Guldolja, koreansk droppstoppare och lyxigt lena läppar-kit!

Sommarens hetaste kroppsprodukt, aldrig mera kladd vid rengöring och färgglada naglar i sju dagar! Veckans nyheter är här.

05 jul, 2023
6 gillar

BOM! Vi vet att ni har väntat på veckans skönhetsnyheter från Weekly Wantsies. Äntligen är vi här! Värm upp shoppingfingret för HÄR kommer godingar.

 

Denna vecka ska vi spana in:

Den glödande kroppsoljan med perfekt glow från Lyko: Gold Digger Body Oil

Tiktok-fenomenet By Lyko Korean Makeupband & Wristband i snygga färger!

Lyxiga Bioline lanserar en helt perfekt, vårdande duo för optimal läppvård!

Populära Depend har en ursnygg sommarkollektion som håller 7 dagar på naglarna!

 

 

Veckans nyheter

 

Glow Digger Body Oil, Lyko

 

Denna pärla känns torr på huden, men återfuktar som en fet kräm. Den ger dig skimmer for days (INTE GLITTER) och doften... DOFTEN! Den är fenomenal. Och priset sedan… Hello! Glow Digger är helt klart din hemlighet till en strålande och glittrande hud denna sommar. Den absolut helt oemotståndliga kroppsoljan är perfekt för att ge din hud en hälsosam glöd och en touch av glamour. Här snackar vi otroligt bra ”fake it till you make it-vibbar”. Med en blandning av närande ingredienser, såsom macadamianöt, mandelolja, och E-vitamin, får du en härlig återfuktning i huden samtidigt som de glödande, subtila skimmerpartiklarna lyser i solen (och månens) sken. Vem behöver en schysst bränna när du har denna? Glow Digger är den ultimata följeslagaren för soliga dagar, festkvällar och när du bara vill addera lite extra glam till din vardag.

 

 

Korean Makeupband & Wristband, By Lyko

 

ÄNTLIGEN på Lyko! Vi hoppar rakt in i Tiktok-trendernas värld med tredelade Korean Makeup Headband & Wristband Set i URSNYGGA FÄRGER! Få bort håret från ansiktet med det elastiska, mjuka och stretchiga makeup-huvudbandet. Kan användas vid träning, TV-serietittande eller när du sminkar dig och sedan tvättar bort det. Men…vad gör handledsbanden då? JO! Dessa mjuka armband är PERFEKTA för att hålla armarna torra när du tvättar ansiktet! ALDRIG MER kommer det droppa, stänka eller rinna ner för armarna när du gör din kvällsrutin. Så skönt! Hårbandet och handledsbanden är tillverkade av hudvänligt, högkvalitativt och luftigt mikrofiber-material som, förutom att vara suuuupermjukt, även har en stark vattenabsorberande förmåga. Så smart! Lätt att använda, lätt att ta med sig, lätt att älska. Svårt att välja färg! Kanske behöver du flera? 




 

Lip Scrub & Balm, Bioline

 

Du vet dina läppar? De där snygga, röda grejerna du har runt munnen? Då och då behöver de lite extra kärlek. Det gäller särskilt just när vår slår över till sommar, sommar till höst och så vidare – eller när helst du blir torr om läpparna egentligen. Vi har lösningen här: Biolines Lip Scrub & Balm-set! Denna minibehandling hjälper till att både mjukgöra, återfukta och skydda dina läppar – under 2 minuter!

 

  1. Du börjar med den lilla turkosa asken, Lip Scrub. Det är en lätt exfolierande läppskrubb med extrakt från grapefruktkärnor som ökar syresättningen och minskar torrhet på läpparna. Skrubben innehåller sockerkorn som skrubbar bort fnas och döda hudceller samtidigt som en massa reparerande oljor och växtextrakt återfuktar. Det är bara att massera in på läpparna och försiktigt torka av. Resultatet är SAMMETSLENT!

  2. Sedan tar vi den lilla rosa burken märkt med Lipbalm. Det är ett rikt och krämigt läppbalsam som reparerar och skyddar läpparna med saftigt närande ingredienser, till exempel flera olika sorter smör. Det är bara att dutta på efter peelingen. OMEDELBART efter att du applicerat läppsmörjet ger det näring, komfort, mjukhet och fukt!

 

Tillsammans ger Biolines Lip Scrub & Balm dina läppar en mjuuuk och skön känsla, samtidigt som de skapar en återfuktande, skyddande film som håller inne fukten i huden. Som en bonus så får dina snygga, mjuka läppar en bättre bas för att hålla läppglans, läppstift och andra läpprodukter bättre, och snyggare, på läpparna. 

Den blå skrubben tar mjukt fram en härligt, återfuktad läpphud som blir ännu mer glad och len av den råsa inpackningen fylld med fukt! 



Bohemian Summer Box, Depend

 

Upplev en magisk sommar med Bohemian Summer från Depend! Denna fantastiska kollektion av nagellack tar dig med på en resa till en sorglös, äventyrsfylld värld proppad med färg och glädje. Alla nyanser från Bohemian Summer-kollektionen går självklart att köpas för sig, men om du vill matcha och lyxa köper du boxen med alla åtta nyanser. Låt dina naglar vara en färgsprakande del av din sommarstil!

 

Lykoredaktionen ÄLSKAR nyansen ”Free Spirit”. Den ljusa, turkosblå färgen flirtar med sommarhavet och trivs suveränt på dina naglar!

 

Favorit nummer två heter Wild Heart. Det knallgröna nagellacket har en OERHÖRT populär nyans som heeelt tar över rummet där den, via dina naglar, stegar in.

 

Sist men inte minst: Den krämvita Bohemian Princess ger dina naglar den där ”glaced donut-looken”. En frostad, skimrig feelingen som förhöjer vilket nagellack som helst, ELLER skiner som natthimmelens starkaste stjärna helt på egen hand. Hysteriskt underbar nyans!



05 jul, 2023
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

6 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024