Chokladmousse för kroppen & lipgloss för dig som är boss

I behov av lite nytt i skönhetsrepertoaren? Ja, det är man väl alltid! Då ska du spana in dessa nyheter i artikelserien Weekly Wantsies.

09 jun, 2022
3 gillar
By Lykos nya läppglans Boss Gloss i nyansen Let's Fudge!

Vilken värld vi lever i! Man ska hinna med att äta rätt, sova bra, träna regelbundet, ha ett socialt liv och SÅ KLART även hinna uppdatera sig kring allt som är nytt i skönhetsbranschen. För att göra ditt liv lite enklare skapade Lykos skönhetsredaktion Weekly Wantsies – artikelserien där vi sållat i produkthavet och plockat fram bara de riktigt finfina firrarna. Här nyheterna som är värda din tid!

 

Denna vecka kikare vi närmre på:

 

 

Coco Crush Body Soufflé, All I Am

 

En sufflé (på engelska soufflé) är som en porös, smarrig liten efterrätt – oftast smaksatt med choklad. Och hade någon serverat oss Coco Crush Body Soufflé på en efterrättstallrik hade vi absolut kunnat gå rakt i fällan och tagit oss en smak! Den ska förstås inte ätas, men doftar som vilken lyxig dessert som helst! Är du en kokosälskare så kommer denna falla dig precis i smaken. Den ser också klart ätbar ut med sin luftiga, krämiga konsistens, precis som en chokladmousse ungefär! Det som får oss att ÄLSKA All I Ams nya kroppskräm är dock effekten av den. Den otroligt porösa formuleringen gör att den gör din hud nästan omöjligt len, omöjligt snabbt. Du vet den där fantastiska känslan av nyrakade, nyinsmorda ben? Dubbla den med två tusen ungefär, så känns det efter att du smort in dig med den här! En bonus är att kroppssufflén dessutom är lätt tintad och ger dig ett guldigt glow som gör benen redo för sommaren. Färgen tvättas enkelt bort med nästa dusch.

Ser klart ätbar ut!
Doftar dessutom som en efterrätt!

 

Beauty Flash Peel, Clarins

 

Nämn en bättre combo än AHA- och BHA-syra?! Går inte pga OSLAGBART! Clarins nya Beauty Flash Peel är en effektiv och framför allt snabb exfoliering som innehåller båda AHA och BHA. Dessa två mirakelmedel jobbar tillsammans djupgående på alla hudens lager och fightar effektivt bort glåmighet, ojämn hudton samt synliga rynkor och fina linjer. Gaaah! Denna lilla enmansarmé till hemmaspakur används mellan två och tre gånger i veckan beroende på hur känslig hy du har. Är du riktigt känslig kan du börja med en gång i veckan. Du applicerar den enkelt tack vare applikatorborsten som sitter under produktens kork (SJUKT smart)! Stryk på produkten och undvik den känsliga huden kring ögonen. Vänta mellan fem och tio minuter beroende på hur känslig hud du har och viola! På med nattkrämen bara, ja du ska INTE tvätta av denna dyring, och du kommer vakna upp med MAGISKT glowig hy.

Peelingen appliceras med en borste som sitter som en krans kring där produkten kommer ut.
En väldigt mysig gel som inte ska tvättas bort.

Shaping Light Highlighter, LH Cosmetics

 

Har du inte lyckats skaffa dig glow med bara hudvård? Ingen fara, det löser vi med denna korsning av hudvård och smink. Som vi säger: fake it until you make it! Shaping Light Highlighter är en flytande highlighter som innehåller återfuktande ingredienser, vitaminer och antioxidanter. Dessutom reflekterar produkten solljus vilket kommer få dig att glänsa likt vampyrerna i filmserien Twilight! Den passar allra bäst tillsammans med andra flytande produkter och kan användas på två sätt: Antingen blandar du den med din foundation för glow i hela fejjan, eller så applicerar du den på de vanliga ställena. Smaken är som baken, men vi tycker den gör sig allra bäst när du försiktigt baddar in highlightern på kindbenen, amorbågen och ovanför ögonbrynen!

Smidig liten förpackning som är enkel att ha med!
Ena sidan av handen är med och andra är utan highlighter. Kan du gissa vilken?

 

Boss Gloss, By Lyko

 

”Som återfuktande glasyr för dina läppar” står det i produktbeskrivningen till dessa nya läppglans från By Lyko och hur sant är inte det?! Boss Gloss släpps nu i hela fem nudeiga nyanser: Let’s Fudge, Birthday Suit, Cupcake ATM, Marmalady och Pinkosaurus. Och tajmingen hade inte kunnat vara bättre! I sommar är det ju glossens tid att skina (bokstavligen). Ut med matta läppstift, in med de glansigaste, mest återfuktande läppglansen som står att finna! Boss Gloss nämligen inte bara ger glans som räcker i dagarna sju, utan återfuktar även lelle läppen samtidigt. De fem fina läppglansen är berikade med hyaluronsyra som gör läpparna ordentligt smackvänliga! Och här har du en bonusgrej som verkligen fått Lyko-redaktionen på fall – de doftar så gott att vi kan tänka oss att sniffa på dem för evigt!

Här finns något som passar alla!
Färgerna från ljust till mörkt: Marmalady, Pinkosaurus, Cupcake ATM, Let's Fudge och Birthday Suit.

 

Essential Energy Hydrating Cream, Shiseido

 

Har du fuktfattig hud som är i behov av en riktigt FUKTBOMB innan sommarsolen och värmen torkar ut hyn ännu mer? Då ska du fortsätta läsa! Shiseidos Essential Energy Hydrating Cream är en luftig, mjuk och särskilt snabbabsorberande fuktkräm som kan användas både på dagen och natten. Inte bara tillför den fukt till huden, nej den öser även på med ny energi och näring som gör att huden själv sätter i gång med sin EGNA fuktproduktion! Ansiktskrämen kommer därtill med en mild och blommig doft som får vår lyxbarometer att slå i taket! Med denna hemma i badrummet känns hela hudvårdsrutinen snäppet unnigare. Det kanske ALLRA bästa av allt är dock att den anses passa alla hudtyper. Även du med känslig hy kan med andra ord njuta av lyxig återfuktning utan att oroa dig för at blossa upp. Vi vill särskilt tipsa om denna goding för dig som HATAR ansiktskrämer som känns kladdiga. Slurp säger det och så är denna uppsugen av huden!

Shiseidos nya dagkräm!
Kritvit och fluffig, maxad med fukt!
09 jun, 2022
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024