Hårolja från K18, SOS-kräm och oljekontrollerande hårvård

Weekly Wantsies är här och vi älskar det! Vi har samlat ihop fem nya lanseringar perfekta för värme, glow och för att du ska kunna vara ditt bästa jag!

21 jun, 2023
2 gillar

Sommaren är kort, det mesta regnar bort…men nu så är de här – ja alltså skönhetsnyheterna såklart! Med Weekly Wantsies ger vi dig de smaskigaste skönhetsnyheterna och här kommer fem lanseringar som kommer höja njutbarheten av sommaren till skyarna.

 

 

Veckans fem sommarnyheter:

 

Oil Control, Oribe

 

Problem med att håret blir fett eller känns smutsigt redan dag två? Inte nu längre! Lyxiga Oribe (uttalas ÅrBej) har nämligen tagit fram en ny hårvårdsserie just för fet och obalanserad hårbotten! Iiih vad exalterade vi blev när dess godingar landade hos oss! Serien består av tre ursnygga produkter: ett schampo, ett torrschampo i puderform och en treatment mist som du sprayar i hårbotten efter duschen när håret fortfarande är fuktigt. Med annat ord är det busenkelt att kombinera all tre och lägga till dem i din hårvårdsrutin. Produkterna hjälper skalpen att balansera och minska produktionen av talg, vilket är det som gör att din hårbotten upplevas som oljig. Tänk på allt du nu kan göra när du inte behöver tvätta håret lika ofta! Läsa en bok, baka bröd, paddla kajak – livet är full av möjligheter!
 

 
The SOS Lotion, Mantle

 

Hoppsan! Har du råkat vara ute i solen lite för länge utan solskydd? Attans…och nu är huden röd och hettande? Okej lugn, lägg ned luren, du behöver inte ringa 112 – The SOS Lotion från Mantle är här för att rädda dig – och din hud! Med röd fladdrande mantel, typisk superman, svalkar och återfuktar The SOS Lotion solskadad och irriterad hud. Tack vare ingredienserna CBD, aloe vera, mint och kalendula (ringblomma) tillsätter krämen en enastående mängd fukt till skadad hud som både lugnar och ger den där sköna svalkande känslan. Den får dessutom pluspoäng för dess riktigt goda doft och att den snabb som blixten sjunker ned i huden. Denna åker rätt ned i strandväskan och kommer stanna där hela sommaren lång!
 

 


Molecular repair Hair Oil, K18

 

När K18 släpper nytt ja då står tiden stilla, eller hur går det gamla ordspråket? Aja, i vilket fall så blev vi sååå glada när K18 nu har lanserat sin ANDRA propdukt! Precis som barn blir när glassbilen anländer en varm sommardag ungefär! Nya Molecular Repair Hair Oil är en nästan helt viktlös hårolja framtagen för att bekämpa frizz och OJ vilket bra jobb den gör!

K18 nya hårolja gör ditt hår superglansigt på två sätt:

1.  Först precis vid applicering, då den tack vare naturliga oljor arbetar på ytan av håret för att jämna ut fjällskiktet. Den slätar med andra ord ut frizzet ur håret direkt och ger en mjuk härlig glans!

2. Den jobbar dessutom också på djupet med att reparera frizz-relaterade skador. Genom att arbeta så smått som på molekylär nivå hjälper oljan till att reparera de skador som gör håret mer mottagligt för friss, vilket gör ditt hår starkare och friskare! Hipp hipp hurra för K18!


Hyaluronic Global Serum, By Terry

 

Förlåt vad sa du? ÅTTA hyaluronsyror i ett och samma serum? Ja, nu blir By Terrys koncentrerade ansiktsserum med fokus FUKT ännu bättre! Hyaluronic Global Serum är ett superkoncentrerat serum för ansiktet med 10 procent hyaluronsyra fördelade på 3 olika molekylvikter – det betyder DJUP återfuktning! Och tack vare denna riktigt djupa återfuktning fylls huden ut och bli slätare och jämnare. Men serumet ger också näring, skyddar och regenererar huden för långsiktigt resultat. Men bli inte rädd bara för att vi skriver ULTRAKONCENTRERAT serum i versaler, vi är bara så exalterade! Serumet är faktiskt så pass snällt att det är lämpligt för i princip alla hudtyper och hudtoner.
 


The Wonder Stick Blush & Lips, Hickup

 

Hickup, grundat av influencern Wilma Holmqvist, har släppt nytt och jösses vilket släpp! De har precis lanserat tre olika typer av krämsticks: Bronzer, Blush och Highlighter! Varje typ av stick kommer också i tre nyanser, så att du själv kan hitta den nyans som passar dig. Vi är lite extra rougetokiga just nu och har därför fastnat lite extra för The Wonder Stick Blush & Lips, och som namnet antyder funkar de lika bra för läpparna som kinderna! Krämsticken är så otroligt krämig och nästan fjäderlätt som bara sömlöst glider över huden. Mums! Formulan är helt klart bryggbar, så vill du ha lite extra tjoff får du gå in ett par extra gånger. Du kan använda den på kinderna, kindbenen, näsan, pannan, läpparna och varför inte också på ögonlocken för en enhetlig look. Bara fantasin sätter gränserna för Hickups nya Wonder Sticks!
 


 

21 jun, 2023
Av: Skönhetsredaktör Linn Eliasson

Tyck till om artikeln

2 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024