Glowig rouge, fräcka hårfärger & ett strykjärn för ansiktet

Lystring, lystring! Gör plats för Weekly Wantsies, källan till de hetaste, grymmaste och snyggaste skönhetsnyheterna i detta land. Sa någon nytt från NARS?

26 sep, 2023
4 gillar

Någon annan än vi som bara älskar början av hösten? Luften är fräsch, solen strålar oftast och ger oss de där sista sommarkänslorna och MASSOR av ny, het skönhet trillar in på Lyko. What a time to be alive! Denna vecka spanar vi in följande heta nyheter:

 

 

 

Liquid Blush Afterglow Collection, NARS

 

Om du är lika STÖRTKÄR som vi är i rouge, och speciellt flytande rouge och rouge sticks, då har vi en nyhet du bara kommer älska. Självaste Nars har släppt sex stycken helt underbara flytande rouge som en del av deras växande serie Afterglow! Och vi måste bara säga WOW! Inte för att de är megaultrapigmenterade, utan för den helt magisk naturliga lystern de ger. Och pigmenten är så fint balanserade och enkla att bygga upp, vilket vi personligen föredrar än en rouge som man alltid råkar applicera för mycket av, även fast man bara tog pyttepyttelite. Vill du ha lite extra lyster kan vi tipsa om nyansen som nästan är direkt synonymt med märket – nämligen Orgasm, som innehåller en extra nypa av skimmer!
 

 
Color Spray, Happy Crazy Mine

 

Vi närmar oss slutet av september och vi går strax in i oktober, och du vet väl vad det betyder? SPOOKY SEASON! Och med spooky season kommer Halloween och partyparty! Tur för dig (och oss) att Happy Crazy Mine tänkt på oss och lanserar åtta temporära färgsprayer, perfekta för alla dina spooky (eller icke-spooky) partytillfällen! Med dessa kan du pimpa håret för en kväll, oavsett om du vill färga hela håret, göra slingor eller bara färga topparna!
 

 
Cleansing Balm, Weleda

 

Snälla, hållbara och naturliga Weleda har släppt ett helt underbart Cleansing Balm som garanterat kommer förgylla din hudvårdsrutin. Den är oljebaserad och framtagen för att rengöra din hud utan at torka ut den – perfekt för de kommande vintermånaderna! Den är dessutom verkligen som gjord för att tvätta bort makeup, ta en liten mängd och värm upp den mellan handflatorna och applicera den över ansiktet. Gå sedan in med vatten och känn hur din trötta makeup som suttit hela dagen bara smälter bort när balmet plötsligt får en mjuk, mjölkig konsistens. Allt detta får du dessutom för en trevlig peng!
 

 
Sì Eau de Parfum Intense, Giorgio Armani

 

Sì Eau de Parfum Intense från Giorgio Armani, är en ny intensivare version av orginalet Sì, som blivit något av en modern klassiker i parfymvärlden. Den har en imponerande bra balans av fyllighet, djup med en projektion som sprider sig i rummet utan att bli för mycket, det som vet DE VET. Sen måste vi slå ett slag för hur VRÅLSNYGG flaskan är! Denna vill vi bara ställa på en piedestal direkt! Den är dessutom påfyllnadsbar, så om du inte kan få nog av doften och går igenom flaskan alldeles för fort så kan du vara lugn. För parfymkonnässören kan vi berätta att toppnoterna består av svartvinbär, hjärtat av ros och davana och basnoterna av bourbonvanilj, patchouli och svart te. Mumma!
 

 
SkinIron Face Rose Quartz, Starskin

 

Ta ditt fejs-rolling-game till nästa nivå med Starskins senaste innovation – SkinIron! Trots sin lite roliga utformning kommer fejs-rolling med massor av fördelar. Bland annat kan det reducera inflammation i huden, stimulera kollagen produktion, öka blodcirkulationen, hjälpa huden suga upp mer utav dina produkter och verka avstressande. För att använda din SkinIron på bästa sätt rekommenderar Starskin att du applicerar valfri olja, serum eller ansiktskräm på ren hud. Ta sedan din nya SkinIron och rulla den från ansiktets mitt och utåt, försök använda all tio bollar där du kan, men tips är att bara använda tippen på järnet för de mindre områdena. Använd dagligen i sex till åtta minuter för bästa, avslappande resultat! Och ja, den kalla rosenkvartsen (eller jade om du föredrar det) känns faktiskt otroligt skön på din hud och är ett riktigt mysigt sätt att avsluta dagen på.
 


 

26 sep, 2023
Av: Skönhetsredaktör Linn Eliasson

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024