Good Apple i nyversion, Sky High-primer & tappa hakan-produkter från L’Oréal

Detta nyhetsregn vill du INTE missa! I veckans Weekly Wantsies går vi igenom rykande heta stjärnskott från KVD, Maybelline och L’Oréal med flera.

23 feb, 2023
6 gillar

Vi håller oss uppdaterade kring det senaste inom skönhet – för att du ska slippa göra det! Här hittar du nya lanseringar som väcker alla våra ha-begär. Denna vecka spanar vi in dessa godingar:

 

  1. Good Apple Liquid Foundation från coola KVD Beauty.
  2. Lash Sensational Sky High Tinted Primer – den hypade mascaran fast i mascaraprimer-form.
  3. Bond Repair-serien från L’Oréal Paris som lagar hårstrån på RIKTIGT.
  4. Garnier Micellar Gentle Peeling Water All-in-1 (en variant på hyllad gammal goding).
  5. Luminous Bronze Self-Tan Mist, en ansiktsmist som bygger perfekt, gradvis ”bränna”.

 

Läs allt om nyheterna

 

KVD:s nya foundation används bäst tillsammans med en primer från samma märke.
Vår skönhetsredaktör Bella provar nyheten!

Good Apple Liquid Foundation, KVD Beauty

 

KVD är fortfarande ganska nytt på Lyko och när det kom in blev vi SÅ glada. Originalvarianten på Good Apple Foundation är ett superpopulärt balm (ja, trots att det ser ut som ett puder) med skyhög täckning och magiskt mysig formula. Nu dyker samma grymma produkt alltså upp i ett flytande format. Good Apple Liquid Foundation ger dig samma fördelar, fast appliceras så som du förmodligen är van vid. Allt från akneärr, blemmor och ytliga blodkärl försvinner snabbare än du hinner säga ”concealer” och när man ändå talar om trollen så gör denna pärla din concealer nästan helt onödig! Bra att veta är att du BÖR kunna ha samma nyans i nya Good Apple som du alltid köpt av balmvarianten. Låt den torka helt innan du ser om den är the perfect match för just din hy.

 

Lash Sensational Sky High Tinted Primer, Maybelline New York

 

Det ska mycket till för att du INTE ska ha hört talas om mascaran Sky High. Den senaste tiden har den varit ÖVERALLT i sociala medier. Nu vill Maybelline ge den ytterligare ett lyft, i form av en side kick! Lash Sensational Sky High Tinted Primer gör om möjligt dina fransar ÄNNU längre än själva mascaran gör på egen hand. Som Robin till din Batman! Du applicerar den enkelt precis som en vanlig mascara. Låter den torka och går sedan på med vanliga Sky High. Resultatet är samma fast MER. Ordspråket ”less is more” har aldrig varit mindre applicerbart. More is more, more, MORE!

 

Snygg matchning med nagellack va? Det kommer från By Lykos senaste kollektion!
Hett tips för alla som har slitet hår. Bäst effekt får du genom att behandla med hela serien!

Bond Repair, L’Oréal Paris

 

Ä N T L I G E N! Dyr hårvård i all ära, men det finns något visst med att betala mindre och få samma resultat. Eller hur?! Vi kan misstänka att den här helt nya serien från L’Oréal Paris har hämtat inspiration från ett annat märke – ett märke som (utan att nämna dem vid namn) varit THE SHIT inom hårvård de senaste åren. Du vet säkert vilka vi menar! Detta är lite av en välkommen dupe som riktar sig till dig med skadat hår och jobbar inifrån hårstråt ut med hårets struktur och bindningar. Det fullständiga resultatet ser du efter ungefär 6 användningar av preshampoo, schampo och balsam. En oväntad bonus är att produkterna doftar OTROLIGT gott. Rekommenderas starkt för alla med färgbehandlat eller av andra anledningar slitet hår som behöver en intensivare kur, för ett bra pris.

 

En produkt som ger oväntat stor effekt på din hy, utan att göra särskilt mycket väsen av sig. 
Snacka om mycket för pengarna! Av flaskan på 400 milliliter får du ungefär 200 användningar.

Micellar Gentle Peeling Water All-in-1, Garnier

 

Micellärvatten, eller som vi brukar säga: lösningen på alla våra problem. När Garnier lanserade sitt första micellärvatten var det som en skänk från ovan. Billigare än många andra. Lika bra, om än i snäppet mindre lyxig flaska. Nu gör de om samma succé, fast blandar micellärvatten och peeling. Resultatet är to die for. Du använder det precis som vanligt micellärvatten och olikt andra peelande produkter kan det användas varje dag, varje gång du tar bort din makeup. Och JA, det kan användas i ögonområdet! Perfekt för alla som känner att renodlade peelingar är lite väl starka, men vill få ut mer av sitt micellärvatten. Denna darling är MILD i versaler. Din hy blir fri från makeuprester, porerna ser superfräscha och mindre kloggade ut och huden får massa lyster. Det kommer vara svårt att gå tillbaka till BARA micellärvatten efter att du testat denna pärla!

 

Alla som vill ha en glowig fakebränna, räck upp en hand!

Luminous Bronze Self-Tan Mist, Löwengrip

 

Just nu är vi PRECIS i den period på året då vi känner oss som allra blekast. Samtidigt lurar våren vid horisonten, med ett ständigt hot om att snart tittar solen fram och då framstår vi som ännu blekare. Snacka om att Löwengrips lansering ligger rätt i tiden! Du kan tänka på denna magiska grej som en face mist. Den återfuktar din hy och kan appliceras så där härligt bekymmerslöst. Spray, spray, och du är klar! Det som skiljer den från vilken annan face mist som helst är att den bygger upp en gravis fake-bränna. Och det är EXAKT vad vi vill just nu. Applicera till exempel på morgonen, lämna huset och ingen kommer märka att du BUS:at innan du gick ut. Gör om det några dagar i rad och plötsligt undrar ALLA när du haft tid att åka på en sol och badsemester! En annan bonus är att den inte lämnar några awkward skarvar eller fläckar. Hur bra?

 

Psst! Ett hett tips är att också applicera på händerna, så ser det extra naturligt ut när du dyker upp bland dina kollegor.

23 feb, 2023
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

6 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
  • för 1 år sedan

    Kul att du tipsar om nya Good Apple!

    Håller verkligen med om att det täcker allt i en ända svepning och finishen är ändå fjäderlätt! Så himla magisk produkt 😍
    5 gillar

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024