Knivskarp eyeliner, mirakelbas & favoriter i miniformat

Vad har Nars nya flytande eyeliner, ett nudefärgat läppstift från Giorgio Armani och en glittrig settingspray gemensamt? Att de är favoriter hos Lyko!

24 nov, 2021
3 gillar

Det är dags att highlighta några av de mest spännande nyheterna som finns just nu på Lyko. Sådant som är lite extra kul, bra eller genererar starka villhöver-känslor. Allt detta goa lägger vi i artikelserien som heter Weekly Wantsies – lägg det på minnet! Lyko Magazine älskar nya produkter, och när vi hittar något vi älskar bara MÅSTE vi dela med oss till dig!

 

Den här veckan snackar vi om:

 

  1. Sponge+ Miracle AirBlend Sponge, Real Techniques 
  2. Satin Finish Extender, Real Techniques 
  3. Climax Liquid Liner, NARS 
  4. Lip Power, Giorgio Armani Beauty 
  5. Mini Loose & Dewy Duo, Anastasia Beverly Hills 

 

 

Sponge+ Miracle AirBlend Sponge, Real Techniques

Real Techniques är kända för sina borstar och makeupsvampar, och nu har de släppt en hel serie nya av det sistnämnda. Svamparna går under namnet Sponge+ och består av fem stycken svampar med olika användningsområden. En av dem är Miracle Airblend Sponge, som har en luftigare textur än alla andra svampar vi testat. Real Techniques själva kallar det ”minnesskum” och du får en högre täckningsgrad på din foundation om du använder svampen torr. Miracle Airblend Sponge är gjord för att du ska kunna applicera din foundation helt sömlöst, matt och perfekt, med medium till hög täckning. Tillsammans med nästa nyhet från samma märke kommer du få hud så fin att du tror att du svimmat och vaknat i ett parallellt universum där allt är airbrushat!

 

Satin Finish Extender, Real Techniques

”Jaha, ännu en settingspray, vad är det med det då”, kanske du tänker. Men det här är mer än så! Real Techniques Makeup Extenders kommer i två varianter, Glow Finish Extender och Satin Finish Extender. Vi har testat den senare (tillsammans med makeupsvampen du nyss läst om) och WOW! Det finns faktiskt inget bättre ord för vad Lyko Magazines skönhetsredaktörer kände när de testade denna. Men läs noga nu: Den här sprayen ska du spraya PÅ makeupsvampen när du applicerar din foundation, så att den liksom blandas ihop med din foundation. Resultatet blir absolut snyggare, ja vi vågar säga att foundationen har aldrig sett så bra ut, och dessutom är det stor skillnad på hur länge sminket sitter snyggt! Den här produkten VILL du ha!

  

Climax Liquid Liner, NARS

Säg något mer klassiskt i makeupväg än en svart eyelinervinge, vi väntar… nej, vi tänkte väl att du inte kunde komma på något. Det gör inte vi heller. En knivskarp eyeliner är inte bara snyggt, den är enkel att göra med rätt verktyg också. Nars har släppt en ny flytande eyeliner i ”tuschpenna-format”, Climax Liquid Liner. Kärlek vid första ögonkastet! Tippen är flexibel utan att vara för mjuk och formulan glider på så lätt på ögonlocket. Tippen blir bredare om du viknlar den åt ena hållet och smalare om du vinklar den åt andra, vilket gör att du lätt kan anpassa pennan efter vilken look du vill ha på din vinge. Ren perfektion.

  

Lip Power, Giorgio Armani Beauty

Ett hållbart läppstift, med satinfinish, som inte känns varken torrt eller stelt, finns det? Ja! Du kan sluta leta, för här är svaret på alla dina läppstiftönskningar (ja, vi vet att du har dem)! Giorgio Armani Beautys Lip Power är HELT otroligt behagligt och skönt på läpparna, samtidigt som du får en jättefin färg som håller länge. Ja! LÄNGE! Det finns hela 30 nyanser, allt från mjuka nudetoner, klara röda färger, till höstigt bruna och knalliga koralltoner. Vilken blir din favorit?

 

Mini Loose & Dewy Duo, Anastasia Beverly Hills

En smidig sak som brukar landa på hyllorna innan jul är så kallade julkit, presentboxar eller julaskar (kärt barn och så vidare).

Här vill vi tipsa om en härlig presentduo – två favoritprodukter i ett paket från Anastasia Beverly Hills! WOWZA! Det är deras ikoniska produkter Dewy Set Settingspray och Loose Setting Powder i miniformat som ryms i lådan. Settingsprayen doftar himmelskt av kokos och ger dig ett snyggt glow, samtidigt som den håller makeupen på plats. Loose Setting Powder ger din bas längre hållbarhet och mattar ner där du behöver. Perfekt att antingen ha med sig i väskan (på grund av storleken) eller som en lyxig gåva till någon som du vet uppskattar lyxig, härlig och typ helt felfri makeup!

 

Av: Bella Säfvenberg

 

 

24 nov, 2021

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024