Ekologisk BUS, vårpalett & en doft av ungdom

Varje vecka lyfter vi de mest spännande nyheterna i beautyvärlden. Det här är det du behöver i ditt liv JUST NU!

31 maj, 2022
4 gillar

Weekly Wantsies är alla skönhetsnördars favoritartikelserie. För här visar vi spännande produkter som är helt nya och som är lite extra bra – redo att packas och skickas direkt hem till dig från våra välfyllda lagerhyllor! Denna vecka spanar vi in:

 

  1. Ekologisk self tanner från svenska Estelle & Thild
  2. Flytande ögonskugga från lyxiga Sisley
  3. Underbar ögonskuggepalett i vårens tecken från LH Cosmetics
  4. Molekylärparfymens mästare Zarkoparfumes senaste nyhet
  5. Grön Beautyblender i naturens tecken

 

 

Self-Tan Bronzing Mousse, Estelle & Thild

Vi besparar er den bleka före-bilden, så här ser redaktörs-Bella ut EFTER Estelle & Thilds nya BUS!

Denna BUS från Estelle & Thild är först och främst helt doftfri! Ja, det är galet! Ingen DHA-lukt här inte (alltså den där karaktäristiska doft som typ alla brun utan sol har). Den är superlätt att applicera, men vi rekommenderar absolut att använda en klassisk appliceringsvante för BUS. Annars kan du råka färga huden på händerna! När du applicerar moussen är den genomskinlig och på flaskan står det att den utvecklas på 4 till 6 timmar. Det stämmer kan vi meddela, som vaknade upp vackert solkyssta efter att ha smörjt in oss från topp till tå innan läggdags. Den ger verkligen en naturlig look, inte alls den här orange-tonade nyansen som du kan få om du har otur med ditt val av BUS. Nej nej, det är en naturlig färg med glow som du får! Och vem älskar inte det?! Vi på Lyko Magazine är verkligen imponerade, den gick hur lätt som helst att få jämn, och du slipper streck och fläckar. Dessutom är den ekologisk. Kan det bli bättre?!

 

 

Ombre Éclat Liquide, Sisley

Wow! Dessa flytande, krämiga ögonskuggor från Sisley är magi! Här ser du Coral, Copper och Wild.

Ska det vara lyxigt, så ska det! Det är franska Sisleys devis (gissar vi) som nu kommer med sex stycken flytande och ultravackra ögonskuggor i lika vackra förpackningar! Ombre Éclat Liquide är en hållbar ögonskugga som kommer i tub med läppglansliknande applikator. Den ger en glittrig satinfinish och är superenkel att använda! Det är bara att applicera med applikatorn som följer med, och sedan använda fingertoppen och/eller en ögonskuggspensel för att sudda ut skarpa kanter. Och vilken look sedan! Lyko Magazines redaktörer kan inte sluta spegla sig. Tips: Vill du måla flera lager, låt första lagret torka innan du kör igen.

 

 

Daybreak Palette, LH Cosmetics

 

Makeupartisten och influencern Linda Hallberg lanserade nyligen både primers och settingsprayer, men idag ska vi lyfta ännu en nyhet. Nämligen den underbara lilla paletten Daybreak – inspirerad av färgerna som du ser en vårmorgon när dagen gryr. Paletten är full av kalla nyanser som olika lila, taupe, svart, vitt och rosa. Och vi ska inte glömma den duokroma underbara nyansen Haze, som skimrar i grönt och rött! I sann LH Cosmetics-anda är paletten multifunktionell. Nyanserna Silhouette och Chilly kan du använda som cake liner!

LH Cosmetics Daybreak Palette är full av kalla nyanser som sätter guldkant på vårlooken! Den här looken får oss att tänka på syrener i full blom!

 

Youth EdP, Zarkoperfume

Det är alltid en utmaning att beskriva en doft, men när det kommer till nischade parfymer är det nästan ännu svårare! Exklusiva Zarkoperfume är handgjorda och görs i hemlandet Danmark. Bakom succén står parfymexperten Zarko Pavlov Ahlmann. Du har säkert hört talas om Pink Molecule eller The Muse, två av bästsäljarna. Nu kommer Youth, som beskrivs så här: ”Att tänka tillbaka på hur den första kärleken känns, hur det är att tillhöra någon annans hjärta, att leva en dag i taget. Hur det känns att vara djupt connectad med en annan själ, och odödligheten som tillhör unga hjärtan”. Flummigt? Kanske! Men det doftar UNDERBART kan vi meddela! Om vi ska vara lite mer pragmatiska kan vi tala om att det är en sensuell doft med persika, melon och äpple i toppen, jasmin, ros, vita blommor och plommon i hjärtat och så sandelträ, pudrig mysk och vanilj i basen. Wow!

  

Bio Pure, Beautyblender

Once you go Beautyblender, you never go back. Så säger det gamla talesättet (i alla fall hos oss på Lyko Mag!) Vi är besatta av makeupsvampar och har varit det ända sedan de slog igenom med full kraft i mitten på 10-talet. Det finns liksom inget lättare sätt att applicera foundation snyggt och felfritt! Vi gillar dessutom att använda Beautyblender till både kräm- och puderprodukter. Nu är Beautyblender grönare än någonsin med nya Bio Pure! Den består av 60% växtbaserat material, och den är dessutom doftfri och latexfri. Något som du kanske inte visste om Beautyblender är att de använder giftfria och vattenlösliga färger, så första gången du tvättar din Beautyblender kan lite av överskottsfärgen försvinna. Det är alltså helt normalt! Och den överförs såklart inte på huden.

31 maj, 2022
Av: Bella Säfvenberg

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024