Kaffeparfym med mandarintwist, fuktboostande mask & ultralyxiga lippies

Parfymer, läppstift och så en härlig nattmask. Dags att lyfta några av veckans allra mest spännande och rykande färska beautyprodukter på Lyko!

15 feb, 2022
5 gillar

På Lyko finns över 55 000 skönhetsprodukter. Det är många grejer det! Därför har vi på Lyko Magazine åtagit oss att guida dig i djungeln, och under flaggen Weekly Wantsies visa några av de roligaste och intressantaste skönhetsprodukterna som är veckans nyheter hos oss!

Den här veckan hyllar vi:

Nytt syskon till rockiga klassikern Black Opium från YSL
Ultralyxigt och glossigt läppstift från franska Sisley
Nya nyanser på YSL:s bästsäljare Rouge Volupté
Årets sommardoft från Marc Jacobs Daisy
Återfuktande, mysig nattmask från svenska All I Am

 

Black Opium Illicit Green EdP, YSL

Klassikern Black Opium från YSL har ynglat av sig och fått en giftgrön bebis: Black Opium Illicit Green! Illicit betyder ungefär ”förbjuden” eller ”olaglig”, och den här doften är olagligt god! Det tycker i alla fall vi på Lyko Magazine! Du som känner till originalet vet att kaffe spelar en stor roll bland doftnoterna. Här har den heta shoten espressokaffe fått sällskap av saftig grön mandarin och fikon, samt patchouli, mjuk bourbonvanilj och sött päron. Det här är en otroligt intressant, spännande, ganska mjuk men vågad doft, som kan bäras dag som kväll. Du som gillar parfymer med lite edge kommer bli besatt!

 

Phyto-Rouge Shine, Sisley 

Vill du ha lyx på läpparna? Då kan du sluta leta! Den här veckan lyfter vi inte bara ett utan två lyxiga läpprodukter! Först ut: Sisley. Detta maaaaagiska varumärke som verkligen är top of the LINE! Phyto-Rouge Shine kallas för ”en ny generation läppstift”, och är trendigt skira och glansiga. Finns i hela 12 nyanser och vi har fått testa bland annat Sheer Nude (som redaktörs-Bella har på bilden). Det som är mysigt med det här läppstiftet är formulan, som smälter in i läpparna likt ett läppbalsam, men ger intrycket av fylligare, glansiga och alldeles ljuuuvliga läppar. Färgen går att bygga upp, från mycket skir till lite mer täckande. We love!

 

Rouge Volupté Shine, YSL

Här har redaktörs-Bella blandat två nyanser av Rouge Volupté Shine! Smack!

Här kommer nästa underbara läpp-nyhet! Ja, egentligen är produkten ingen nyhet men nyanserna är! Här presenterar vi en favorit från YSL, Rouge Volupté Shine. Säg en vackrare läppstifthylsa än denna! We’ll wait! Lyx tillsammans med hög kvalitet, det är verkligen vad Yves Saint Laurent står för det. Precis som nyheten från Sisley är dessa lippies trendigt skira och glossiga. Vi har sagt adjö till matt och heltäckande i 2022! Vi har fått testa nyansen 153 och 152, som är två röda/rosa nyanser som passar de flesta (vågar vi påstå)! Du får allt du vill ha i ett läppstift: fukt, glans, färg (Rouge Volupté Shine innehåller en skimrande olja). Det kan inte bli bättre!


 

Daisy Skies Eau de Toilette, Marc Jacobs

Aaah! Nya dofter från älskade Marc Jacobs Daisy! I år säger vi halloj till tre nya limited edition Daisy-varianter, som alla har en sak gemensamt: alla har en lugnande blå not och en frisk gul not. Daisy Skies är en underbar doft som för tankarna till solvarma stränder (och vem kan inte behöva drömma sig bort en kall tisdag i februari?). Daisy Skies har tydliga mineralackord i toppen och gul lotus, viol och jasmin i hjärtat. Mysk, sjögräs (!) och sandelträ finns i basen. Det här är en frisk och blommig doft som är lätt att tycka om. Nu vet vi var vi ska bära i vår för att bli på ett sprudlande glatt humör! Missa inte heller Daisy Eau So Fresh Skies och Daisy Love Skies Eau de Toilette som ingår i samma sommarsläpp från Marc Jacobs Daisy

Overnight Moisture Mask, All I Am Beauty 

För dig som letar efter en bra nattmask som återfuktar har vi ett riktigt guldtips! All I Am med Amanda Schulman i spetsen har nyss släppt en nattmask som har massor av fukt att ge din hud. Overnight Moisture Mask är en lätt, krämig mask med en underbart fruktig doft som vi inte kan få nog av! Masken innehåller mycket vårdande ingredienser, som. squalene, jojoba och illipesmör, samt fuktgivande peptider, hyaluronsyror och jojobaester. Använd två till tre gånger i veckan på rengjort ansikte och vakna med mjuk, återfuktad hud som ropar ”se mig för mitt glow!”. Den här vill du INTE missa.

 

 

15 feb, 2022
Av: Bella Säfvenberg

Tyck till om artikeln

5 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024