Glammiga lockar billigt, peppig palett & Eight Hour Cream för koppen!

Veckans Weekly Wantsies bjuder på nytt för håret, kroppen, fejset och kanske framför allt själen! Här årets sista nyheter som du bara MÅSTE unna dig.

22 dec, 2023
4 gillar

Fruktar du att du INTE kommer få det du önskat dig i julklapp? Kankse är familjen notoriskt dåliga på att pricka rätt från önskelistan? Alltså, vissa har bara inte talang för att ge bort saker – tur att du har det och bäst klappar köper du så klart till dig själv. Här är några hårda paket som du borde unna dig NU. Detta är ju ändå din sista chans att shoppa under 2023. Bara det liksom! Häng med!

 

 

Veckans weekly wantsies




Heat Wave Hot Brush, By Lyko

 

Snart blir DU den där tjejen som ser ut som att hon lagt en timme på sitt hår – fast det i själva verket bara tog typ en kvart. Värmeborsten Heat Wave Hot Brush från vårt eget märke By Lyko är det enda du behöver för att få salongsstylat hår hemma. Den kommer med anpassningsbar värme på mellan 120 och 210 grader och tre meters sladd, samt värms upp på ingen tid alls. Själva styling är sedan så enkel att 1 plus 1 framstår som svårt. Bara sektionera upp håret i över- och underhår och sätt i gång. Tungan behöver inte ens ligga rätt i munnen eftersom borststråna greppar varje litet hårstrå åt dig, medan den uppvärmda cylindern lockar loss! Resultatet är glamourösa Hollywood-lockar värdiga en röd matta. Svårare är det inte att bli hon som är hon med håret alla vill ha!




Plumping Tinted Lip Oil, Jason Wu Beauty

 

Om de tre vise männen funnits idag hade de inte gett bort rökelse, myrra och guld, utan jojobaolja, arganolja och sheasmör. Sockra med lite (ganska mycket) hyaluronsyra och deras gå bort-present hade varit perfekt! Plumping Tinted Lip Oil är det senaste stjärnskottet från Jason Wu Beauty och innehåller SAMTLIGA av dessa underbara ingredienser. Mums! Detta julmirakel till produkt finns i tre snygga nyanser, varav redaktionen kanske är lite extra kära i lila Boysnberry. Du kan använda oljan helt för sig själv och få ett fint, skirt vardagsresultat – eller lägga den över ett läppstift i en nyans som matchar. SÅ snyggt och SÅ bekvämt att bära. Räknas detta som hudvård eller makeup? Vi är faktiskt inte riiiktigt säkra.




Eight Hour Cream Daily Hydrating Body Lotion, Elizabeth Arden

 

Så till en produkt som är mer efterlängtad än nästa säsong på din favoritserie! Elizabeth Ardens original på kända Eight Hour Cream är rent ut sagt helgonförklarad. Jo, det är sant! Den påstås bland annat kunna läka skadade nagelband på noll sekunder, få skavsår att försvinna och torra läppar att bli ett minne blått. I en recension som redaktionen tagit del av var det till och med en kvinna som menade att den får blåmärken att försvinna. Riktigt så långt vill vi inte gå – men oavsett är vi SJUTK taggade på denna uppföljare till originalet. Eight Hour Cream Daily Hydrating Body Lotion är precis vad det låter som, en body lotion som anammats framgången bakom märkets vinnande koncept. Den mjukar upp huden, återfuktar, skyddar den mot nötning och stärker huden långsiktigt. Dessutom kommer den på en stooor förpackning med pump i korken. Du kommer få jobba på bra om du ska ta slut på denna inom en snar framtiden. Bjud resten av familjen och den räcker ändå året ut!






Creator Palette, LH Cosmetics

 

Här kommer en nyhet som väcker din inre skata till liv! Nya Creator Palette från LH Cosmetics är det senaste tillskottet till den skara paletter med nio skuggor som märket erbjuder. I den hittar du en bred blandning nyanser med allt från matt till glittrig och metallisk finish. En rolig kuriosa om paletten är att skuggorna döps efter LH Cosmetics-fans som varit med och önskat färger! Själva tipsar märket om att de glittriga och metalliska skuggorna appliceras enklast med fingrarna för att undvika fall out (glitter som smiter och hamnar på huden under ögat). LH Cosmetics tipsar DESSUTOM om att nyanserna Aese, Luce och Esther är suuupersnygga att använda som eyeliner. Fukta bara en snedställd borste och applicera med den. Magiskt! (Psst! Den är också helt vegansk).




Bye Bye Breakout Serum, It Cosmetics

 

Om du har fet hy har du säkert fått höra att syror är din väg till framgång – och vi håller med! Det gör för övrigt tydligen It Cosmetics också. Nu lanserar de ett vääldigt skonsamt, peelande serum för dig som då och då får ovälkomna utbrott av finnar. Bye Bye Breakout innehåller 2 procent salicylsyra (BHA) och 3 procent mjölksyra (AHA). Tillsammans tonar de ned befintliga blemmor direkt och märken efter gamla på bara 8 veckor. Hur trevligt låter inte det, liksom?! Det nästan allra bästa är dock att serumet är så skonsamt at du kan använda det dagligen både morgon och kväll. Skönt för dig som är lite otålig med din hudvård och hatar känslan av att bara få smörja en gång i veckan och sedan gå och vänta. Fort ska det gå! Glöm inte använda solskydd på sommaren bara!


22 dec, 2023
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024