Hårresande nyheter, mytomspunnen makeup och lila TikTok-vax!

Vad sägs som ett lila vax för kroppen eller en ny lyxig rouge? Weekly Wantsies är tillbaka med härliga skönhetsnyheter från massor utav skönhetsmärken!

14 jun, 2023
3 gillar

Vi vet att ni har längtat efter Lykos skönhetsnyheter och HÄR kommer de äntligen! Weekly Wantsies listar några av den senaste veckans härligaste beautynews här hos oss. Det bästa i kråksången KAN ju vara att ALLT kan bli ditt med endast en knapptryckning bort! Hurra!

Denna vecka ska vi ta och välkomna:

Osis+, Schwarzkopf Professional

 

HALLÅ DÄR! Episka nya stylingprodukter har just fötts! Om du inte sovit under en sten har du ju självklart stenkoll på att Schwarzkopf Professional är ett kanonbra och rejält pålitligt varumärke. Och när de uppdaterar, ja då uppdaterar de rejält! Från och med NU har 25 av 28 Osis+ stylingprodukter en helt vegansk formula, och dessutom har ALLA hårsprayer och mousser värmeskydd. Produkterna har en ny design med färgkoder och olikfärgade munstycken så du snabbt och enkelt kan navigera bland produkterna.

OCH! De nya produkterna är verkligen TOPPENBRA! Ett nytt segment heter OSiS+ Lockar & Vågor där hittar du Bounty Balm som ger fukt, en curling gel som heter Tipsy Twirl och Curl Jam som ger lätt stadga till dina lockar! Dessutom kommer nya glowprodukter, värmeskydd, mousse och den nya bästsäljaren: Osis Velvet, en spray som ger håret en silkeslen känsla och lyxig finish.

 

Luminous Silk Glow Blush – Armani Beauty

Håll i dig nu! Armani Beauty har lanserats sommarens hetaste trendprodukt! Med namnet ” Luminous Silk Glow Blush” kan du nästan gissa vad det handlar om: ROUGE! Vi hojtar HURRA! Och precis som ALLT från Armani har denna rouge EXCEPTIONELLT hög kvalité och spännande features. Vi snackar högteknologiska egenskaper såsom Luminous Silk Filler-teknologin, som slätar ut huden samtidigt som den ger en antydan av färg, mica 2.0-teknologi som ger en mjuk fokuseffekt och sfäriska pigment som reflekterar ljuset från alla håll! Dessutom har formulan en silkeslen känsla och ger omedelbar lyster och glöd till din hy. Luminous Silk Glow Blush är både en byggbar och blandbar, vilket är det bästa av två världar! Psst! Du kan även hitta din perfekta nyans med Lykos smarta ”Testa live-funktion”!

Testa någon av dessa härliga tekniker med Armani Beauty Luminous Silk Glow Blush:

  • Strobing:
    Applicera rouge på de högsta punkterna i ansiktet, som kindbenen, nästippen och amorbågen. Detta ger en naturlig glöd och framhäver ansiktets struktur.

  • Gradient Effekt:
    Applicera en ljusare nyans av rouge i mitten av kinden och blanda utåt med en mörkare nyans. Detta skapar en subtil övergångseffekt och ger en ungdomlig fräschör till ansiktet.

  • Sunburn blush:
    En look som även är känd som "W blush". Applicerar rouge i en W-form över kinder och näsa för att efterlikna solbrännan man får på sommaren. 
  • Rouge som ögonskugga:
    Använd din favoritnyans av rouge som ögonskugga! Applicera den t på ögonlocken och blanda ut. Ger en härligt enhetlig look!

- Åj! Vet inte vilken jag ska välja! Äh, jag tar båda!

 

Nytt märke: Laura Mercier!



Men NU kan det väl inte släppas några fler härligheter denna vecka? MEN JO DET KAN DET!!! Har vi sagt att vi har fått in STJÄRNPRODUKTERNA FRÅN LAURA MERCIER?! Wohoo! Laura Mercier är skönhetsvärldens hemliga ingrediens för glam och glow. Lyssna: Laura Mercier är inte bara ett namn - det är en upplevelse. Vi pratar om läppstift så färgrika att de får regnbågen att blekna av avund, vi talar om ögonskuggor som får dina ögon att dra till sig allas blickar, vi snackar om foundations som smälter in i huden som…en andra hud! Det är sant! Men Laura Mercier handlar inte bara om utseende, det handlar också om känsla. Alla produkter är proppade med hudvårdande egenskaper. Så härliga!

