Full Sleeve Mascara, nyheter från Depend och tona håret hemma

Dags för Weekly Wantsies! Vi välkomnar en ny parfym från Oscar de la Renta, ett hårvårdskit från Wella du inte kan leva utan, och nagellacksregn från Depend!

20 sep, 2023
7 gillar

”Bi-bidde-bi-bidde-bi” (= morsekod dataljud) Meddelande: Här följer Weekly Wantsies med det senaste nyaste hetaste godaste bästaste fräschaste som landat på Lykos lagerhyllor. Det är bara att hänga med!

 

 

 

Veckans snackisar

 

Color Mask Toning Treatment, Four Reasons

 

Glöm allt du trodde att du visste om färgförstärkande behandlingar, boosters, färginpackningar och allt vad det heter. För här kommer Four Reasons! Ett finskt varumärke som har blivit välkänt på grund av sina hårvårdsprodukter av extremt hög kvalité. Deras hårfärg, Take Away Color, vann just ”årets hårfärg” av Finska Elle! Four Reasons Reasons Color Mask Toning Treatment har just lanserat nya nyanser och det är verkligen en FÄRG + MASK! Pigmenten i masken förstärker din nuvarande hårfärg samtidigt som håret vårdas tack vare de extremt fuktgivande och stärkande ingredienserna, såsom växtbaserat protein, aminosyror och hydrolyserad quinoa. Detta är en underbar combo för att enkelt bättra på, eller förändra, din hårfärg samtidigt som du boostar håret med en massa göttigt! På Lyko har vi hela 22 nyanser att välja på! Vilken nyans är du sugen på?

FÖRE



Alibi Eau Sensuelle Eau de Parfum, Oscar de la Renta

 

För många av oss vanliga dödliga var första mötet med designern Oscar de la Renta den scen i Sex and the city när ”the russian” lite så avslappnat ger Carrie den där rosa klänningen hon precis hade läst om i ett modemagasin. Och sedan hamnar de på Gyllene Måsen. Sedan 1970-talet har han även skapat parfymer, inklusive den klassiska "Oscar de la Renta for Women" från 1977 och IDAG välkomnar vi en fantastisk doft vid namn Alibi Eau Sensuelle! Flakongen är en hyllning till Oscar de la Rentas ikoniska handväskor och den är riktigt snygg. Parfymen är HÄRLIG! En hög dos av självförtroende och lite sassyness på flaska. För er som gillar noter är detta uppställningen: sisslande toppnoter av mandarin, bergamott, och vitt te följt av ett hjärta fyllt med ros, osmanthus och tigerorkidé. Detta landar på en sensuell bas av mysk, amber och sandelträ. Kombinationen blir en ovanligt vanlig doft som kommer få personer i din närhet att haja till, sniffa i luften och le inombords. En mystisk och originell doft som står för sig själv.




Ultimate Repair kit, Wella Professionals

 

Och det har kommit fler nyheter på hår-sidan! Hurra! Wella Professionals har skapat ett kraftfullt hårkit som blir din personliga frisör i varje tvätt! Schampot innehåller en ”metal purifier-teknik” som rengör och återuppbygger håret från insidan. Sedan kommer balsamet med en hög dos av AHA-syror och Omega-9 som går DJUPT ner i hårstrået, mjukar upp och ger fukt. Sedan kliver du ur duschen och det är då magin verkligen händer. Applicera sprayet Miracle Hair Rescue, en leave-in-spray som ger tolv gånger slätare hår och långvarig glans som håller upp till fyra tvättar, enligt Wellas mätningar. Avsluta med Protective Leave-in, en delikat hårkräm som skyddar mot värme- och UV- skador och motverkar frissighet. En liten varning är på sin plats: använder du detta kit, var beredd på kända och okända beundrare som vill klappa ditt glansiga hår!

 

 

Höstkollektioner 2023  – Depend


Depend, eller “hardest working nailcompany in the industy” som vi också kallar dem, smäktar oss även denna höst med flera fantastiska kollektioner! Depend släpper fler kollektioner per år än ett barn släpper ut frågor under en lång bilresa, och det är alltid lika spännande!

 

Låt oss presentera de tre härliga höstsläppen 2023:

  • Först har vi såklart den superpopulära Depend 7Day som ger dig en superglänsande manikyr med "gel feeling" med upp till en veckas hållbarhet. Höstkollektionen heter Vintage Voyage och är en gedigen retro-resa rakt tillbaka till ett tidigt 70-tal. Nostalgiska nyanser i dova kulörer med namn som ”Meet me in Prauge”, ”Sightseeing in London” och supersnygga ”Sydney on the list” drar tankarna till en tid där världen var både större och mindre.
  • Sedan har vi de klassiska minilacken, de som satte Depend på nagellackskartan, med höstkollektionen ”Like a Goddess”. Här följer de samma trend med den dova känslan, men här syftar nagellacken mer till en jordnära vibe.
  • Sist ut bland höstens kollektioner har vi Depend Minilack O2 har en patenterad formula som släpper igenom 30% mer syre till nageln än ett vanligt nagellack vilket har en positiv inverkan på nagelns kvalitet. Höstkollektionen heter Original You och ja, här kör vi faktiskt samma nyanser i dova kulörer! Superfint!

Urval från alla tre höstkollektioner från Depend 


Full Sleeve Mascara Trooper Black - KVD Beauty

                                                                                           

Från KVD kommer nu en HELT otroligt spännande retro-produkt som redaktionen blev helt till sig över! En så kallad ”tubmascara” med suverän formula. En tubmascara har en formula som snurrar runt sig runt fransen och skapar en liten ”tub”. Det gör att du kan bygga superlånga fransar och det är även sååå lätt att tvätta av då tuben bara ramlar av med ljummet vatten. Naturligtvis kallar KVD sin ”tub” för en ”sleeve” för att knyta an till den coola tatueringskänslan. Formulan är ultrasvart, mascaraborsten är konformad lätt att jobba med mascaran SITTER där du sätter den tills du tvättar av den! JA! Det är sant! Perfekt för dig som har fet hy, känsliga ögon eller linser eller för dig som bara aldrig någonsin får en mascara att sitta utan att kladda. Du MÅSTE testa denna. Dessutom är själva mascarahylsan något utöver det vanliga!





20 sep, 2023
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

7 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
  • för 7 månader sedan

    Så snygga naglar

    Snygga naglar. Måste nog köpa några nya nagellack till hösten att gå loss med. Full sleeve mascaran testar jag för fullt nu. Den har inte helt övertygat mig än, men hoppas den gör det på sikt 😀
    4 gillar
    • Medarbetare på Lyko
      för 7 månader sedan
      Synd, för mig är det tvärtom! Typ alla mascaror smetar av sig på mig, men inte den här!

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024