Kristallnagellack, glitter som syns från månen & uppljusande ögonkräm

Hösten är runt hörnet och beautynyheterna med den. Hurra för det! Här är veckans skönhetsprodukter som förtjänar att lyftas fram.

25 aug, 2022
5 gillar

Weekly Wantsies är tillbaka efter ett kortare sommaruppehåll och hyllorna på Lyko fullkomligt DIGNAR av spännande beautynyheter! Det är ju perfekt nu när hösten närmar sig och vi verkligen vill UNNA oss härliga, nya skönhetsprodukter som passar nya rutiner.

Idag spanar vi in:

 

  1. Lätt färgad dagkräm från All I Am
  2. Nagellack inspirerade av magiska kristaller från London Grace x Oh La Moon
  3. Glitterpalett från LH Cosmetics
  4. Mjukgörande och utjämnande lipbalm från Exuviance
  5. En uppgraderad version av ögonkrämernas Rolls Royce, Banana Bright+!

 

 

Tinted Moisturizer, All I Am Beauty

Letar du efter en härlig färgad dagkräm som ger subtil glow och naturlig, lätt täckning? Då ska du spana in svenska All I Am Beautys senaste nyhet, Tinted Moisturizer. Perfekt i slutet av sommaren då du kanske har lite färg och inte vill ha något supertäckande i ansiktet men ändå lite färg. Lyko Magazines skönhetsredaktörer har slagits om att lägga vantarna på denna produkt, som ger ett otroligt snyggt och lätt solkysst look. Lagom krämig, lätt att applicera och återfuktar skönt med hyaluronsyra, jojobaester och fuktbevarande polysackarider.

 

Drop II, London Grace x Oh La Moon

Josefin Dahlberg och hennes varumärke Oh La Moon har gjort ett nytt samarbete med nagellacksmärket London Grace. Denna gång är nagellacken (sex nyanser) inspirerade av Josefin och Oh La Moons favoritkristaller. På bilden ser du färgen Pink Calcite som är inspirerad av stenen rosa kalcit, som sägs boosta kärleken du känner till dig själv och hjälper dig att acceptera dig själv som du är. Vi på Lyko Magazine föll direkt för de lättburna pastellerna och även för den metalliskt silvriga! Mums!

 

Shimmer Saga, LH Cosmetics

Vi som känner till LH Cosmetics sedan tidigare vet att de är stora fans av multiprodukter, alltså makeup som går att använda till fler saker än en. Här har vi ytterligare en sådan diamant! Letar du efter något som ger riktigt wow-effekt helt utan större ansträngning? Då ska du testa denna palett! Shimmer Saga består av fyra stycken superglittriga, duokroma skuggor som kan användas hur som helst. Du kan lätt skapa en skir pastell-glimrande look eller addera skuggorna ovanpå andra för att få en extrem glittereffekt. Vi är HELT sålda på denna palett!

 

Targeted Lip Filler, Exuviance

Vi älskar ju Exuviance (vet gör inte det?!) och när de kommer med en nyhet för läpparna släpper vi ALLT vi har för händer och testar direkt! Denna innovativa produkt mjukgör läpparna med hjälp av glycerin, och Exuviances unika blandning av Neoglukosamin och Citrafill stimulerar cellförnyelsen och främjar nybildning av kollagen. Vad betyder det då? Jo, fylligare och mjukare plutmun! Ja tack! Som du kan se på bilden är applikatorn lite speciell, och ser ut lite som ett litet tefat med ett hål i där du försiktigt klämmer ut en liten mängd produkt. Svisch svosch så har du återfuktade läppar med ökad pussvänlighet.

 

Banana Bright+ Eye Crème, Ole Henriksen

Senaste nyheten från Ole Henriksen är en ögonkräm du kanske tycker ser bekant ut. Det är nämligen storsäljaren Banana Bright Eye Crème som fått en uppgradering! Säg hej till din nya favorit Banana Bright+! En helt doftfri formula som ger ditt ögonområde ännu mer uppljusande effekt, återfuktar och slätar ut fina linjer. En trippelverkande C-vitaminkomplex med äkta guld (!) som förbättrar leveransen av C-vitamin till huden. Kanske bäst av allt är att den här ögonkrämen är som en primer och gör att din concealer lägger sig snyggare! Trötta ögon hos Lyko-redaktionen har aldrig varit lyckligare (eller piggare) än efter några veckor med Banana Bright+ Eye Crème!

25 aug, 2022
Av: Bella Säfvenberg

Tyck till om artikeln

5 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024