High-tech LED-mask, hypersmart hårfön och ny tatueringskräm!

Det är dags att krydda din skönhetsrutin med sprillans nya produkter från Lyko! Dessa lanseringar vill du inte missa.

13 apr, 2023
5 gillar

Hej där, beautynista! Är du redo att kasta dig in i en värld av vilda och spännande nyheter på Lyko? Vi har handplockat fem fantastiska produkter som kommer att få ditt hjärta att bulta HÅRT av glädje (det gjorde våra i alla fall). Sätt dig till rätta och låt oss ta dig med på en underbar skönhetsresa!

 

Idag ska vi titta närmare på:

Pusher Supremecream – räddaren i nöden för dina tatueringar

ZEPHYR High Speed Hair Dryer – fönen som är tyst som en mus men stark som en björn.

LED-masker från svenska FAQ Swiss som får både din hud och dina ögon att glöda.

Fashionabla hårvårdsmärket label.m som har relanserat sina produkter med ny design!

Och Phyto Nature Oxygen Cream från Dermalogica som ryktas ge flera år yngre hy på några veckor.

 

Supremecream – Pusher

Sprillans nya Supremecream från Pusher är en fuktgivande kräm speciellt formulerad för att ta hand om tatueringar och främja läkning. SÅ BRA! Efter att du gaddat dig är det ju nämligen superviktigt att återfukta din hud – både för huden egen skull och för tatueringen! En tatuering består ju nämligen av massa små, små sår med färg i. Slarvar du med eftervården kan det påverka tatueringens utseende OCH hälsa. Pushers Supremecream innehåller en helt unik blandning av återfuktande ingredienser som hjälper till att lugna och vårda huden, samtidigt som den skyddar mot torrhet och klåda. Den är även berikad med antioxidanter som hjälper till att skydda tatueringen mot skadliga miljöfaktorer. En helt ideal produkt med lyxigt lättabsorberande konsistens!

ZEPHYR High Speed Hair Dryer - Labor Pro

 

Vi är MÅNGA som bara inte TÅL det höga, brölande ljudet från en hårfön. Här kommer boten på det (nej, inte öronproppar). Forskarna på italienska Labor Pro, ett företag som skapar proffsprodukter för frisörer, har tänkt till ordentligt. Efter att ha knåpat i evigheter har de äntligen uppfunnit Zephyr! Det är verkligen den ULTIMATA FÖNEN för alla hårälskare där ute! På riktigt! För det första är Zephyren helt galet snygg med sin blåguldiga design och ovanliga form, men det är långt ifrån allt. Det unika är att:

 

  • Den har en imponerande höghastighetsmotor som snurrar 110 000 varv per minut och torkar håret supersnabbt!

  • Fönen har låg ljudnivå på UPP till endast 75 decibel! En vanlig samtalston är på 60 decibel ungefär.

  • Zephyr har en fantastiskt, OCH LÄTT, unik design för ergonomisk bekvämlighet.

  • Fönen har en ”jonisk funktion” som reducerar frissighet, samt ger en slät och glansig finish. 

  • Du har maximal rörelsefrihet med den enormt låååånga sladden på tre meter som hör till!

  • Den har hela 12 olika hastigheter och värmeinställningar som anpassas efter behov.
     
  • Flera olika munstycken, såklart!

  • Den har en cold air-funktion som låser in din styling. BOM! 

FAQ Swiss

 

Apropå härligt superteknologiska uppfinningar! Från skaparna av Foreo kommer nu FAQ Swiss! FAQ Swiss har två supercoola produkter såsom elektisk muskelstimulering och en ansiktsmask med LED-funktion som gör otroliga saker för din hud, JA! Dessa produkter är nästan som att ha en tidsmaskin, fast bara för huden och du kan bara åka bakåt! Masken har avancerade funktioner och kraftfulla LED-lampor som ger din hud ett spektra av behandlingsalternativ du kan göra HEMMA! Vill du bekämpa fina linjer? Akne? Pigmentfläckar? Eller bara stimulera huden och få en massa glöd? Allt är bara ett knapptryck bort! Vill du därtill träna dina ansiktsmuskler? Då ska du testa FAQ™ 102 som kombinerar elektrisk muskelstimulering (EMS), radiofrekvens (RF) och LED-ljusterapi för en koncentrerad behandling som lyfter, formar och revitaliserar områden på ansikte och hals. Helt otroligt vilken multiprodukt!

label.m

Det välrenommerade och professionella hårvårdsmärket label.m har inte bara 60 års erfarenhet av hårvård, de är även just PRECIS gjort om HEEEELA sitt sortiment! Label.m har lovat att ALLT har blivit sååå mycket bättre, och redaktionen kan bara hålla med. I de nya, supercoola förpackningarna gömmer sig väldoftande, innovativa, expertskapade produkter som är designade för att ge dig salongsresultat i ditt eget hem. Redaktionen rekommenderar verkligen  Texturizing Volume Spray och den unika Healthy Hair mist som du bara sprayar på, och håret ser ut som att det har vart på salong typ nyss! Plus att produkterna doftar mmmmm… We like!

 

Phyto Nature Oxygen Cream – Dermalogica


Äntligen! När Dermalogica lanserar nya produkter så hoppar vi högt av glädje! Här kommer en riktig MÅSTE HA-kräm? Lyssna bara på sammansättningen här: Dermalogica Phyto-Nature Oxygen Cream innehåller syreoptimerande, växtbaserade ämnen som förbättrar syresättningen i huden! Smart! För med ökad syresättning kommer en påskyndad cellförnyelse och produktion av kollagen och elastin. Det i sin tur gör att huden direkt blir återfuktad och plumpad, samt att fina linjer minskar! Men det är inte allt! Detta sägs, enligt en massa recensioner på internet, ge ett SYNBART resultat i huden på bara några veckor! Letar du efter en ny hudkräm – testa denna!  

13 apr, 2023
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

5 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024