Kollagenmask mot fina linjer, läppglans med glassdoft & Tiktok-deo

Veckans nyheter rullar in med buller och bång! Läs mer om lanseringarna från Anastasia Beverly Hills, Peter Thomas Roth och LH Cosmetics med flera.

23 aug, 2023
4 gillar

Snackar du och dina kollegor också bara makeup vid fikabordet? Vi med! Stay relevant och lär dig allt om det senaste! Denna vecka i Weekly Wantsies kollar vi närmre på:

 

 

Veckans nyheter

 

FirmX Collagen Hydra-Gel Face & Eye Patches, Peter Thomas Roth

 

Det är i det känsliga ögonområdet där fina linjer ofta uppstår allra först. När vi försöker bli av med dem vänder vi oss ofta till ögonkrämer och masker, MEN… du kan förstås få fina linjer överallt i ansiktet. Lösningen på problemet kommer från Peter Thomas Roth! Dunderprodukten (håll i dig, nu kommer ett långt namn) FirmX Collagen Hydra-Gel Face & Eye Patches är en samling små gel-strips som du kan använda var du vill. I burken hittar du de vanliga små ögonområde-formade masker, samt några raka avlånga som du till exempel kan applicera vid sidan av munnen, eller i pannan. Hur smart?

Maskerna innehåller hela SJU sorters kollagen som verkar för att göra huden både fastare och slätare. Dessutom har de packats fulla med så kallat kollagenstödjande ingredienser, som ger innehållet en extra boost. Låt verka i tio till femton minuter!

 

Lip Gloss, Anastasia Beverly Hills

 

Sminkmästarna från Anastasia har gjort det igen! Här kommer nu TOLV nya, supersnygga läppglans med den kanske krämigaste konsistensen i krämighetens historia. Och i läppglansens! När vi sätter de nya glossen på prov noterar redaktionen hur otroligt gott de doftar. Det känns lite som att bre ut smält vaniljglass på läpparna – fast på ett BRA sätt.



Bra att veta är att vissa av nyanserna är superglittriga, medan andra inte alls är det. Kolla noga på produktbilden för att ta reda på om det gäller den variant du spanat in dig på! Hett tips: köp två och använd den med glitter på fest och den andra till vardags.

 

Cryo-Flash Cream-Mask, Clarins

 

Letar du efter bra anti age-produkter, men vill ha något lite snällare än retinol? Se hit! Här har Clarins inspirerats av så kallad kryoterapi (en sorts kylande behandling). Resultatet är en ansiktskräm med svalkande egenskaper tack vare mentol! Cryo-Flash Cream-Mask är en lätt mintfärgad härlighet som lämnar huden plumpad, visuellt lyft och med ett hälsosamt glow. Vi rekommenderar den till alla som vill jobba med sina första ålderstecken, men på ett snällt vis. Om retinolanvändning kan liknas vid en våldsam utrensning är denna behandling snarare att vänligt be de fina linjerna ta en sväng runt kvarteret, och sedan byta adress. Sorry, ingen bor här längre!

 

Aim Higher Palette, LH Cosmetics

 

Om du ledsnat på alla gamla bruna nyanser som ligger och skräpar hemma utan att inspirera… då är denna palett för dig! LH Cosmetics är ett av våra absoluta favoritmärken när det kommer till ögonskuggor. Denna nyhet glider direkt in på topplistan! Här hittar du en blandning av metalliska, glittriga och matta skuggor med krämig konsistens. Tillsammans gör de sig PERFEKTA till höstens fester. Det har aldrig varit så enkelt att variera sina smokey eyes! Dessutom får du en ascool, väldigt unik gul nyans och en helt kolsvart. Matchas bäst med attityd och näsan i vädret!

 

Natural Deodorant, Nuud

 

Nu finns Gen Z:s nya favorit-deodorant på Lyko! Denna deo är alltså inte ny per se, men det är NU den landat på Lyko. Jaja, nog om det! Det riktigt coola med den är att det inte är varken är ett stift eller en roll on. Nej, Nuuds deodorant kommer på en söt liten tub. Inuti finns en vit och anspråkslös kräm som alltså ska strykas över huden! Den är helt doftfri, kommer i en nedbrytbar kartong och täpper inte till huden. Hur coolt? VÄLDIGT, så klart, men den måste ju funka också. Som tur är gör den också det. Ungefär en ärtas storlek per armhåla är lagom för att täcka hela området. Då får du en helt doftfri upplevelse i åtminstone ett dygn. Har du torra armhålor kommer du också älska denna eftersom den inte torkar ut. Vi har inte alls svårt att fatta varför Nuud blivit känt på Tiktok! Fullt rimligt är det!

23 aug, 2023
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

4 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar
  • för 8 månader sedan

    Väcker ha-begär 😍

    De fina lipglossen från Anastasia blev jag galet sugen på att testa. Får se hur länge jag kan hålla mig från att köpa 😅
    3 gillar
    • Medarbetare på Lyko
      för 8 månader sedan
      De är magiska! Mjuka och krämiga!
      2 gillar

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024