Crème fraiche-rengöring, lakritsdoft & vågade läppstift!

Vilka är de hetaste beautyköpen just nu? Här är nyheterna från YSL, Nuxe och Viktor & Rolf du inte vill missa!

29 aug, 2022
4 gillar

Läste du rubriken och undrade vad detta är för knasigt bakrecept? Kanske var din nästa fundering om Lyko blivit spritt språngande – eller tänker ta upp kampen mot Ica? Inget av det är sant som tur är! Nej, med crème fraiche syftar vi bara på Nuxes nya hudvårdsserie och ”lakrisdoften” är Viktor & Rolfs senaste fullträff inom parfym. Här går Lykos Magazine igenom veckans mest spännande nyheter! Denna gång kikar vi lite extra på:

 

 

Veckans nyheter

 

Crème Fraîche de Beauté 3-in-1 48H Moisturising Cream, Make-Up Remover Milk, Plumping Mask från Nuxe

Knasigt namn, men grym produkt!

Snälla, be oss inte upprepa det där produktnamnet en gång till… det har vi inte tid med! Vi avsätter dock gärna hur många minuter som helst för denna pärla till produkt! Trots den ganska osexiga inledningen i produktnamnet (mataffären ringde, de vill ha sina mejeriprodukter tillbaka) så faller vi pladask för denna nyhet. Detta är alltså en 3 i 1-produkt av rang! Du kan använda den som makeupremover, ansiktsmask OCH mjukgörande ansiktskräm. Och det låter ju helt SJUKT, men så fort du testat utplånas alla tvivel. Crème fraiche-produkten tar bort makeup som ingen annan och lämnar efteråt huden mjuk och len som en bebiskind. Dessutom återfuktar den optimalt både som ansiktskräm och mask! En enorm bonus är doften som vi inte får nog av. Den doftar mjukt, men tydligt, av behaglig syren!

 

Good Fortune Eau de Parfum från Viktor & Rolf

 

Snygaste flaskan i år?

Först och främst: Hur cool är inte den här parfymflaskan?! Flakongen ser på samma gång ut som något som du behöver för att brygga polyjuice-elixir OCH är tillräckligt clean för att inte göra bort sig på hyllan bland övriga parfymer. Magi ju – fast inte på det sätt som i Harry potter, även om den helt klart är förhäxande! De framträdande doftnoterna är blomman gentiana, jasmin och madagaskarvanilj, men bland de toppnoter som öppnar doften finns också fänkål. Det är den som ger parfymen den lakritsvibe som vi baitade dig med i rubriken! Sammantaget är detta en mycket spännande doft, som utvecklas från dramatisk till lugn och behaglig under dagens gång. Tycker du att vita blommor och vanilj är en klockren combo, men vill hotta upp det hela – då är denna perfekt!

 

Rouge Pur Couture The Bold Lipstick från Yves Saint Laurent

 

Höstens mest vågade läppstift!

Inget får oss på så bra humör som ett nytt läppstift… eller jo, det skulle vara ett nytt SUPERLYXIGT läppstift då! Här kommer just ett sådant från exklusiva YSL. Rouge Pur Couture The Bold Lipstick passar dig som vill ha mycket pigment. Dig som vill sticka ut i vilket sammanhang som helst! Liksom produktnamnet antyder är ”The Bold” ett vågat läppstift som får dig att synas och ta plats. Stjärnprodukten kommer i flertalet högpigmenterade nyanser på en skala från orangeröd till vinrött. Och självklart (eftersom det är YSL) så håller läppstiftet skyhög kvalitet. Det rinner inte ut och sitter på plats längre än du vågat drömma om! Som om inte det vore nog är formuleringen sådan att den återfuktar dina läppar medan du bär det. Mumma! Ska du köpa ett enda nytt läppstift i höst är det detta du ska satsa på. Vi kan faktiskt skvallra om att produkten redan finns hemma hos minst 3 av 4 skönhetsredaktörer på Lyko.

29 aug, 2022
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024