Glitterögonskugga, Eilish No.2 och volymgivande hårmist

Efter ett kort sommaruppehåll är Weekly Wantsies TILLBAKA för att leverera heta nyheter till dig! Förläng sommaren med dessa smaskiga skönhetsgodingar.

16 aug, 2023
5 gillar

BOM! Där landade de senaste, hetaste skönhetsnyheterna hos Lyko. Och Weekly Wantises är artikelserien som tar nyheten om nyheterna till dig! Krämer, parfymer, smink – vi har testat allt! Denna vecka kikar vi närmre på dessa fem raringar:

 

 

Afterglow Sensual Shine Lipstick, NARS

 

Upptäck vår, och förhoppningsvis snart din, nya besatthet! Helt ärligt, finns det något som Nars inte gör bra? Afterglow Sensual Shine Lipstick är ett lätt täckande läppstift som ger en rent ut sagt gudomlig glans. Bäst gör sig läppstiftet direkt på rena läppar för lätt täckning och mjukt skimmer, eller ovanpå ett annat läppstift för att ge det en extra glansig finish. Utöver den maaagiska finishen innehåller läppstiftet från Nars en blandning av härliga antioxidanter som skyddar läpparna från yttre påfrestningar, samt mango- och sheasmör som tillför fukt i hela åtta timmar. Vi vill ha en i varje nyans ASAP!
 

 

Volumizing Blow Dry Mist, Olaplex

 

När Olaplex släpper nytt… ja, då rusar vi mot lagerhyllorna! ”Ge oss!” ropar vi med hjärt-emojiögon. För när har Olaplex någonsin floppat? Nä, exakt! Och det gör de inte denna gång heller! Volumizing Blow Dry Mist håller PRECIS vad den lovar. Här får du ingen sträv överdrivet puffig volym – utan mer ett luftigt, naturligt och lätt lyft. Håret känns dessutom supermjukt (typ som att du inte har någon produkt i alls)! Sprayen funkar som allra bäst i fuktigt hår som du sedan fönar, men gör sig bra även som en quick-fix i torrt hår för att råda bot på kronisk platthet.
 

 
Sparkl, LH Cosmetics

 

WOW, gånger tre! Makeup-proffsen LH Cosmetics har släppt tre flytande ögonskuggor med helt magiskt glitter! Vi på Lykos redaktion tycker de är sagolikt bra! I sann LH Cosmetics anda går det att anpassa intensiteten på ögonskuggan genom att välja mellan ett lätt lager och fler som bygger intensitet. Den är självklart också vegansk och multifunktionell, vilket gör att den funkar lika bra som ögonskugga och eyeliner som den gör på kinder och läppar. Vår personliga favorit är den blågröna nyansen Tease, som är förvånansvärt lätt att bära upp både till fest och vardag!
 

 

Eilish No.2, Billie Eilish

 

Sexig, djärv och rökig – gör dig redo för mjuka, vaniljiga Eilish No. 1:s coolare syskon! Vi snackar såklart om Eilish No. 2 (som Lyko är först med att lansera i Sverige!). Denna sotiga unisexparfym känns både spännande och smått unik, och då har Lykos redaktion ändå sniffat på MÅNGA parfymer! Doften öppnar upp med fräsch bergamott och äppelblommor för att sedan leda in dig i dess mörka hjärta av kryddig peppar, jordig papyrus och vallmoblommor. I doftens bas finner du tränoten palo santo, ebenholts och en hint av mysk som både kompletterar och rundar av. Resultatet är en doftupplevelse som inte kan beskrivas som något annat än mystisk, unik och självsäker! Gör sig bäst till kvällen (på en fest med goa vänner och nya bekanta), men låt inte det stoppa dig från att använda den precis när du vill!
 

 
Rio Body Trio, Sol de Janeiro

 

Vad är bättre än bara en kräm från hypade Sol de Janeiro? Tre så klart! Tur för dig (och oss) att kloka Sol de Janeiro lanserat detta limited edition set med deras tre bästsäljande body creams. Nu slipper du välja! De tre body creamsen är älskade Brazilian Bum Bum Cream, Bom Dia Bright som varsamt exfolierar huden och Beija Flor Elasti-Cream som aktivt boostar hudens kollagenproduktion. Så, om du varit nyfiken men inte vetat vilken kräm du ska inventera i, klicka hem denna trio med detsamma!
 


 

16 aug, 2023
Av: Skönhetsredaktör Linn Eliasson

Tyck till om artikeln

5 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024