Lysterfest för håret, mascaramagi & en fjäderlätt solkräm

Veckans weekly wantsies är här! Läs mer om nyheterna från L’Oréal Paris och Garnier som du bara måste testa i vår.

16 feb, 2024
5 gillar

Tiden då Lykos redaktion kravlar sig ut ur sina vinterhålor för att ta upp jakten på en ny solkräm är snart här. Så, raka dina ben och gör dig redo inför våren tillsammans med oss! Lagom till UV-indexet klättrar upp mot ”ger dig rynkor i förtid-höjder” släpper Garnier en ny spf-favorit. Här spanar vi in den och ännu fler nyheter:

 

 

Veckans nyheter

 

Super UV Vitamin C Very High Protection SPF50+, Garnier

 

Är det en solkräm eller är det hudvård in disguise? Kanske lite av båda! Eller mycket av båda, snarare. Denna gulliga lilla produkt rymmer nämligen skydd mot UVB- såväl som UVA-strålar, samt innehåller både E- och C-vitamin. Snacka om att ticka alla boxar! Formuleringen är sedan så otroligt tunn att den kommer passa även den mest kinkiga solkrämsanvändaren. Finishen är inte heller sådär överdrivet kladdig som många solkrämer kan bli. Det lyxigaste med Garniers nya solkräm är dock att den ska jobba med att förbättra hudens lyster på sikt – ja, därav C-vitaminen. Mums! Kom ihåg att inte ta för lite solkräm bara. Då ger den inte fullgott skydd. Tre fingrar långa streck är lagom för ett ansikte!

 

Volume Million Lashes Panorama, L’Oréal Paris

 

Tycker du att den här nya mascaran känns bekant? Det är säkert för att den är ÖVERALLT i sociala medier. Här förväntas hajpen bli större än inför en Taylor Swift-konsert (nåja, men du fattar vad vi försöker säga)! När redaktionen provar produkten tycker de faktiskt att detta är L’Oréals bästa mascarasläpp på mycket länge! Du får grym längd, lagom volym och väldigt fin separation. Dessutom är detta den typ av mascara som inte gör fransarna hårda och stela, utan mjuka som fjädrar – trots att böjen håller formen bra under dagen. Låter det inte trovärdigt? Well, testa då, så vår du se!

 

Glycolic Gloss, L’Oréal Paris

 

Om Barbie hade fått designa en hårvårdsserie hade den säkerligen sett ut så här! L’Oréals nya, glittriga kvartett av schampo, balsam, leave in och treatment får oss att vilja bo i en grotta och viska till produkterna ”my precious”. Hur fina?! Förutom det är de ju så klart också riktigt trevliga att använda. Du bjuds här på alla de vanliga egenskaperna du önskar från bra hårvård, och utöver det får du glans som väcker vinterhåret till liv. Serien riktar sig till dig som nått ett stadie där du inte riktigt vet VAD du ska göra. Kanske har håret tappat sin lyster av att du stylat för mycket – kanske är det bara LIVET. Oavsett är det värt att testa dessa nykomlingar innan du gör något så dramatiskt som att ta fram saxen!


16 feb, 2024
Av: Skönhetsredaktör Kajsa Larnhed

Tyck till om artikeln

5 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din åsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024