Få flirtiga fransar och flawless hy med dessa nyheter!

Nu jagar The Ordinary titeln ”bästa fransserum”, Idun släpper favoritfoundation i fler nyanser och Clarins lanserar BB-cream. Dessa skönhetsnyheter vill du inte missa!

29 sep, 2022
4 gillar

Det går FORT på dagens beautymarknad. Ena veckan snackar man en skönhetspryl på Tiktok. Andra veckan trendar en helt annan på Instagram. Hur ska stackars lilla du hänga med? Jo, genom att läsa artikelserien Weekly Wantsies. Haka på när vi går igenom veckans härligaste skönhetssläpp!

Vilken av dessa pärlor blir din?

Denna vecka förälskar vi oss i:

 

 

Veckans nyheter

 

Multi-Peptide Lash and Brow Serum, The Ordinary

 

I vårt lilla avlånga land har Xlash länge varit ohotade på marknaden av ögonfransserum. Men nu får de hålla i sig i någonting stadigt eftersom hudvårdsmärket The Ordinary bjuder upp till dans! Det bästa av allt är att ALLT det vi gillar med The Ordinarys hudvård går igen i deras serum: Det är prisvärt, passar de flesta och håller hög kvalitet. The Ordinarys ögonfransserum ger dig tjockare och fylligare fransar på bara några få veckor! Dessutom är serumet vårdande – lite som hudvård, fast för ögonfransarna. En annan bonus är att samma serum även kan användas för brynen. Smart va? Nu slipper du ha ett separat serum för varje småhår du vill boosta!

 

Mineral Powder Foundation, Idun Minerals

 

Mineral Powder Foundation är en av Idun Minerals populäraste foundations! Och nu ÄNTLIGEN släpps fler nyanser av detta guldkorn till produkt. Perfekt för dig som inte riiiktigt hittat din perfekta match än. Nu har du den här! Detta är en så kallad mineralfoundation i puderformat, vilket innebär att den passar alla hudtyper. Japp, även den allra mest känsliga! Den är också den ENDA foundation i världen som är rekommenderad av förbundet Asthma Allergy Nordic. Ja, sedan är den förstås vegansk, parfymfri och dermatologiskt testad också. Snäll mot djuren, naturen, dina lungor, din hy, din mamma och ja… ALLA. Täckningsgraden är byggbar, vilket gör att du enkelt anpassar den efter hur täckande du vill att den ska vara, och finishen är übernaturlig!

 

BB Skin Detox Fluid SPF 25, Clarins

 

Mmm! Här är en riktig liten pärla för dig som gillar lätta baser. Detta är Clarins nya BB-cream med spf 25. Men vad är en BB-cream? Jo, det är alltså en återfuktande korsning mellan makeup och hudvård. Som en lätt, lätt foundation, fast den tar hand din hy. Här får du fukt i stora lass, med en gnutta färg som jämnar ut hudtonen. Vi på redaktionen har testat produkten och kan vittna om att denna stjärnprodukt genast blivit ett stående inslag i vår lata dagar-rutin! Du kan antingen använda den tillsammans med din vanliga rouge, bronzer och allt du vanligtvis använder – eller så kan du bara kladda på den som den är och vara nöjd så! Täckningen är väldigt naturlig och ger ett lätt, mysigt glow. Samtidigt skyddar BB-creamen dig mot yttre föroreningar OCH låter huden andas. Den är givetvis icke-komodogen, vilket innebär att den inte täpper till porer och passar dig med oren eller fet hy. Givetvis är den även dermatologiskt testad, ja vad annat hade vi förväntat oss av Clarins?

 

Even Smoother Glycolic Retinol Resufacing Serum, Peter Thomas Roth

 

Här kommer nyheten som väcker mysrys i hela kroppen! Even Smoother Glycolic Retinol Resurfacing Serum är ett nattserum som med tiden ger dig synbart jämnare hy. Den proppar också huden full av fukt och lyster! Som du kanske gissat utifrån produktnamnet innehåller serumet retinol, vilket ju är en ingrediens som ligger oss lite extra varmt om hjärtat. Om du inte visste det redan så får du veta nu att retinol faktiskt är den ingrediens med BÄST bevisad anti age-effekt. Förutom retinol innehåller serumet också glykolsyra som effektivt tränger ned i huden och exfolierar den. Ska du satsa på en enda anti age-produkt i höst är det denna som gäller! Vi hoppas du inte är överdrivet fäst vid dina fina linjer och rynkor. Bye, bye! Kom bara ihåg att både retinol och glykolsyra gör huden extra solkänslig och JA, du utsätts för UV-exponering även på hösten. Använd bara på kvällen och ha spf om dagen (till exempel Clarins BB-cream).


Miracle Pure Infused Cream Blush, Max Factor

 

Säsongens allra hetaste trend är verkligen att kombinera hudvård och makeup. Det har Max Factor tagit fasta på i sin nya serie Miracle Pure, och produkterna är VERKLIGEN små mirakel. Lykos skönhetsredaktion lade direkt vantarna på rougen Miracle Pure Cream Blush, som vi här fotat i nyansen 02 Sunlit Coral. Och GAH så grym den är. Finishen är riktigt glowig och väldigt byggbar. Var inte rädd för att applicera mer för att få den att VERKLIGEN poppa, särskilt om du har melaninrik hy! Använd lite mindre för ett mjukare resultat. Den persikonyans vi provat gör sig perfekt för dig med varma undertoner. Förutom den finns samma rouge även i den lila, kalla nyansen Blooming Berry, ljusrosa Radiant Rose och dova Vintage Peony (som är perfekt för alla självutnämnda blekfisar).

29 sep, 2022
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
  • för 1 år sedan

    BRA läsning!

    Väldigt välskriven o upplysande artikel! Älskar läsa o lära mig det nyaste inom skönhet. Tacksam för dessa artiklar!👏👏👏
    3 gillar
    • Medarbetare på Lyko
      för 1 år sedan
      Så kul att du gillar, Eva!
      2 gillar

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024