Garniers curl-quintett, Maybellines chiligloss och Erborians nya nattserum!

Weekly Wantsies är äntligen här igen med veckans skönhetsnyheterna! Vi spanar bland annat på nya superserien från L’Oreal Paris och svenska Melle!

23 feb, 2024
4 gillar

Låtomoss glädja ditt öga med lite skönhetsnytt! De enda nyheterna du behöver för att lyfta denna gråa dag i februari. På Lykos hyllor står rykande färskingar som bara väntar att få komma till sina forever home!

 

Denna vecka ska vi kika på:



Skin Therapy Multi-Perfecting Night Oil-Serum, Erborian

Wow. Ett jättespännande TVÅFASIGT serum! Det betyder att här har Erborian kombinerat kraften av olja och vatten i en enda produkt. Oljan innehåller superspännande aktiva ingredienser som ger näring och fukt till huden, medan vattnet och glycerinet ger en lätt och fräsch känsla. De två faserna separeras i flaskan, men när du skakar den blandas de ihop och skapar en unik emulsion. Kom ihåg att tömma pipetten varje gång och ta upp ny olja efter du skakat den! Väl på huden absorberas emusionen snabbt och ger fukt men även en lätt och fräsch känsla. De spännande ingredienserna är en härlig blandning av bland annat ginseng, yam, kigelia, lakrits och PHA. Tanken bakom serumet är att den ska förbättra hela sju hudproblem, bland annat hudstruktur, torrhet, känslighet och som en bonus så plumpar det jättefint! Den går även att använda I STÄLLET för din nattkräm som sista steg i rutinen, hur coolt? Perfekt för de som inte vill ha en lång och krånglig kvällsrutin.



Bright Reveal, L’Oréal Paris

Hurra! Vi älskar hudvård från L’Oréal Paris och nu har serien Brigt Reveal lanserats! Här går all fokus åt till att utvisa pigmentfläckar, solskador och åldersfläckar. En extremt kraftfull serie som innehåller olika kombinationer av niacinamid och C-vitamin, två superhjältar som jobbar tillsammans för att en jämnare hudton. Bright Reveal-produkterna är härliga, lätta och otroligt enkla att använda. Serumet ger otroligt med fukt, trollar bort porer och ger en plumpande effekt. Dagkrämen är rik, härlig, håller dig återfuktad och har SPF50 (!). Vill du ha en lite lättare dagkräm med helt osynlig finish så kan du använda Bright Reveal Dark Spot UV Fluid SPF50 Face. Vill du vara RIKTIGT hard core använder du denna OVANPÅ dagkrämen och serumet! BAM! Men, det finns en produkt till: en professionellt inspirerad hudpeeling för hemmabruk med AHA, BHA, PHA & niacinamid!



New York Lifter Plump, Maybelline

Vad sägs om lite chilli på läpparna? Ja! Det gamla tricket är tillbaka, men i en svinsnygg förpackning från Maybelline. Chili innehåller ämnet capsaicin som inte bränner i sig, men får kroppen att tro att det bränns och kan leda till en svullnad. Så självklart är Maybelline New York Lifter Plump-produkterna en ren succé! De är lätta att använda, prisvärda och ger synliga resultat. Men du måste verkligen vara beredd på att det KÄNNS på läpparna. Det är som en lågmäld, brännande, tinglande känsla direkt vid applicering. Och du behöver inte ens ta mycket – så VAR FÖRSIKTIG! När redaktionen testade så upptäcktes det även att även om vi inte applicerade över HELA läppen så blev det ändå liksom lite mer svullet över hela läppen. Finns i åtta nyanser och innehåller även hyaluronsyra som ger fukt.

 

Razor Kit, Melle

Hört talas om ”säkerhetsrakhyvel”? Inte? Låt oss berätta: en säkerhetsrakhyvel är ger en säker, nära och jämn rakning. Den är lätt att använda och orsakar mindre irritation än traditionella rakhyvlar då de använder olika tekniker för att lyfta upp håren och komma nära huden. Det svenska varumärket Melle grundades år 2019 av Emma Leijon. Hon startade företaget efter att ha upplevt frustration över de traditionella rakhyvlarna som fanns på marknaden. Hon ville ha en rakhyvel som var snygg, hållbar och prisvärd. Och snacka om SNYGG!! Melles rakhyvel har en minimalistisk och elegant design med ett ergonomiskt handtag som gör den till en snygg inredningsdetalj i badrummet. Den är vegansk och cruelty-free och dessutom gjord av zink, en metall som är 100% återvinningsbar. Den har ett ergonomiskt handtag som gör den lätt att greppa och använda och finns i flera olika metalliska nyanser.

Snabba raktips:

  • Använd rakkräm eller gel för att få en bättre rakning.
  • Raka i hårets riktning.
  • Skölj rakhyveln ofta.
  • Byt blad regelbundet


Fructis Method For Curls, Garnier

Fructis revolutionerade hårtvättandet redan på 90-talet med snygga, bra och smarta produkter och de har INTE slutat! Nu kommer Method for Curls! En kvartett av produkter som ger en rejäl boost till dina lockar. Och det HÅLLER! Ett lockigt hår är ofta väldigt torrt, så för att skydda håret mot vatten och tvätt så är första steget i rutinen, steg 0, ett Pre-schampoo med hyaluronsyra och sheasmör. Det känns som en blandning av en inpackning och ett schampo och du använder den på blött hår i duschen. Sedan tvättar du med Method for Curls Shampoo som har en skonsam rengöring och löddrar jättefint. Sedan kommer den mest hypade produkten: Garnier Fructis Method For Curls Hair Mask. Denna kan du använda som en inpackning ELLER som en leave-in på vått hår ELLER som leave in på TORRT HÅR! Multiprodukt! Avsluta med steg tre, en spray som ger fukt och definition till dina lockar. Du kan även använda det som en ”curl boost” de dagar du inte tvättar håret, det ger nytt liv och fukt till dina lockar. Resultatet är faktiskt TOPPEN!

 

 

 

23 feb, 2024
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024