är precis lika underbar som väntat. Konsistensen är krämig, färgen mysigt gräddgul och doften uuunderbar. Barriärkrämen doftar nämligen starkt av citronmaräng eller möjligen cheesecake med citrussmak. Mumma! Krämen kommer i en lyxig glasburk som ger riktigt exklusiva vibbar. Användarinstruktionerna talar också sitt tydliga språk: 1. Apply on dry skin. 2. Feel like a million dollars!

De flesta behöver mer fukt, oavsett hudtyp! Denna fuktkräm är superlätt och sjunker in snabbt.


Hydro2 Infusion Cream, Reviderm


Här kommer en nyhet som passar de flesta! Oavsett hudtyp är alla i behov av mer fukt. Detta löser du genom att klicka hem en ansiktskräm som återfuktar på bästa sätt, till exempel denna darling från Reviderm! Hydro2 Infusion Cream är en fuktkräm som du kan använda både morgon och kväll. Den passar dig som söker en väldigt lätt ansiktskräm som sjunker in på nolltid. Sluurrp säger det, tack vara den fina konsistensen! Lykos skönhetsredaktion älskar den lite extra mycket tack vare den hygieniska pumpförpackningen. Här slipper du gräva i en burk och på så vis pilla ned bakterier som förstör hållbarheten. Bra där, Reviderm!


Retinol är känt för att uträtta mirakel vad gäller fina linjer och förbättrad fasthet!

Retinol Daily Micro-Dose Treatment, Kiehl’s


Mer retinol åt folket! Här är en åldersbekämpande nykomling för dig som verkligen vill säga tack men nejtack till fina linjer och rynkor. Hör till exempel på detta: enligt en studie som Kiehl’s själva genomfört upplevde hela 9 av 10 personer att detta retinolserum ger synliga resultat redan vid första användningen. Retinol är en aktiv ingrediens som är känd för att förbättra hudens fasthet, MEN det är också en väldigt stark ingrediens som inte passar alla. Därför kombinerar Kiehl’s retinol med både peptider och ceramider, som stärker hudens egen skyddbarriär. Smart va? Ja, det är Kiehl’s det!


Men du… kom ihåg att ALLTID först patchtesta din hudvård när den innehåller aktiva ingredienser. Börja därför använda serumet på handleden. Går det bra kan du jobba dig vidare till ansiktet och succesivt trappa upp hur frekvent du applicerar produkten. Börja med en till två gånger i veckan!

Berry Bright Vitamin C Eye Cream, Kora

Detta är smart: när det är dags att köpa ny ögonkräm byter du bara insatsen i denna. Då slipper du betala för en hel ny glasburk!


I denna gulliga lilla burk från Kora hittar du en bubbelgumsrosa ögonkräm som heter duga! (Eller ja, den heter ju inte duga, den heter ju Berry Bright…) Ögonkrämen innehåller bland annat C-vitamin, som verkar utjämnande på hudtonen, samt hjortron som lugnar och återfuktar. Resultatet? Ett piggare utseende och fastare hy.

Och INTE nog med det! Kora är dessutom ekologisk certifierade och produkten kommer i en liten glasburk som går att använda igen. När det är dags att köpa ny ska du sikta in dig på Berry Bright Vitamin C Eye Cream Refill! Samma gudomliga produkt, fast utan sin glasburk och för ett mindre pris. Du pillar enkelt loss den gamla insats som krämen legat i och byter ut den mot en ny. Smart va? Då spar du på både plånboken och miljön.







Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed
09 nov, 2021

Tyck till om artikeln

6 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024