Kändismascara, ordvitsande facemist och elektriska trädgårds-naglar

Letar du efter nyaste nytt och hetaste hett? Välkommen till veckans Weekly Wantsies med gobitar från Depend, Dr.Dennis Gross och All I Am Beauty!

20 jan, 2022
3 gillar

Du kanske tror att januari är tråkig, trist? Ha, du har fel! Denna månad är ju alldeles… alldeles UNDERBAR när du NU får reda på vilka fantastiska nyheter som lanseras här på Lyko! HURRA!!!!

 

Idag ska vi prata om:

 

  1. Ny mascara från Amanda Schulmans märke All I Am Beauty
  2. Spännande och smart ny retinolkräm från Dr Dennis Gross
  3. Utsökt läcker nagelkollektion från Depend
  4. Superbloggaren Margeaux Dietz lanserar facemist – in your face!
  5. Megagoodiebox från Lyko och Plaza Kvinna



Både volym OCH längd!! BRA JOBBAT! 

All I Am Beauty Everyday Perfection Mascara

Skitsnygga entreprenören Amanda Schulman startade sitt skönhetsmärke All I Am Beauty under våren 2021 och det blev en omedelbar succé! Dofter som fick oss att sniffa på oss själva så mycket att det blev svårt att jobba, makeup som gav livet tillbaka, nagellack i de perfekta nyanserna, hudvård med härliga ingredienser och NU ÄNTLIGEN: en mascara! All I Am Beauty Everyday Perfection Mascara är verkligen everyday perfection! Borsten är helt magisk! Stark, strån, separerande och kommer åt överallt. Formulan ger både volym och längd. Dessutom innehåller den E-vitamin OCH kokosnötsolja! Den är testad av ögonläkare vilket känns toppen! Superlätt att bygga och två lager räcker finfint för en OERHÖRT trevlig look! Mascaran är vattenresistent vilket inte är vattenfast, men håller ganska bra i svett och regn men inte för Lille-Skutt-tårar. Dessutom är den mycket lätt att tvätta av. Älsk på det!


 

2. Dr Dennis Gross Advanced Retinol + Ferulic Intense Wrinkle Cream

Oj vilket långt namn!? Men det behöver kanske vara långt för att täcka in hur BRA denna kräm är! För det första är nästan varenda en av Dr Dennis Gross produkter är uppe på favvolistan på Lykos skönhetsredaktion, ja de är SÅ bra! Och för det andra så kommer denna kräm slå bort alla konkurrenter från topplistan STAT! Krämig, lyxig, extremt återfuktande OCH en KRAFTFULL cocktail med så mycket superframforskade ingredienser! Hör här bara: retinol, bakuchiol, rambutan och ferulsyra. HUR BRA (vi lovar, det ÄR bra!)?! Denna kräm fungerar PERFEKT för dig som vill testa retinol eller bakuchiol för första gången. Hudstrukturen blir len som en sammetsgardin, cellerna spritter av liv, du får fukt och liv i hudbarriären, små hyperpigmenteringar kryper ihop i ett hörn och skäms… ja, det är bara en SUPERKRÄM som borde finnas i allas badrumsskåp NU MED DETSAMMA!



NU KOMMER SOMMAREN SNART! Brrrr....




3. Depend Minilack Electric Gardens

Svenska Depend är trendsäkert, supersmart och OTROLIGT prisvärt. Och de bara SPRUTAR ur sig SVINCOOLA kollektioner några gånger om året. Nu har precis Electric Gardens landat på Lykos hyllor. Electric Gardens kommer från Depends ”original-minilack”, alltså inte från 02 eller 7-days, och har en perfekt storlek på 5 ml. Perfekt när du vill investera i en trendig nyans utan att behöva köpa en halv hink. Nyanserna från Electric Gardens är som att de mjukaste babypasteller har fått en elektrisk chock! Det är färgstarkt utan att bli skarpt eller neonigt! Ryktet går på skönhetsredaktionen att om du målar med dessa lack – då kommer våren! Som en omvänd regndans! Det finns 12 lack i kollektionen och du kan köpa alla i en prisvärd box. Depend är dessutom hiskeligt användarvänligt med sin specialdesignade pensel som är platt och klippt med rundad kant och därmed extra följsam. Den lilla flaskan är försedd med symboler som visar lackets täckningsgrad; täckande, halvtäckande eller transparent så du kan hitta DIN perfekta nyans för typ 29 spänn!

4. X by Margaux - In Your Face Face Mist

Margaux Dietz. Bloggaren som slingshottades in i våra hjärtan när hon filmade hela sin förlossning och lade upp den på Youtube. Efter det har det varit både programlederi, kläddesigner, Let’s Dance-deltagare, författare och nu även skönhetsproduktsmakare! X by Margaux är ett livsstilsmärke vilket betyder att allt möjligt härligt kan samlas under det namnet. Och just NAMN på produkter är något Margaux gör lite extra bra! Handtvålen Hello Handsome, handkrämen Hold My Hand, kroppsoljan Insta Glaze, deon Rock ’n Roll, hudkrämen Creme de la creme och NU!: Facemisten In Your Face Face Mist! Briljant. Facemisten är senast ut i hudvårdskollektionen och är en härligt balanserande spray för normal och blandad hud. En otrolig bonus är att misten innehåller niacinamid och sockerkomplex verkligen återfuktar huden på djupet! Jätteskön att ha vid datorn och går såklart att använda ovanpå makeup!


5. LYKO PLAZA Beauty Box no 4

För fjärde gången har redaktionen på magasinet Plaza Kvinna valt ut sina favoritprodukter, designat en stilrent snygg box och PROPPAT DEN KNÖKAFULL av favoritmärken som Filorga, Rituals, Ecooking, Eylure och grejer som deodorant, mascara, sheet masks, en STOOR kroppsolja och mer. Helt OTROLIGT prisvärt! OBS VIKTIGT: Plazaboxen finns endasthos Lyko och är ingen prenumerationstjänst utan det finns bara några av denna låda att klicka hem. FÖRST TILL KVARN! Värdet är ÖVER 1 900 kronor men du betalar ENDAST 299 kronor! Amazing!









20 jan, 2022
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024