Glowig rengöring, sockersöt parfym och exklusiv fotpeeling

Brygg en kopp te, tänd ett ljus och gosa ned dig i soffan. Luta dig tillbaka och låt oss presentera några av höstens härligaste skönhetsnyheter! Var det någon som sa Cosrx?

19 okt, 2023
4 gillar

Guess who’s back! Weekly Wantsis såklart, taggade och laddade med nya skönhetsnyheter som kittlar vårt (och förhoppningsvis ditt) ha-begär. Denna vecka kikar vi närmare på nyheter från Clean, Exuviance, Banila Co, Clarins och det trendande hudvårdsmärket Cosrx!

 

Vi djupdyker i dessa skönhetsnyheter:

 

 

 

Veckans fem hetaste nyheter:

 

Sparkling Sugar, Clean

 

Först intrycket av denna nya parfym från härliga Clean är att den verkligen lever upp till sitt namn – för det är som doften av ett nyupphällt, sött glas bubbel. So sparkling! Här hittar du tre rena doftnoter av svartvinbär, vit mysk och persika. Doften är en del av Clean Reserve, en serie parfymer tillverkade av hållbara ingredienser och som är framtagna för att bäras med andra dofter – så kallat layering! Med andra ord är Sparkling Sugar perfekt både att bära för sig själv, då är det en ganska söt och rosa blommig doft, eller med din favoritparfym du redan har hemma. Doften passar extra bra tillsammans med Clean Reserve Rain och Clean Reserve Skin.
 


 

Exfoliating & Conditioning Foot Balm, Exuviance

 

Vård och exfoliering i ett? Eh, ja tack! Exuviance har precis gjort fotvårdsdebut (!) med sin nya Exfoliating & Conditioning Foot Balm. En vårdande fotkräm som ger intensiv återfuktning OCH exfolierar fötterna samtidigt! Tackarrr! En ren dröm för alla oss som kämpar med att orka lägga tid på den där tråkiga fotvården. Krämen innehåller hela 20 procent AHA och PHA för att ge en effektiv exfoliering och främja den hårda huden under fötternas förnyelseprocess. Den har en nästan mysig balm-liknande konsistens som känns riktigt lyxig att applicera och mysa runt i. Toppenbra att använda på kvällen så får fötterna marinera i syror och fukt under natten. Vi lovar att du vaknar upp med betydligt mindre frasiga hälar! Och nåt av det bästa är ju också att Exfoliating & Conditioning Foot Balm har, i motsats till många andra fotkrämer, nästan ingen doft!

 


 

Clean It Zero Mandarin-C Cleansing Balm Brightening, Banila Co

 

Hypade Banila Co har släppt en ny variant av deras nu nästintill ikoniska balm cleanser! För är det något Banila Co gör bra är det just deras cleansers som buslätt sveper bort även den tuffaste av smuts och makeup. Och nu kommer en ny tjock och härlig balm till kollektionen! Tungtvistaren Clean It Zero Mandarin-C Cleansing Balm Brightening (puh!) rengör inte bara huden lika effektivt som genom en trollsag av Askungen goda fé – den ger också MASSVIS av lyster! Det fräscha regöringsbalmet både rengör, återfuktar och tillför vitaminer till huden för en klarare hudton och mer lyster. Den doftar också otroligt härligt, men gör också att detta kanske inte är rengöringen för dig med känslig hy. Har du normalreaktiv hy borde det dock inte vara några problem – så låt ditt fejs lysa upp i mörkret i höst!
 


 

Joli Rouge Satin Lipstick, Clarins

 

Clarins har inte släppt en, inte två utan TRE nya läppstiftserier! Eller ja, det är egentligen redan befintliga kollektioner, men de är nu helt OMARBETADE. Det är nämligen nästa generation av de otroligt trevliga Joli Rouge som äntligen landat på våra lagerhyllor! De tre läppstiftsserierna har lite olika nyanser i och kommer i tre finishvarianter: satin, matt och shiny. Serierna är superlätta att skilja åt då de kommer i tre olikfärgade hylsor: röd (matt), vit (shiny) och guld/metall (satin). På Lyko kommer varje finish i åtta härliga, röda och rosa nyanser som är så läckra att vi inte vet vart vi ska ta vägen! De är dessutom bekväma på läpparna och har en otroligt hög hållbarhet för att bara vara ett klassiskt läppstift, och inte typ ett flytande läppstift från KVD (de som vet DE vet). Det är ju inte så konstigt att Clarins anses vara top of the pops av läpprodukter! 
 


 

Low pH Niacinamide Micellar Cleansing Water, Cosrx

 

Hudvårdsmäkret på alla läppar är sydkoreanska Cosrx – du vet, de som blivit så kände för sitt snigelslem! Vi har lagt vantarna på en av deras senaste nyheter, som tyvärr INTE innehåller det där superbraiga snigelsekretet, men den är MINST lika grym ändå! Cosrx jobbar extremt mycket med vetenskap och studier vad som verkligen fungerar på huden. Och nya uppfinningen Low pH Niacinamide Micellar Cleansing Water är nämligen ett pH-balanserande micellärvatten! Rätt pH-värde i hudvårdsprodukter hjälper till att bevara hudens naturliga barriär, minimera irritation, främja produktens effektivitet och upprätthålla hudens mikrobiella balans. DESSUTOM så sveps smink och smuts skonsamt bort och lämnar dig med ren, mjuk och pH-balanserad hud. Berikad med bland annat niacinamid, som minskar överproduktion av talg, hyaluronsyra och panthenol som tillför värdefull fukt till huden och stärker hudbarriären. Alltså bara bra grejer! Dessutom kommer den i en riktigt redig storlek på 400 milliliter, så den kommer räcka dig riktig länge.
 


 

19 okt, 2023
Av: Skönhetsredaktör Linn Eliasson

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024