Euphoria-eyeliner, Avatarsmink & smart krämborste

The Way of Water, så kallas en av veckans absolut mest hypade makeupsläpp! Läs om den och andra nyheter i Weekly Wantsies.

14 dec, 2022
6 gillar

När vinden viner hårt runt knuten och plånboken är tunnare än vanligt är det bra att veta vad man ska lägga sina slantar på. Weekly Wantsies är här för att hjälpa dig hitta guldkornen i den skattkista som vi i folkmun kallar Lyko! Här är veckans mest spännande nyheter:

 

  1. Sweed släpper två stycken eyeliners
  2. NYX Professional Makeup gör en collab med nya Avatarfilmen
  3. Jorgobé lanserar balanserande ansiktskräm
  4. Smarta hudvårdsverktyg från Real Techniques

 

Satin Eyeliner Euphoria Silver, Sweed


Svenska Sweed började sin beautyresa med att göra lösögonfransar. Grundaren Gabriella Elios produkter gjorde succé världen över och the rest is history, som man brukar säga. Hennes Lash Lift Mascara är en storsäljare och nu kommer nästa underbara nyheter för ögonen: två eyeliners i krämig, vattenfast formula. Nyanserna är metalliskt silver och varm bordeaux-röd. Två fantastiskt iögonfallande (pun intended) färger som får dina ögon att poppa! Den silvriga eyelinern heter Euphoria och är troligen inspirerad av tv-serien med samma namn och alla trendiga makeuplooker där. De här pennorna glider på med otroligt pigment, sitter där hela dagen och ja, vad ska vi säga… Sweed: Ta våra pengar! Vi vill ha fler färger!

 

The Way of Water Pandora Collection, Nyx Professional Makeup

Här här redaktörs-Bella använt Luminescent Lip Gloss Biolume Glow, samt flera färger i The Color Palette och highlightingsticken Biolume Sticks.

 

En av årets aboslut mest omtalade filmer är såklart uppföljaren till Avatar från 2009. Nu är äntligen Avatar The Way of Water här, och med den kommer en supercool makeupcollab! Det är Nyx Professional Makeup som gjort en helt fantastisk, lite galen kollektion bestående av paletter, läppglans, läppstift, highlighters, och body paint (ja, den är såklart blå!). Här bjuds på allsköns färger och pigment, bland annat supercoola Biolume Glow Lipgloss och The Color Palette. Vi kan helt enkelt inte få nog av alla coola färger! Här finns det verkligen INGA gränser för vad du kan skapa!

 

Skincare Brush Duo, Real Techniques

Eye Brush och Face Brush har en spatel i rostfritt stål i ena änden...
... och en borste i andra änden (syntetiskt hår!) för felfri applicering utan smutsiga fingrar varken i burkar eller på ansiktet!

 

Har du en favorithudvårdsprodukt (eller smink) som kommer i en burk? Och varje gång du sticker ner dina söta små fingrar i burken tänker du på att det inte är så värst hygieniskt? Då har vi lösningen här! Real Techniques släpper nu flera nya verktyg i kollektionen Skinmalist Prep Tool Collection, som alla ska hjälpa dig att preppa huden på ett enkelt och hygieniskt sätt. Här hittar vi bland annat denna borstduo som alltså är till för att få upp produkt ur burken med hjälp av en spatelsida, och för att applicera krämen i ansiktet med borstsidan. Hur smart?! Duon består av en face brush för alla dina ansiktsprodukter och Eye Brush för din ögonkräm och annat. Kommer vi någonsin gå tillbaka till köra fingrarna rätt ner i burken med fina, dyra ansiktskrämen? Näpp!

 

Bio-Active Balancing Moisturizer, Jorgobé

Danska märket Jorgobé gör succé på succé. Nu kommer Bio-Active Balancing Moisturizer, en otrolig ansiktskräm som med det patenterade ämnet Regu-Seb balanserar en ojämn, fuktfattig hud och dessutom reducerar sebumproduktionen. Du hör, det här är något för alla blandhy-gals där ute! Passar dessutom perfekt nu under vinterhalvåret då t-zonen är fet men resten är torrt och ja, vi vet inte vad! Flera på Lykos skönhetsredaktion intygar att denna kräm hjälper dig få en mer välmående, balanserad hud, jämnade hudton och mer fukt! Wow, säger vi bara! Dessutom är den vegansk och tillverkad i vårt kära grannland Danmark.



14 dec, 2022
Av: Bella Säfvenberg

Tyck till om artikeln

6 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
  • Medarbetare på Lyko
    för 1 år sedan

    Nyx-looken

    👌👌👌👌👌 Tack för grym inspo!
    3 gillar
    • Medarbetare på Lyko
      för 1 år sedan
      Tack Aka! :D
      1 gillar

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024