Fantastiskt multibalm, krämig glowkräm & intensiv sommardoft

Hur ska du veta vilka beautynyheter som är bäst? Det är här du läser det senaste först!

11 maj, 2022
3 gillar

Välkommen till din oas på skönhetssavannen – Weekly Wantsies! Här är det VÄLDIGT nära till köpknappen efter att ha läst hur bra de här beautynyheterna är. Försök inte stoppa köpfingret, då kommer du ångra dig forever.

 

Denna gång kollar vi närmare på dessa godbitar:

 

Ny, intensivare version av Hugo Boss bästsäljande doft Alive

En body cream med AHA-syra från Ole Henriksen

Lyxig spf för ansiktet från Shiseido

Ett multibalm ”för allt” från svenska Mantle

 

Alive Intense EdP, Hugo Boss

Förra året kom en av våra nya favoritparfymer från Hugo Boss: Alive EdP. Nu kommer uppföljaren, som vi nästan vågar påstå är en ny modern klassiker. Den mer intensiva Alive Intense (ja, det hörs på namnet!) EdP! Den här doften är träig och fruktig, med vetiver och hallon som utstickande noter. Benzoin, en varmt vaniljdoftande kåda från ett specifikt träd, är signaturnoten för denna maaaagiska parfym, som lämnar ett amberliknande, sött och mjukt doftspår på solvarm hud. Vi längtar efter att få bära denna varje ljummen sommarkväll i år!  

Känn doften av solvarm hud med nya Hugo Boss Alive Intense EdP! Benzoin, hallon och vetiver! 

 

Touch Beam Cream Smoothing Body Moisturizer, Ole Henriksen

Visste du att Ole Henriksen faktiskt haft kroppsprodukter i sortimentet förut? Nu är det danska märket tillbaka i kropps-kategorin, och det med råge! Den nya serien heter Touch och första produkten ut är Beam Cream Smoothing Body Moisturizer. En ljuvligt rik och krämig body lotion med fruktenzymer och AHA-syra som gör huden mjuk och glowig direkt. OCH krämen ska även ge mjukare och jämnare hud på bara en vecka! Dessutom ska Beam Cream minska pigmenteringar i huden över tid. Lyko Magazine kunde knappt tro sina ögon när de smörjt in sig med denna friskt grapefruktdoftande skapelse. Eftersom krämen innehåller AHA som är en aktiv ingrediens rekommenderas spf om du går ut i solen. Det här blir en ny storfavorit!

Här kommer den första nyheten i kroppsserien Touch från danska supermärket Ole Henriksen: Beam Cream Smoothing Body Moisturizer! Och ja, den är precis så krämig som den ser ut!

 

 

Urban Environment Lotion Age Defense SPF30, Shiseido

Ett ultralätt solskydd för ansiktet som inte gör dig oljig? Med SPF 30? Som är perfekt att ha under smink och som jämnar ut hudtonen? Finns denna magiska produkt? JA! Säg välkomment till Shiseidos nya Urban Environment Lotion Age Defense! Det är solskydd och hudvård i ett! Den här solkrämen smälter verkligen sömlöst in i huden utan att lämna en vit hinna efter sig. Det känns helt enkelt inte ens som att du har spf i ansiktet! Ingen kladd, inget klibb. Förpackningen är liten och praktisk att ha med i väskan i sommar, bara att bättra på när det behövs!

Här är sommaren solkräm för ansiktet, ja det vågar vi påstå! Missa inte denna nyhet från Shiseido, som är spf och hudvård i ett!

 

The Calm Balm, Mantle

”Ett multibalm för alla områden”, så bekskriver Mantle The Calm Balm. Men vadå alla områden? Jo, alla ställen på kroppen som behöver lite extra omtanke och återfuktning med hjälp av CBD, bivax och E-vitamin. The Calm Balm ­­är en tidigare bästsäljare från märket, men – Gud hör bön – så nu kommer dunderkrämen i en i en praktisk tub med applikator! Tidigare har vi bara kunnat uppleva The Calm Balm på burk, men för alla oss som vill ha en praktisk förpackning, med självklart lika magiskt innehåll att enkelt dutta på under dagen, så är denna tub heeelt rätt! Lyko Magazines redaktörer använder denna varje dag, speciellt på läppar, torra fläckar i ansiktet innan läggdags och små sår eller sprickor på händerna.

Nu kommer The Calm Balm från Mantle i smart tubförpackning med applikator!



11 maj, 2022
Av: Bella Säfvenberg

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024