Så, om du har missat denna makeup har du missat en bit av makeuphistoria! Här är våra topptips som du bara MÅSTE börja med:

1. Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder: Denna ikoniska puderprodukt är känd för att fixera din makeup på plats med en tunn slöja som ger en felfri finish som varar hela dagen.

2. Laura Mercier Tinted Moisturizer: En favorit för MÅNGA! Detta är en fuktighetskräm med lätt täckning som en naturlig och strålande hudton SAMTIDIGT som den återfuktar huden. Massor av frächet och lyster!


3. Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour: Dessa krämiga ögonpennor glider smidigt på ögonlocken och ger intensiva och långvariga färger. Perfekt för att skapa snabba och enkla ögonsminkningar som får dina ögon att poppa!

Heart of Glass, Davines


Det sägs att solen stannar på sin bana och vinden håller andan när Davines släpper skönhetsnyheter. Vi välkomnar: Heart of Glass Instant Bonding Glow! Ett verkligt skönhetsmirakel för ditt hår. Här har vi ett elixir som från FÖRSTA applicering faktiskt förvandlar ditt hår på djupet. Tro inte nu att detta är en vanlig hårolja eller serum – det är så mycket mer än så! Genom att kombinera avancerad teknik och högkvalitativa ingredienser så tar den unika formulan en genväg djupt in i hårstrået som förstärks inifrån. Därav ordet ”bonding”. Samtidigt så blir håret återfuktat, mjukt som sammet och fullt av liv! En hemlighet är de ljusreflekterande partiklar i produkten som fångar och sprider ljuset. Där har vi ordet ”glow”. Det spelar ingen roll om du har lockigt, rakt, långt eller kort hår - denna produkt fungerar för alla hårtyper och ger fantastiska resultat varje gång. Ju mer du använder Heart of Glass Instant Bonding Glow från Davines ju mer lyster, återfuktning, styrka och långvariga resultat får du! Plus en helt otroligt doft i vanlig ordning!

 

Sliick – Salon Perfect

Vad kan vara smartare än ett budgetvänligt, supersnyggt och lätthanterligt kroppsvax? NÄ! Inte så mycket. Då välkomnar vi den coola, Tiktok-sensationen Sliick till Lyko! Det är så mycket som är smart och genomtänkt med detta vax:

1) För det första är det till FÖR HELA KROPPEN! Från ögonbryn till bikini, mage till tår, läpp, ben, ja alla dina håriga områden funkar för Sliick!

2) Själva vaxet består av små, lila vaxpärlor som du enkelt doserar i den medföljande turkosa ergonomiskt formade silikonkoppen, som även är mikrovågssäker. Det är så smart då du slipper värma upp hela burken vax om och om igen, du bara doserar exakt det du behöver. Dessutom kan du värma upp vaxet igen om det hinner bli kallt.

3) Det finns inga bomullsremsor eller annat som behöver rengöras! Du bara smetar på vaxet, låter det stelna, pillar upp ett hörn och DRA! Du kan få bort hår som är så kort som endast 6 millimeter!

 

Dessutom medföljer bonusar såsom att vaxpärlorna doftar gott av acaibär, de är fulla av vitaminer som verkar lugnande på huden och sa vi att det är ett oerhört BRA PRIS?! Det är verkligen SÅÅÅ enkelt att göra denna dyra salongsbehandling hemma i ditt egna "salong badrum". Vi är imponerade – och det är TikTok också:

@cash.ayyee #fyp #foryoupage #CODSquadUp #unboxing #productreview #sliickwax ♬ Cute - Prod by Rose & Artsounds Chill



@tiktokfrida Reklam för @addbeauty.se (Sliick Sverige) 💗 Hur najs att kunna vaxa själv hemma, älskar! Finns nu hos Lyko @Sliick Wax #athomewax ♬ original sound - Frida Jernspets

 

 

 

 

 

14 jun, 2023
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024